EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA ATAŞEHİR İSTANBUL FİRMALARI

Epoksi zemin kaplama

sektörüne ait

Ataşehir İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • A.nihat tarlan cad.Süleymanbaşkan iş mrkz.no:84/12 k.8 ataşehir İstanbul, Türkiye İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2019 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 051 23 49
    Şirket Web Sitesi: www.andyapitrafik.com
    And Yapı İnş. Trafik ve Mühendislik resmi olarak 1995 yılında ticari hayatına başlamıştır. Başta istanbul olmak üzere tüm Türkiye genelinde ve Uluslararası platformda faaliyetlerini kurulduğu ilk günden itibaren sürdürmektedir.. AND YAPI TRAFİK çalışma prensibi olarak uygulama alanlarında olumlu sonuçlar alınabilmesi için, asfalt sıcaklığına, yol yüzeyi temizliğine, bağıl nem ortam sıcaklığına ve yol yüzeyindeki boyanın etkilenebileceği çözücülere dikkat ederek, uygulama kalitesini artırmak için titizlikle çalışmaktadır. AND YAPI TRAFİK kullandığı ekipmanları tedarik ettiği , Partner tedarik firmalarımızla tecrübe ve birikimiyle deneyimli kadrosu, günümüz teknolojisi ile geliştirdiği boya makinalarıyla ve yol çizgi makineleri ile .AND YAPI TRAFİK, kullandığı boyaları tedarik ettiği, grup şirketlerinden ise yol çizgi boya üretiminde sahip partnerleriyle hareket etmektedir. AND YAPI TRAFİK, başarılı uygulamaların yanı sıra sektörün her ihtiyacını karşılayabilen güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmetleriyle sektörün öncü firmalarının arasında yerini korumaktadır.YOLÇİZGİOTOPARKÇİZGİYOLÇİZGİBOYASIOTOPARKYOLÇİZGİSİYOLBOYASITRAFİKMALZEMELERİTRAFİKTRAFİKİŞARETLEMEAND YAPI TRAFİK olarak kuruluş amacımız, tamamen kalite ve müşteri memnuniyetine dayalı olarak faliyetlerine devam etmektedir. Başarımızın sırrı, deneyimli kadromuz ile uygulama alanında şartnamelere, projeye ve trafiğe uygun materyelleri tayin etmemizdir. Profesyonel olarak yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin uygulamaları, inşaat sektörü ve karayolları uygulama alanlarında 23 yılık deneyimli, çizgi uygulamalarında ise profesyonel olarak 15 yıllık deneyimli bir ekiple çalışmaktayız. Operatör kadromuzun başındaki bu deneyimli ve profesyonel ekiple her zaman daha iyi, daha kaliteli ve daha başarılı projelere imza atarak müşteri memniyeti odaklı faliyetlerimize devam etmekteyiz. AND YAPI TRAFİK olarak geliştirdiğimiz özel ekipmanlar ve şablonlarla estetiğe ve işin butik olarak şık olmasına hep özen göstermekteyiz. Yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin uygulamaları, sinyalizasyon, otopark çizgileri, otopark zemin kaplamaları, levha projelendirme ve uygulamalarında elimizden geldiği kadar kaliteli ve kalıcı hizmetler sunarak devam etmekteyiz. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda uzmanlaşmaktayız.AND YAPI TRAFİK, çağdaş, yenilikçi ve dinamik bir yapılanmayla geçmişinden aldığı güçle yarınlara güvenle bakmakta ve gelişmesini sürdürmektedir. Yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin kaplama uygulamaları, sinyalizasyon, otopark çizgileri, otopark zemin kaplamaları, levha projelendirme ve uygulamalarında sizlere daha iyi hizmet vermeyi kendimize bir hedef olarak belirleyip, bu yolda hizmet kalitemizi arttırmaya çalışacağımızı bildirir, çalışmalarınızda esenlikler dileriz.
  • (EMİR ABBASOĞLU)

    Ferhatpaşa Mah. 6 Sk. No: 47 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.535 643 23 06
    Şirket Web Sitesi: www.teknikkorundum.com
    HIGH TEKNIK , İnşaat sektöründe yapı kimyasalları üretimi konusunda, üç yılık faaliyet gösteren bir şirkettir; İstanbul fabrikasında, kalite, yüksek üretim kapasitesi ve uygun fiyatlar ile tüm Türkiye’ye hizmet vermektedır.
    HIGH TEKNIK’ nın üretimini gerçekleştirdiği ürünler: Epoksi Boyalar, Epoksi Zemin Kaplama Sistemleri, Beton Yan Ürünleri ( Su Bazlı Kür, Solvent Bazlı Kür, Baskı beton Cilası, Latex), Su Yalıtım Ürünleri(Sıvı Astar), Endüstriyel Zemin Ürünleri(Kuvars ve Korunt Bazlı Beton Yüzey Sertleştirici), Baskı Beton Kalip Ayrıtıcısı ve Kalıp Yagı.

    High Teknik Mineral Makina Madencilik Sanayi İç ve diş Tic. LTD. ŞTİ
    Adres: Ferhatpaşa Mah. 6 Sk. No: 47 Ataşehir, İstanbul, Türkiye
    GSM: 05356432306
    Email: [email protected]
    Website: www.teknikkorundum.com
  • Atatürk mh.ataşehir blv 38 ada ata 3-3 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 548 10 60
    Şirket Web Sitesi: www.ferfloor.com
    PVC zemin kaplamalarında müşteri menmunıyetı ve fiyat avantajlarını ön plana cıkaran firmamız kaliteli ürün gamıyla hizmet sektöründedir.
    https://www.facebook.com.
  • İnönü Mah. Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 575 67 89
    Şirket Web Sitesi: www.parlakbeton.com
    PARLAK BETON Uygulaması Nedir?
    Parlak Beton uygulaması, beton zeminlerin elmas kesicilerle aşındırılması ve silinmesi yöntemiyle parlatılmasıdır. İlk olarak beton zeminin en zayıf kısmı olan yüzeydeki şerbet tabakasını kazıyarak, betonun sağlam, dayanıklı bölgesine ulaşılır. Sonrasında sırasıyla honlama ve parlatma işlemleriyle mikro düzeyde aşındırılmaya devam edilir. Aşındırma basamakları 800-8500 Grit elmas aralığına kadar silindiğinde, beton zemin parlama özelliği kazanır.
  • İnönü Mahallesi Alpkaya Caddesi No:3/B 34755 Ataşehir İstanbul / Turkey Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 450 33 98
    Şirket Web Sitesi: www.superabrasive.com.tr/
    Superabrasive olarak biz, büyük veya küçük ölçekli beton, granit, mermer ve her türlü zemin taşlama ve parlatma uygulaması için Lavina® beton parlatma makinalarımızla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha etkin çözümler bulma doğrultusunda çalışmaktayız. Mümkün olan en yenilikçi ürünler sunma çabamızda, Lavina Pro modellerimize Lavina® S Serisi modelleri eklenerek, beton parlatma ve doğal taş (Mermer, Granit, terazzo, traverten vb.) yüzey silimi konusunda piyasadaki en üstün makinaları, en yeni özellikler eklenerek üretmenin gururunu yaşıyoruz. Öne çıkan yeni modellerimizden bazıları uzaktan kumandalı Lavina 32-R-S ve kendinden tahrikli Lavina 25M-S modellerimizdir. Uzaktan kumandalı L32-R-S modelimizde kullanılan jiroskop teknolojisi ile en kötü zeminlerde bile beton parlatma makinası sizin belirlediğiniz rotadan asla çıkmaz. Dışardan kuvvet uygulayarak makinayı döndürmeye çalışsanız bile makine önceden belirlediğiniz rotaya yönelerek yoluna devam etmektedir. Kendi kendine hareket etmesine sağlayan özel bir motoru bulunan L25M-S modelimiz ise betonun her bölümünden eşit hızda geçerek, işçilik hatalarını minimuma indirerek mükemmel yüzeylerin hazırlanmasına olanak sağlar.
    Superabrasive zemin hazırlık, epoksi kaplama kaldırma, epooksi yüzey hazırlama, perdahlama, parlatma, temizleme ve bakım, köşe ve kenar işleri ve daha fazlasını içeren her türlü uygulama için en iyi çözümleri sunar. Superabrasive piyasada ki tek hem beton parlatma makineleri hem de elmas kazıma ve parlatma pedleri üreten, tek üretici durumundadır. Elmas kazıma ve parlatma pedlerimiz özellikle Lavina beton parlatma makineleri ile kullanım için tasarlanmıştır. Ama Superabrasive’in uzun ömürlü ve yüksek performanslı elmas bıçaklarını ve beton parlatma pedleri, piyasadaki diğer marka makine operatörlerinin de ilk tercihi olmuştur. Superabrasive’in beton kazıma ve parlatma elmasları uzun ömürleri ve mükemmel performansı sayesinde dünya çapındaki bütün beton parlatma, mermer granit ve her türlü doğaltaş kazıma ve parlatma uygulamacılarının ilk tercihi olmuştur. Superabrasive’in en popüler markaları Lavina beton parlatma makinaları, QuickChange metal elmas kazıyıcılar, (metaller ve PCD epoksi kazıma elmasları), NATO® reçine elmaslı parlatma diskleri, Calibra yarı metal elmas diskler, V-HARR® premium parlatma pedleri ve zemin bakımı temizliği ve restorasyonu i çin Diama-Clean™ elmaslı pedleri içerir. Superabrasive’in her türlü kazıma ve parlatmaya yönelik yeni yaratıcı çözümleri hakkında bilgi almak için sık sık web sayfamızı kontrol edebilir veya lokal satıcılarımız ile irtibat kurabilirsiniz.
    Aradığınız takımı bulamazsanız veya özel bir takıma gerek duyuyorsanız, lütfen 0216 450 33 98 numaralı telefondan bize ulaşın veya [email protected] adresine e-posta gönderin.
  • eski üsküdar yolı cd ordu sk no:1 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.213 576 07 00
    Şirket Web Sitesi: www.mghavuz.com
  • (BEHLÜL ÇOBAN)

    Akyazılı Cad Nusret Sok 106/C Kayışdağı Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 415 61 94
    Şirket Web Sitesi: www.bvbinsaat.com
  • Örnek Mah.Ahmet Yesevi Cad.No:48/B Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 622 65 83
    Şirket Web Sitesi: www.izoduvar.com
  • (TARIK IRMAK)

    örnek mah. dr. suph, ezgi sok no:35/4 ataşehir Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 472 74 44
    Şirket Web Sitesi: http//www.dekarasyon.net
  • (İLYAS YETİM)

    Ferhatpaşa mah. 1. sok. no 73/4 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 661 58 08
    Şirket Web Sitesi: www.baskibetonteknolojisi.com
  • İÇERENKÖY MAH.BİRLEŞİK SOK. MİMOZA APT. NO:1 ATAŞEHİR/İSTANBUL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 577 65 48
    Şirket Web Sitesi: www.parklinetraffic.com
  • ESATPAŞA MAH.Ş.NAMIKKEMAL SOK.NO:17 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 324 66 61
    Şirket Web Sitesi: www.hicyilmazyapi.com.tr
  • Şazibey Mah. İsa Yusuf Alptekin Bul. Elifemazı Apt. Altı No:8/A Onikişubat Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.344 221 98 90
    Şirket Web Sitesi: www.zemtazemin.com
    1970 yılında babamız ZAFER TANRITANIR'ın Adana'da kurmuş olduğu firmamızdaki tercübe ile 2008 yılında Kahramanmaraş merkezde ZEMTA ZEMİN olarak firmamızı kurduk.

    Firmamızda; zemin kaplamaları, yalıtım ve özel amaçlı kaplamalar konusunda bölgeye hizmet vernekteyiz.

    Ekiplerimiz ve tecrübelerimiz ile bölgedeki birçok endüstri tesisine zemin kaplamaları, yalıtım ve yapı kimyasalları olarak çözüm sunmaktayız.

    Amacımız; İşini severek müşterilerine doğru malzeme ve uygulama ile uzun vadele çözümler sunmaktır.
  • Abdurrahmangazi Mah. Belediye Cad. Dağıstan Sok. No:14 Dük:16/A Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 589 92 99
    Şirket Web Sitesi: www.noktabeton.com
    FİRMAMIZIN HİZMETLERİ
    POLİCON ISI VE SES İZOLASYONLU HAFİF BETON
    CELLMAX HÜCRESEL HAFİF BETON,
    ISI SES VE YANGIN YALITIMLI CELLUBOR
    SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK
    POLYUREA SU İZOLASYONU
    Nokta Beton Sistemleri olarak; ürün ve hizmet kalitesinin ötesinde çalışmalarımız, müşterimiz ve tedarikçilerimiz başta olmak üzere bütün paydaşlarımızı kapsayan, üretim ve kalite kontrol süreçlerini bir bütün olarak gören genel bir yaklaşımdır. Sektöre teknoloji ve kapasite açısından katkıda bulunmayı kurumsal bir sorumluluk olarak gören Nokta Beton Sistemleri, üretim ve yönetim süreçlerindeki kaliteyi arttırmak için teknoloji ve çağın gerektirdiği tüm yenilikleri izler ve uygular. Deprem riski altında bulunan ülkemizde inşaat malzemelerinin üretim ve uygulama kalitesinin hayati önem taşıdığı gerçeğinden hareketle, ilgili uluslararası standartlarımızın ve gerektirdiği teknik yeterliliği en üst seviyede sağlamak ve bunu sürekli kılmak, üründe kalite anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.
  • Sakarya caddessl no49 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 471 49 28
    Şirket Web Sitesi: atasehirparkeci.org/
    Ataşehir laminat parke hizmetleri
  • (HAYRULLAH SOYLU)

    kürkçüler cad özaydın sok no 2 Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 415 04 47
    Şirket Web Sitesi: norsininsaat.com/
  • (OĞUZHAN ER)

    Yeni yalı mh. hızırreis cd. no:18 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.262 526 49 65
    Şirket Web Sitesi: www.spotyapimarket.com
  • (SEVGİ SUER)

    KENTKOOP MH ANIT İŞ MERKEZİ NO:18/C Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 255 65 30
    Şirket Web Sitesi:
  • İÇERENKÖY MAH.BİRLEŞİK SOK. MİMOZA APT. NO:1 ATAŞEHİR/İSTANBUL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 577 65 48
    Şirket Web Sitesi: www.parklinetraffic.com
  • (ABDİ POLAT)

    Karaköy İstanbul
    İSTANBUL
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 256 16 61
    Şirket Web Sitesi: