ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMA ÇATALÇAM MERKEZ SAMSUN FİRMALARI

Endüstriyel zemin kaplama

sektörüne ait

Çatalçam Merkez Samsun firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Gültepe Mah. Dörteylül Sanayi Sitesi 39.Sokak No:7/C Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.346 227 80 53
    Şirket Web Sitesi: www.zeminbetonuygulama.com
    Hakkımızda
    1996 yılında Sivas’ta kurulan firmamız Cihan Yapı kurulduğu günden bugüne kadar her zaman belli standartlarda iş yapmayı kendisine görev edinmiştir. Müşteri memnuniyeti her zaman ön planda olmuş başarıyı aynı müşteriden yeni işler almak olarak tarif etmiştir. İnşaat sektöründe kendisini kanıtlamış ve bu konuda kendisinden fazlasıyla söz ettirmekte başarıyla yoluna devam etmektedir. Geniş ekip ve ekipmanlara sahip olduğumuz için aynı anda birçok ayrı şantiyede hizmet verebilmekteyiz. Özellikle endüstriyel zemin uygulamalarında tecrübesiyle uzmanlaşmıştır. Cihan Yapı kuruluşundan beri ülkemizde büyük çaplı tesisler dahil, muhtelif projelerde yer almıştır.
    Hedefimiz; Kalite ve sürekli gelişim, yüksek performans, doğruluk dürüstlük, çalışana değer verme, ekip çalışması ve dayanışma sürdürmekte olduğumuz bu yolculukta müşteri memnuniyetimiz en büyük pusulamız olacaktır.
  • (ERŞAN TERKİN)

    Değirmiçem Mah. Mithat Enç Cad. Değirmiçem Apt. Altı No:7 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 215 00 45
    Şirket Web Sitesi: www.er-tedizayndekorasyon.com
    Firmamız Gaziantepte parke satış ve döşeme işleri, ahşap yer döeşeme işleri , duvar kağıdı satış ve döşeme işleri, Duvardan duvara halı satış ve döşeme işleri, Karbon Fiber ısıtma sistemleri( yerden ısıtma), Alçı, alçıpan , Kartonpiyer işleri yapmaktayız.
    Kaliteli hizmet, uygun fiyat, güler yüzle hizmetinizdeyiz.
  • (İSMAİL DOĞAN)

    Yıldırım Beyazıt Mh. Sırasöğütler Cd. No:9/A Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 236 26 96
    Şirket Web Sitesi: www.korelinsaat.com.tr
    Korel İnşaat, uzun yıllara dayanan tecrübelerini, gelişmekte olan yalıtım sektöründe önemli bir yer edinmek amacıyla 2005 yılında kurmuştur. Yapı kimyasallarının önde gelen firmaları ile çözüm ortaklığı çerçevesinde uzman uygulayıcı sıfatı ile faaliyetlerine başlamıştır.
    Dünyada yapı kimyasalları üretiminde en büyük araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan ürün kalitesi ve ürün çeşitliliği konusunda kendisine rakip tanımayan BASF Kayseri Uzman Uygulayıcı Ana Bayisi olarak su yalıtımı ve zemin kaplamaları konusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.
    Ana faaliyet alanı endüstriyel zemin uygulamaları olmakla birlikte her türlü yapı kimyasalları, çimento esaslı sürme su izolasyonu, poliüretan enjeksiyon sistemleri, conipur poliüretan püskürtme su yalıtımları, yangın yalıtımı, ısıtma sistemleri, dilatasyon yalıtımları, dilatasyon profil montajları, pvc zemin kaplama ve tadilat gibi her türlü inşaat uygulamalarında da yer almaktadır.
    Yalıtım uygulama imalatlarında, kendine özgü çözüm önerileri ile kalıcı detaylar oluşturarak, çözüm ortağımız olan kaliteli malzeme ve doğru işçilik başarımızın adresidir. Firmamızın ilkesi kaliteli ürün, uygun fiyat, titiz çalışma ve müşteri memnuniyetidir.
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI VE BİZİ UZUN SÜRE OYALADIĞI İÇİN REKLAMI DURDURULMUŞTUR Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ İSTANBUL AVCILARDA MUTFAK DOLABI, BANYO DOLABI, AMERİKAN KAPI, MEBRAN KAPI, DUŞAKABİN, RAY DOLAP İMALATINI YAPMAKTADIR.
  • İnönü Mahallesi Alpkaya Caddesi No:3/B 34755 Ataşehir İstanbul / Turkey Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 450 33 98
    Şirket Web Sitesi: www.superabrasive.com.tr/
    Superabrasive olarak biz, büyük veya küçük ölçekli beton, granit, mermer ve her türlü zemin taşlama ve parlatma uygulaması için Lavina® beton parlatma makinalarımızla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha etkin çözümler bulma doğrultusunda çalışmaktayız. Mümkün olan en yenilikçi ürünler sunma çabamızda, Lavina Pro modellerimize Lavina® S Serisi modelleri eklenerek, beton parlatma ve doğal taş (Mermer, Granit, terazzo, traverten vb.) yüzey silimi konusunda piyasadaki en üstün makinaları, en yeni özellikler eklenerek üretmenin gururunu yaşıyoruz. Öne çıkan yeni modellerimizden bazıları uzaktan kumandalı Lavina 32-R-S ve kendinden tahrikli Lavina 25M-S modellerimizdir. Uzaktan kumandalı L32-R-S modelimizde kullanılan jiroskop teknolojisi ile en kötü zeminlerde bile beton parlatma makinası sizin belirlediğiniz rotadan asla çıkmaz. Dışardan kuvvet uygulayarak makinayı döndürmeye çalışsanız bile makine önceden belirlediğiniz rotaya yönelerek yoluna devam etmektedir. Kendi kendine hareket etmesine sağlayan özel bir motoru bulunan L25M-S modelimiz ise betonun her bölümünden eşit hızda geçerek, işçilik hatalarını minimuma indirerek mükemmel yüzeylerin hazırlanmasına olanak sağlar.
    Superabrasive zemin hazırlık, epoksi kaplama kaldırma, epooksi yüzey hazırlama, perdahlama, parlatma, temizleme ve bakım, köşe ve kenar işleri ve daha fazlasını içeren her türlü uygulama için en iyi çözümleri sunar. Superabrasive piyasada ki tek hem beton parlatma makineleri hem de elmas kazıma ve parlatma pedleri üreten, tek üretici durumundadır. Elmas kazıma ve parlatma pedlerimiz özellikle Lavina beton parlatma makineleri ile kullanım için tasarlanmıştır. Ama Superabrasive’in uzun ömürlü ve yüksek performanslı elmas bıçaklarını ve beton parlatma pedleri, piyasadaki diğer marka makine operatörlerinin de ilk tercihi olmuştur. Superabrasive’in beton kazıma ve parlatma elmasları uzun ömürleri ve mükemmel performansı sayesinde dünya çapındaki bütün beton parlatma, mermer granit ve her türlü doğaltaş kazıma ve parlatma uygulamacılarının ilk tercihi olmuştur. Superabrasive’in en popüler markaları Lavina beton parlatma makinaları, QuickChange metal elmas kazıyıcılar, (metaller ve PCD epoksi kazıma elmasları), NATO® reçine elmaslı parlatma diskleri, Calibra yarı metal elmas diskler, V-HARR® premium parlatma pedleri ve zemin bakımı temizliği ve restorasyonu i çin Diama-Clean™ elmaslı pedleri içerir. Superabrasive’in her türlü kazıma ve parlatmaya yönelik yeni yaratıcı çözümleri hakkında bilgi almak için sık sık web sayfamızı kontrol edebilir veya lokal satıcılarımız ile irtibat kurabilirsiniz.
    Aradığınız takımı bulamazsanız veya özel bir takıma gerek duyuyorsanız, lütfen 0216 450 33 98 numaralı telefondan bize ulaşın veya [email protected] adresine e-posta gönderin.
  • Kurna-Ömerli Bağlantı Yolu No: 16/3 Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Diğer Sektörler, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 595 04 67
    Şirket Web Sitesi: www.adenspor.com
  • (MESUT ISLER)

    TEOAMNPASA MAH GAZI BULV NO 301 Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 339 39 90
    Şirket Web Sitesi: www.isleryapi.com
  • ORHANGAZİ CAD.GÜLTUTAN SOK.NO:16/B Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 399 36 41
    Şirket Web Sitesi: www.peyzaj-ilaclama.com
  • Bağlar Caddesi No: 92/B Büyük Esat Seyranbağları, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SEYRANBAĞLARI
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 435 78 58
    Şirket Web Sitesi: www.oriondekor.com
  • GİYİMKENT Turgut Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - TURGUT REİS
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 438 40 45
    Şirket Web Sitesi: www.osmanliboya.com.tr
  • pirireis mahallesi 1129 sokak no:10 Merkez, Mersin
    MERSİN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.324 325 15 94
    Şirket Web Sitesi:
  • (HAKAN HOŞGÖREN)

    Seyitnizam mah. Demirciler sit. 7.yol No:22 İstanbul
    İSTANBUL
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 510 66 00
    Şirket Web Sitesi: www.xiomturkiye.com
  • Kemerburgaz, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - KEMERBURGAZ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 360 28 34
    Şirket Web Sitesi:
  • Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 370 71 65
    Şirket Web Sitesi:
  • İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 342 22 73
    Şirket Web Sitesi: www.hakanmetal.com
  • Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 342 27 57
    Şirket Web Sitesi: www.develito.org.tr
  • Konak Mh.İnönü Ca.No:5/4 Söke, Aydın
    AYDIN - SÖKE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.256 846 23 21
    Şirket Web Sitesi:
  • (Ahmet Sunkar)

    Enis Behiç Koryürek Sok. No:12/11 Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 442 34 49
    Şirket Web Sitesi:
  • Spor Ca. Abacı Latif Sok. No:4/2 Maçka, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MAÇKA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 327 05 50
    Şirket Web Sitesi:
  • Paris Cad. No:38/12 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KAVAKLIDERE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 467 64 64
    Şirket Web Sitesi: