ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMA İSTİNYE SARIYER İSTANBUL FİRMALARI

Endüstriyel zemin kaplama

sektörüne ait

İstinye Sarıyer İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Sakarya Mahallesi 3.Uğurlu sokak No,10/A Ulu, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ULU
    Çatı Kaplama, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 251 47 16
    Şirket Web Sitesi: www.sayginteknik.com
    Havalı el aletlerin satış ve teknik servis hizmeti vermekteyiz.
    Saygın Havalı El Aletleri olarak amacımız; konusunda lider, güçlü, Havalı El Aleti markalarının satışı, Yedek Parça ve Servis hizmetlerinin de profesyonel ekip tarafından, en ekonomik ve hızlı olarak yapılmasını temin etmektir.

    Ayrıca; Havalı Alet kullanımı için gerekli tüm ekipmanın en ekonomik ve hızlı yolla sağlanacağı, profesyonel satış ve satış sonrası ağının sağlam temellerini atmaktır.
  • Şeker Sok. No:17 Yenimahalle İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 226 87 97
    Şirket Web Sitesi: www.dmdinsaatmantolama.com
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE DIŞ CEPHE MANTOLAMA, SU, SES, ISI YALITIM İŞLERİ, ÇATI AKTARMA İZOLASYON İŞLERİ, ALÇI, BOYA BADANA , ASMA TAVAN İŞLERİ, KARA SIVA TUĞLA KALEBODUR, FAYANS,SERAMİK DÖŞEME İŞLERİ AYRICA İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞI YAPMAKTADIR.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (BURAK MUTLU)

    Aselsan yolu üzeri 16.Cadde No:42 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 264 46 04
    Şirket Web Sitesi: www.kilitliparketasi.com
    Dış mekan zeminlerini farklı malzeme ve şekillerle kaplayabilirsiniz. Her yöntemin kendine özgü özellikleri ve avantajları mevcuttur. Kabul edilen ve görünen en temek seçenek kilitli parke taşları olmaktadır. Kilitli parke taşları ve bu anlamda Ankara kilit taşı ihtiyaçlarınızda seçim yapacak firma sayınız çok fazladır. Farklı marka ve mağazadan ürün alabilirsiniz. Gerek Ankara, gerekse de farklı illerde bu ürünlerin kullanımı çok fazladır. Neden çok fazla kullanımı olduğunu daha detaylı bir şekilde anlatmaya çalışıyor olacağız.

    İki temel nedeni vardır. Maliyet ve estetik görünüm sağlıyor olmasıdır. Öncelikli olarak maliyet konusunu detaylandırmak istiyoruz. Kilitli parke taşlarında çok düşük seviyede bir maliyet karşınıza çıkacaktır. Malzeme olarak fiyatlar gayet uydundur. Metrekarelerce büyüklükteki bir alanı çok uygun fiyatlar mal edebilirsiniz. Bu anlamda Ankara kilit taşı alımınızda yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalmazsınız. Bu ürünlerin işçilik ve uygulama maliyetleri de çok azdır. İyi bir usta tarafından hızlı ve pratik bir şekilde uygulanabilmektedir. Bu uygulama sonrasında ilgili alanın bir bölgesinde sorun çıkabilir. Kaplaması yapılan alanın alt yapısında bir problem çıkmış olabilir. Çok normal ve olası bir şeydir. Bunun için ilgili alanın sökülmesi ve sorun olan bölgeye erişilmesi gerekir. Kilitli parke taşları ile kaplanan bu yüzeyler kolaylıkla va deforme olmadan sökülebilir ve sorun giderilebilir. Sökülen bu taşları atmak zorunda değilsiniz. İlgili alandan söktüğünüz taşları aynı şekilde yerine koyabilir ve bu maliyetten de kurtulmuş olursunuz.

    Estetik görünüm sunuyor olması çok önemli bir tercih nedenidir. Bu anlamda Ankara kilit taşı alımlarınızı etkileyen en temel ikinci unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çok farklı estetik şekillerde imal edilmekte ve satılmaktadır. T ve S şeklinde olanlar vardır. Buna ilave olarak kare, sekizgen, dikdörtgen, baklava tipi ve benzer çok çeşitli seçenekler sizleri beklemektedir. Birbirine kilitlenerek monte edilmesi sağlamlık açısından önemlidir. Dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Düzgün yapılan uygulamaların yıllar boyu kullanımı söz konusudur. İlgili zeminler kirlenmiş ve pislenmiş olabilir. Hiç dert etmenize gerek yoktur. Hızlı ve kolay bir şekilde silebilir yada yıkayabilirsiniz. Bunun gibi çok seçenek sizleri beklemektedir. Bu ürünler her zaman için avantajdır. Farklı ve maliyetli ürünlerle kaplama yapmak yerine, maliyetsiz ve estetik kilitli parke taşlarını tercih edebilirsiniz.

    Bu uygulamaları yapmak için çok deneyimli bir usta bulmanız gerekir. Bu anlamda Ankara kilit taşı uygulamasını bildiğiniz veya iyi referansları olan kilitli parke taşı ustalarına yaptırmaya çalışmalısınız. Tüm dünyada kullanılan bir üründür. Ülkemizde pek çok belediye yöneticisi kaldırım yolu, otopark, özel yürüme yolu, park, sosyal tesis ve benzer alanların kaplamasında bu ürünü tercih etmektedir. Tercih nedenleri bellidir. Daha görsel ve zengin içerkli şehirleri, en iyi ve en ucuz maliyetle yapabilmektir.
  • Gültepe Mah. Dörteylül Sanayi Sitesi 39.Sokak No:7/C Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.346 227 80 53
    Şirket Web Sitesi: www.zeminbetonuygulama.com
    Hakkımızda
    1996 yılında Sivas’ta kurulan firmamız Cihan Yapı kurulduğu günden bugüne kadar her zaman belli standartlarda iş yapmayı kendisine görev edinmiştir. Müşteri memnuniyeti her zaman ön planda olmuş başarıyı aynı müşteriden yeni işler almak olarak tarif etmiştir. İnşaat sektöründe kendisini kanıtlamış ve bu konuda kendisinden fazlasıyla söz ettirmekte başarıyla yoluna devam etmektedir. Geniş ekip ve ekipmanlara sahip olduğumuz için aynı anda birçok ayrı şantiyede hizmet verebilmekteyiz. Özellikle endüstriyel zemin uygulamalarında tecrübesiyle uzmanlaşmıştır. Cihan Yapı kuruluşundan beri ülkemizde büyük çaplı tesisler dahil, muhtelif projelerde yer almıştır.
    Hedefimiz; Kalite ve sürekli gelişim, yüksek performans, doğruluk dürüstlük, çalışana değer verme, ekip çalışması ve dayanışma sürdürmekte olduğumuz bu yolculukta müşteri memnuniyetimiz en büyük pusulamız olacaktır.
  • 19 mayıs sanayisi sitesi 67.sokak no 45 tekkeköy SAMSUN Kutlukent, Tekkeköy, Samsun
    SAMSUN - TEKKEKÖY - KUTLUKENT
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.544 355 29 04
    Şirket Web Sitesi: www.zeminbaskibeton.com/
    Endüstriyel Zemin Gerektiren Başlıca Sektörler
    Sanayii Tesisleri,
    Gıda Endüstrisi (et, süt, çikolata, konserve)
    Tekstil Endüstrisi (dokuma, boya, iplik vs)
    İlaç Endüstrisi
    Enerji Santralleri (doğalgaz, termik)
    Savunma Sanayii
    Otomotiv Sanayii
    Otoparklar
    Hangarlar
    Hastaneler
    Alış-Veriş Merkezleri (mağaza, food court)
    Soğuk Depoları
    Endüstriyel Kaplama Sistemleri
    Yüzey Sertleştiricili Zeminler
    Epoksi Kaplamalar
    Poliüretan Kaplamalar
    Akrilik MMA Kaplamalar
    Self Levelling Tesviye Şap
  • (MUHARREM ÇOTUR)

    Okul Cad. No:3/A İhsaniye İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 249 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.izoarte.com
    Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile hizmet vermekteyiz.

    Misyonumuz :
    Kalitemizden ödün vermeden uygun malzeme ve işçilik seçenekleri ile daima müşteri memnuniyetini kazanmak.Bu doğrultuda kendi alanımızda aranılan firmalar arasına girmek ve istihdam sağlamak.

    Mükemmellik:
    Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız sorun-çözüm ilişkilerini minimum süreçle geçirerek daima müşteri memnuniyeti kazanmıştır. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

    Yenilik:
    Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

    Hız:
    Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

    Güvenlik:
    “Sıfır Kaza” politikası ile çalışan firmamız şantiye içerisinde güvenlik hususlarını şartnamelere bağlı değil sürekli geliştirerek çalışmaktadır.Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

    Saygılarımla
    İZOARTE İZOLASYON
    Muharrem ÇOTUR
  • (ATACAN OLCAYOK)

    Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 4.Yol No: 37 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 36 76
    Şirket Web Sitesi: www.atcpanelcit.com.tr
    Teknolojik üretim, kalite ve memnuniyet ilkleri doğrultusunda 1999 yılında kurulan ATC Panel Çit, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde spor saha, tel ve çit sistemleri üzerine odaklanmış, sektörün nabzını tutan bir firma konumundadır.
    Kurulduğumuz günden bu yana kalite, kontrol ve profesyonel hizmet odaklı politikamızla üretimlerimizi gerçekleştirmekte ve teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Firmamızın ürettiği ürünler TSE ve ISO 9001 standartlarına uygun olarak üretilmekte olup tamamı ile firmamız tarafından garanti altına alınmaktadır. Zamanında teslimat, uygun fiyat, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımız aynı zamanda kalite politikamızın esaslarını oluşturmaktadır.
  • (İZZET ATASUN)

    KİLYOS CAD KUĞU SOK NO 13 Maden, Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER - MADEN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 342 41 11
    Şirket Web Sitesi: www.depoyalitim.com
    Sprey sistem su-ısı-ses yalıtımı. Poliürea, poliüretan köpük, likit membran, epoksi, poliüretan, pah bantları, dilatasyon bantları, dilatasyon profilleri konusunda çözüm ortağınız.
  • Talas, Kayseri
    KAYSERİ - TALAS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • 3. Organize Sanayi Bölgesi 83324 Nolu Cad. No:4 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 337 23 32
    Şirket Web Sitesi: www.eskametal.com
  • (RESUL ALTİN)

    Ataturk mah 92nolu cadde no 13a Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 324 07 11
    Şirket Web Sitesi: camlaryapi-dekorasyon.ticiz.com/
  • paşaköy mah baraj yolu cad sezen sok no 4 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 561 08 98
    Şirket Web Sitesi:
  • (AHMET DEMİR)

    HALKALI İSTASYON MAH. KÖMÜRCÜ YOLU CAD.NO.35/B KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL Halkalı İstasyon, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI İSTASYON
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 853 91 31
    Şirket Web Sitesi:
  • eski edirne asfaltı no:359/c Beşyüzevler, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - BEŞYÜZEVLER
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 609 03 23
    Şirket Web Sitesi: www.fizayapi.com
  • Şamlar Köyü 19 Kasım Cd. 2. Sk. No:10 Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 691 15 28
    Şirket Web Sitesi: www.kartalinsaatbetonboru.com.tr
  • (MUSTAFA SUPHİ)

    ostim Konutkent 1, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - KONUTKENT 1
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 251 68 35
    Şirket Web Sitesi: tadilatcım.net
  • (BURAK AKYILDIZ)

    Çalı San. Böl. 9. Sk. No:1/B Çalı, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ÇALI
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 482 26 00
    Şirket Web Sitesi: www.sepraboya.com
  • (CÜNEYT ÇETİNER)

    KAVAKLI MAH KAHRAMAN SOK NO10 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 593 23 80
    Şirket Web Sitesi: www.mermeravm.com
  • (AZİZ KARAGÖZOĞLU)

    siteler güzelbahçe Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 234 50 40
    Şirket Web Sitesi:
  • Emirhan Caddesi Barış Sokak Dikilitaş Fulya Sitesi A Blok No:9/3 Beşiktaş İSTANBUL Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 327 97 97
    Şirket Web Sitesi: www.bmaticaret.com