ELASTOMERİK KAUÇUK ALTINOVA OSMANGAZİ BURSA FİRMALARI

Elastomerik kauçuk

sektörüne ait

Altınova Osmangazi Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SELDA KAPLAN)

    Büyük toptancılar sitesi 21.blok No.22 Sarıçam / Adana Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 304 00 88
    Şirket Web Sitesi: www.ygzizolasyon.com.tr
    YGZ İZOLASYON olarak müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.
    Plan proje ve teknik danışmanlık, inşaat malzemeleri ile hizmetinizdeyiz.
  • (MÜCAHİT ÇANKAYA)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
  • ŞEKER MAHALLESİ 1417 SOKAK NO:5/7 İZOSER RESİDANS ERYAMAN Eryaman, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ERYAMAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 220 51 60
    Şirket Web Sitesi: www.efeunal.com
    EFE ÜNAL İnşaat; koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle inşaat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir . 21.yüzyılın gelişen yapı teknolojisi ışığında ,değişken tüm beklentilere en doğru çözümlerle yanıt üreten kuruluşumuz kalite ve uzmanlığa verdiği öneme paralel olarak bilimsel bakış açısı ile,sürekli kendini yenileyen,gelişen bir organizasyon olmayı kendine ilke edinmiştir.

    Vizyonumuz:
    Kalite bilinciyle ve yaratıcı çözümlerimizle yaşanan hayata değer katmak ve zamanında projelerimizi tamamlayıp müşterimizin yatırımını en efektif şekilde kullanarak müşterilerin, tedarikçilerin ve çalışanlarının yaşam kalitesiniartırmaktır.

    Misyonumuz:
    Her geçen gün gelişmekte olan şirketimizi sektörde lider pozisyona getirmek ve bu pozisyonu devam ettirmektir. Bunun için amacımız müşterilerin beklentileri doğrultusunda en kaliteli ürün ve hizmeti zamanında kendi markamızla sunmak, nitelikli, çağdaş ve yarını yansıtan yapıları tasarlamak, hayata geçirmek ve bu sayede yapı sektöründe yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olmaktır.

    Kurum Değerlerimiz:
    Dürüstlük
    Ödünsüz kalite politikası
    Yüzde yüz müşteri memnuniyeti
    Finansal istikrar ve güçlü sermaye yapısını sürdürme
    İş güvenliği ve işçi sağlığı için riskleri en aza indirerek sıfır iş kazası hedefi ile çalışmak
    Çevre kirliliğini önlemeye duyarlı olmak ve uygulanabilir önleyici tedbirler almak ve yaşadığımız çevreye verilen olumsuz etkileri en az seviyeye indirmek, doğal kaynakları israf etmeden kullanmak
    Yeni inşaat teknolojilerine açık olmak, takip etmek ve sürekli yenilenmeye önem vermek
    Risk yönetimi kapsamında, inşaat yatırımlarımız çerçevesinde inşaat alanı ve devam eden inşaat yapılarımızla alakalı tüm riskleri teminat altına almak
    Firma karlılığını sağlama temel amacı yanında, müşterilerimizin, çalışanlarımızın, bölgemizin ve ülkemizin ortak çıkarlarını göz önünde tutarak faydalı hizmetlerde bulunma hedefinde olmak.
  • (SEYFULAH AKALAY)

    Eski Sanayi Sitesi Maden İşletme Bölümü No:25 Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 349 54 07
    Şirket Web Sitesi:
    Çatı kaplama bileşenlerinin önemli kısmını kaplama malzemeleri oluşturmaktadır. Çatı kaplama malzemelerinin ise üç ana işlevi bulunmaktadır; kaplama, koruma ve su geçirmeme. Yani kullanılacak malzeme çatıyı kaplar, örtü altında kullanılan su yalıtımı, ısı yalıtımı gibi katmanları korur ve yağışlarda çatı örtüsü altına su girmesini engeller. Ancak bu üç önemli özellik çatının fonksiyonel bir şekilde tüm işlevlerini yerine getirmesini sağlaması konusunda yeterli olmamaktadır. Çünkü çatılarda çeşitli baca - duvar dipleri, çatıya çıkış noktaları, anten boruları, mail dereler gibi detaylar bulunmaktadır. Aynı zamanda çatı örtüsü altında yaratılacak havalandırma birçok açıdan çatının ömrünü uzatmakta ve sağlıklı bir çatı altı ortamı yaratmaktadır.

    Doğru çatı, tüm bu noktaları bir sistem garantisi içinde birbirine uyumlu bileşenlerle çözen ve havalandırmayı destekleyen modüler bir çatı sistemidir. Aynı zamanda bu sistemin konularında uzman sertifikalı kişilerce uygulanması, performansın garanti altına alınması için son derece önemlidir.

    Antalya Çatı ailesi olarak çatı uygulamalarında kendimize güveniyor ve yaptığımız işin garantisini veriyoruz. Kaliteli ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle irtibata geçiniz..
  • (CAHİT TEN)

    bağcılar mah. yeni hal 3. cad. pınar apt. altı göletli park karşısı bağlar / diyarbakır Bağlar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - BAĞLAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mayıs 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.412 252 52 14
    Şirket Web Sitesi: www.tenyapi.com
    Yapı sektöründe 2002 yılından beri gelen bilgi birikimi ve iş tecrübelerimizi siz değerli müşterilerimize daha iyi bir hizmet ve kalite için 2013 yılında TEN YAPI çatısı altında kurumsallaşarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başladık.Her geçen gün sektördeki gelişmeleri ve teknoloji imkanlarını işimize entegre edip kısa sürede doğru teşhis,profesyonel uygulama ve sonuç odaklı çözüm merkezi konumuna geldik. Yaptığımız uygulamalarda ilk başladığımız günden beri çözüm odaklı uygulamalarımız ve sektördeki gelişmeleri takip ederek doğru ürün ve kaliteli işçilik ile yaptığımız her uygulamayı referans bilerek dün gibi,bugün ve yarın da aynı disiplinde ve araştırarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza amatör ruh,profesyonel düşünce ile hız kesmeden devam ediyoruz.
  • (İZZET ATASUN)

    KİLYOS CAD KUĞU SOK NO 13 Maden, Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER - MADEN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 342 41 11
    Şirket Web Sitesi: www.depoyalitim.com
    Sprey sistem su-ısı-ses yalıtımı. Poliürea, poliüretan köpük, likit membran, epoksi, poliüretan, pah bantları, dilatasyon bantları, dilatasyon profilleri konusunda çözüm ortağınız.
  • (BEKİR BALIK)

    Fevzipaşa Mah. Bahar Sok.No.31 Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 727 37 76
    Şirket Web Sitesi:
    ŞUBE: Emirli Mah Ataturk Cad No.65 Sultanbeyli İSTANBUL
    TEL: 0212 727 37 76
    ---------------------------------------------------------------------------
    HAKKIMIZDA
    Balık İnsaatın temelleri Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Balıkın öncülüğünde bir İnsaat şirketi olarak 1995 yılında İstanbul Avrupa Yakasında temelleri atılmıştır. O yıllarda Sıva,Alçı,Kartonpiye,Fayans,Su Tesisatı,Çatı,Duvar ile faaliyetlerini sürdüren Balik İnşaat 2001 yılında Tekirdağ Çerkezköyde Başta dış cephe ısı yalıtım olmak üzere insaatın butun dallarında, faliyetlerini Sürdürmektedir.Dıs cephe sıtrafor,kalekim,mineralsıva Üretim ayağını da kurarak, ağırlıklı sıtrafor toz gurubu imalatı ve bunun yanında Su İzalasyonu olmak üzere Mebran,izalasyon üretimini paket teslimi olarak yapmaya başlamıştır.

    YAPI KİMYASALLARIMIZ:
  • (HÜSEYİN YILDIRIM)

    Kırmızı Toprak mah. Basın Şehitleri Cad. No:31/C Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.222 225 25 83
    Şirket Web Sitesi: www.anadoluyapitaahhut.com
    Firmamız deneyimli ve tecrübeli ekiplerimiz ile TSE ve TS EN standartlarına uygun olarak ısı - su yalıtım ve izolasyon, alçı - alçıpan, onarım ve güçlendirme ile iç dizayn dekorasyon, kalıp-demir (Betonarme sistemleri) alanlarında faaliyet göstermektedir.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (MEHMET KILIÇ)

    SİLAHTARAĞA CAD NO: 177 Silahtar Ağa, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - SİLAHTAR AĞA
    Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 418 16 98
    Şirket Web Sitesi: www.kilichanyapi.com
    2007 lı yılların başında Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KILIÇ tarafından kurulmuş olan firmamız 2007 yılından beri sektördeki faaliyetini aktif bir şekilde devam ettirmektedir.
    Çağdaş teknolojinin getirdiği yenilikler ve uzman kadrosu ile birlikte kaliteden ödün vermeden yurt çapında gerçekleştirdiği taahhüt işleri ile sektörde önde gelen firmaların arasına girmeyi hedeflemiş ve bunu kısa sürede başarmıştır.

    Yapsat, kiralık satılık iskele, yapı dekorasyon, izolasyon işleri...
  • (ŞÜKRÜ DOĞANYILMAZ)

    muratpaşa Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 323 47 88
    Şirket Web Sitesi:
    Genleştirilmiş vermikülitin en önemli kullanım alanları, yapılarda ve hafif yapı malzemeleri imalinde, ısı yalıtım ve zirai uygulamalardır. Vermikülit içeren karışımlar ve alçılar, yapılarda ateşe dirençli muhafaza elemanı, ses yalıtkanı, nem ve su yoğunlaşmasına karşı koruyucu, panel duvar, beton duvar ve tavanlarda dekoratif malzeme olarak ta kullanılmaktadır.
    Ana boyuna göre kullanım alanları da şöyle sıralanabilir:
    1. 1/2 inç-20 mesh: konutlarda izolasyon malzemesi, akustik sıvalar, tavan-kubbe kaplamaları, boru kaplamaları, tecrit edici çimentolar.
    2. 20-40 mesh: Buzdolabı, otomobil ve uçaklarda izolasyon malzemesi, yangın söndürücüler, filtreler, soğutucu depolar.
    3. 40-120 mesh: yer muşambaları, çatı kaplamaları, dielektrik komitatörler
    4. 120-200 mesh: motor yağları, plastik ürünler
    5. 200-270 mesh: Duvar kağıtları, dış cephe boyaları ve ateşe dayanıklı film yapımı.
  • Bebek Hamam Sok. No:12 Bebek, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - BEBEK
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 288 02 88
    Şirket Web Sitesi: www.emefyapi.net
  • Şelale Plaza Kat:5 No:64 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 620 00 60
    Şirket Web Sitesi: www.izopak.com
  • (İZO BOND)

    İVEDİK.OSB 1323 CAD.1482 SOK.RAMAS İŞ MERKEZİ NO:13/21 İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 385 43 37
    Şirket Web Sitesi: www.izoder.org
  • (SELAHATTİN AKBAŞ)

    Bahriye Üçok Bulvarı No:1/2 D:7 Bahriyeüçok, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHRİYEÜÇOK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 368 00 03
    Şirket Web Sitesi: www.mutlakyalitim.com
  • ANTALYA CD.NO:14 Korkuteli, Antalya
    ANTALYA - KORKUTELİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.242 643 54 64
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliüretanantalya.com
  • (KAZIM KOCA)

    h.abdi mh.23 nisan bul.görenevler 39/c Milas, Muğla
    MUĞLA - MİLAS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.252 512 68 97
    Şirket Web Sitesi:
  • Cedidiye Mah.Mimar Sinan Cad.No: 55/B Merkez, Düzce
    DÜZCE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.380 523 63 13
    Şirket Web Sitesi: www.mimkaryapi.com
  • (İSMAİL TONGA)

    Akıncılar Mah.şehit Pamir Cad.Pancar Sok No:6 / c Merkez, Balıkesir
    BALIKESİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 244 51 09
    Şirket Web Sitesi:
  • ATİSAN SAN.SİT.ABDUL HALİK RENDA CD. NO:32 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 385 65 95
    Şirket Web Sitesi:
  • (FİRUZE DEVRİM)

    E-5 ÜZERİ NO:371 /B CELALİYE Kumburgaz, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - KUMBURGAZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 885 10 36
    Şirket Web Sitesi: