DUVAR TİPİ KLİMA YENİBOSNA BAHÇELİEVLER İSTANBUL FİRMALARI

Duvar tipi klima

sektörüne ait

Yenibosna Bahçelievler İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SERKAN)

    MERKEZ MAH. TÜRKGÜCÜ SOK. NO:10/1 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 652 61 62
    Şirket Web Sitesi: www.aykaservis.com
    klima servisi; ayka servis, istanbul tüm bölge ve semtlerinde kurumsal anlamda sektörde lider, uzman , deneyimli ve tecrübeli kadrosuyla , en kısa sürede en iyi hizmeti verebilmek adına siz değerli müşterilerimize hizmet verkmekteyiz,
  • (MUSTAFA YEŞİLOVA)

    hamidiye.mah.yeni garaj cad.no:6/B (İŞBANK yanı) Edremit, Balıkesir
    BALIKESİR - EDREMİT
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.266 373 33 76
    Şirket Web Sitesi:
  • Aydın Mahallesi 4322 Sokak No: 8/B K:3 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 207 01 11
    Şirket Web Sitesi: www.iklimhavalandirmaizmir.com
    Yıllardan beri sektörde ürün yelpazesini genişleterek müşterisine farklı çözümler sunan İklim Havalandırma müşteri memuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

    Ürün seçimlerini yaparken yenilikçi düşünceyi, kullanım ve bakım kolaylığını, enerji tasarrufu, tasarımı, konforu ve kaliteyi göz önünde bulunduran müşterilerinin ihtiyaç duyduğu ürünleri özenle belirleyerek sadece yerel piyasayı devrime sürükleyecek teknolojileri Türkiye’ye kazandırdı.

    Sürekli eğitim ve gelişime önem veren İklim Havalandırma İzmir, üretim alanlarındaki araştırma-geliştirme uzmanları ile bilgi paylaşımının yanı sıra, yatırımcılar, projeciler, mimarlar ve uygulama şirketleri ile talep ve beklentilerini tartışarak tüm dünyadan bilgi transferini hızlandırma ve örnek projelere örnek çözümler üretme amacındadır.
  • Kalenderhane Mh. Karacaoğlan Sk. No:8/F Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 233 05 00
    Şirket Web Sitesi:
  • Şerifali Mah. Bayraktar Bulv.Kule Sok No:25 K:1 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 548 11 83
    Şirket Web Sitesi: www.sondex-tanpera.com.tr
    Firmamız, özellikle 2007’den bugüne kadar marka bilinirliğimizi artırmaya odaklanmıştır. Ürün programını genişletmiş, plakalı eşanjör, akümülasyon tankı, boyler ve buffer tank konularında Türkiye ve civar ülkelerde aranan bir marka haline gelmiştir.
    Firmamız, 2014 yılı başlarında yüksek enerjisi ve müşteri odaklı stratejilerinin bir meyvesi olarak; alanında güçlü ar-ge yapısı ve müşterisine özel çözüm üretme esnekliğine, teknolojisine sahip bulunan bir mega marka Sondex ile ortak olmuştur
    Sondex; 1984’te bir Danimarka şirketi olarak kurulmuş olup çok geniş basınç ve sıcaklık aralığında çalışan yüksek verimli plakalı ısı eşanjörleri üreticisidir.
    Sondex-Tanpera, bina sektörü , endüstri, gıda ve denizcilik gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir.
  • Büyük Kayacık Mah 2.nci Organize Sanayi Bölgesi Reisköy Cad No:7 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 239 21 50
    Şirket Web Sitesi: www.cetikisisan.com.tr
    ÇETİK ISI SANAYİ, ileri teknoloji, güçlü öz sermaye, yüksek insani değerler ve uluslar arası normları temsil etme misyonundadır. Her biri konusunda uzmanlaşmış, profesyonel bir ekip tarafından yönetilen ve son yıllarda kurumsallık konusunda da büyük adımlar atmış olup, üretiminde teknolojinin son imkanlarını kullanarak güvenli, ekonomik, verimli ve patentli geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’de aranan marka haline gelmiştir. Verimlilik ve kalitesini CE, TS EN ISO 9001:2000, TSE, UKR-SEPRO, GOST-R belgeleri ve Üniversite verimlilik raporları ile kanıtlayan ÇETİK ISI SANAYİ, kaliteli üretimi sayesinde ülkemizle sınırlı kalmayarak Güney Amerika, Avustralya, Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya bölgelerinde 51’i aşkın ülkeye ihracatını her geçen gün arttırarak devam etmektedir.
  • Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Elektrik Tesisatı, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Yerden ısıtma sektörüne ısıtıcı kablo ve ısıtıcı şilte imalatı gerçekleştirmek amacı ile 1995 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Ülkemizin ilk ve tek elektrikli ısıtıcı kablo ve şilte üreticisi olan Kaizen Isıtma Sistemleri; mühendislik hizmeti, imalat süreci, kurulum ve servis hizmetlerinin tek elden sağlanması ile bugün yedi ülkede yüzden fazla katma değerli ve hacimli projeye imza atmıştır.
    Kaizen, evsel ve endüstriyel elektrikli ısıtma sistemlerinin, tasarımı, projelendirilmesi, temini, montaj ve bakımı aşamalarında anahtar teslim çözümler sunan bir mühendislik ve dış ticaret firmasıdır.
    Yerleşim alanları ve son kullanıcıya yönelik çözümlerimiz
    Müstakil evler, apartmanlar, oteller, hastaneler, camiler, hamamlar, banyolar vb. için Kaizen elektrikli yerden ısıtma ve defrost sistemleri,
    Konutlar, alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler, havaalanı, stadyumlar ve otoparkların rampaları, kaldırımları, merdivenleri ve yollarında, viyadükler ve köprülerde, karın ve buzun birikmesi ve buzlanmanın önlenmesi için Kaizen kar buz eritme ve donma önleme sistemleri,
    Çatılar, oluklar, dereler, iniş boruları, ızgaralar, rögarlar, giderler vb için Kaizen kar buz eritme ve donma önleme sistemleri
    Temiz su boruları, pis su boruları, yağmur suyu boruları, su depoları vb için Kaizen donma önleme sistemleri,
    Oteller, hastaneler, toplu konutlar vb yerlerde, Kaizen sıcak su muhafaza sistemleri
    Aynalar için buğu önleme sistemleri
    Seralar ve fidan yetiştiricileri için Kaizen elektrikli ısıtma sistemleri
    Halı ve çim sahalarda kışın karın birikmesi ve buzlanmanın önlenmesi için Kaizen kar buz eritme ve donma önleme sistemleri
    Endüstriyel tesisler, petrol, gaz ve enerji sektörlerine özel çözümlerimiz
    Fabrikalar, rafineriler, petrol ve gaz endüstrisi, termik, hidroelektrik ve nükleer santraller, madenler barajlar, gemiler, tankerler, boru hatları ve depolama tanklarında işlem sıcaklığını muhafaza etmek ya da donmayı önlemek için Kaizen heat tracing sistemleri
    Kaizen sıcaklık kontrol, ölçme ve görüntüleme sistemleri,
    Variller, pompalar, vanalar, flanşlar, transmiterler vb ekipmanlardaki sıcaklığı muhafaza etmek ya da donmayı önlemek için Kaizen özel ısıtma sistemleri,
    Endüstriyel tesisler, havaalanları, benzin istasyonları gibi yanma ve patlama özelliğine sahip akışkanların bulunduğu tesislerin, boru hatları ve tanklarında, asit, petrokimya ürünleri vb kimyasalların sızıntılarından kaynaklanabilecek, can, mal ve çevreyi tehdit eden felaketlerin önlenebilmesi için Kaizen kaçak algılama ve erken uyarı sistemleri
    Yangın ve yüksek sıcaklık koşulları altında, iletişim, aydınlanma, söndürme vb hayati öneme sahip tesisatların felakete müdahale edilinceye kadar ayakta kalmasını sağlayan Kaizen yüksek ısı kabloları.
    Kaizen Isıtma Sistemleri; üretimde kaliteyi geliştirmeyi amaçlayan, sonsuz mükemmele ulaşmak için yapılması gerekenlerin itinalı bir şekilde uygulanmasını hedefleyen; ürünün, sürecin ve hizmetin sürekli iyileştirilmesi, geliştirilmesi yeni yöntemlerin araştırılması üzerine odaklanmakla beraber her yıl büyüyen bu pazarda bölgesel bayilikler vererek daha iyi ve hızlı hizmet sunmak için faaliyetlerine devam eden uzman bir kuruluştur.
  • (MURAT DEMİRSAN)

    Cankiri caddesi 45/306-356 Ulus/Ankara Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 225 94 04
    Şirket Web Sitesi: asabilgisayar.net/
    AsA Net İnternet Hizmetleri, sektör İhtiyaçları göz önüne alınarak, web tasarım, web hosting, domain kayıt, e-ticaret, multimedya çözümleri alanlarında hizmet vermek ve çağdaş iş anlayışını yansıtmak amacıyla 2007 yılında kurulmuştur.
    Kurum ve kuruluşlara internet uygulamaları alanında anahtar teslim projeler sunmaktayız. Kadromuz, kurumunuzun internet ve bilişimle ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verecek profesyonellerden oluşmaktadır.
    İlk günden bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilk planda tutan AsA Net, hizmet verdiği alanda en iyi olmayı temel ilke edinmiştir. Hizmetlerimize, ilk günkü anlayış ve heyecanla devam etmekte ve bu ilkemizle bugünkü müşteri ve hizmet kapasitemizi arttırmaktayız.
    Sunduğumuz hizmetler, şirket stratejilerinin web teknolojileri ile entegrasyonunu sağlamak üzere yapılandırılmaktadır. AsA Net , müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına birleşik çözümler üretebilecek ve teknolojik gelişmelere öncülük edebilecek bir firma olarak yerini almıştır. AsA Net; organizasyon yapıları nedeniyle karar, üretim ve geliştirme konularında dinamik, hızlı karar alma ve uygulama mekanizmalarıyla projelerini kısa zamanda hayata geçiren, sahip olduğu vizyon ile müşterilerine Internet teknolojileri konusunda rehber görevi yapan bir firmadır.
    Diğer tasarım firmalarından farkımız;profesyonel tasarım, tanıtım çözümleri sunan bir yapıya sahip olmaktır. Görselliği ve gelişen teknolojileri bir arada sentezleyip müşterilerimize en uygun çözümü sunmaktayız.
    Firmanızın ürün ve hizmetlerinin internet ortamında tanıtımı ve pazarlanması konusunda danışmanlıktan uygulamaya kadar her aşamada sürekli hizmet vermekteyiz
  • Sırabademler Mah. Şehit Kemal Köse Sk. No:47 Karacabey / BURSA Karacabey, Bursa
    BURSA - KARACABEY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.simsekyapi.net
    PVC PENCERE - SİNEKLİK - MENFEZ - ÇELİK KAPI
  • (ŞENER PALA)

    merkez mah.ada mevki Fındıklı, Rize
    RİZE - FINDIKLI
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.464 511 52 44
    Şirket Web Sitesi:
  • (MEMET KAPLAN)

    HOŞGÖR CAD. NO3 Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.342 230 25 20
    Şirket Web Sitesi:
  • (HAKAN YÜKSEL)

    Şirinevler Mah Mamutbey Sok No:22/A Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 555 15 51
    Şirket Web Sitesi: www.vaillantkombiservisi.co/
  • çiğli egekent evka 2 izmir İstasyonaltı, Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ - İSTASYONALTI
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 363 47 04
    Şirket Web Sitesi: izmir-merkezservisi.com
  • (KEMAL BAŞTAŞ)

    SERÇEÖNÜ MAH. ÇANKAYA CAD. NO:6/E Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 221 34 44
    Şirket Web Sitesi:
  • Organize San.Bölgesi Ordu Cd. No:4 Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 394 32 00
    Şirket Web Sitesi: www.aresphe.com
  • (FATİH TOPALAN)

    KOCASİNAN MAHALLESİ ACI ÇEŞME SOKAK NO:56/A Lüleburgaz, Kırklareli
    KIRKLARELİ - LÜLEBURGAZ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.288 412 33 79
    Şirket Web Sitesi:
  • MERKEZ MAHALLESİ ÇUKURÇEŞME CADDESİ NO:63/C Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 616 73 74
    Şirket Web Sitesi:
    İSTANBUL BEŞİKTAŞ DENİZ MÜZESİ İNŞAATINDA MEKANİK TESİSAT İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
  • SOYAK SİTESİ 40/725 AKASYA SOK.ÜNALAN MAH. Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 472 68 24
    Şirket Web Sitesi: www.betaltd.com.tr.
  • mehterçeşme mah.cumhuriyet cad.11985 sok. ekmel sitesi beylikdüzü istanbul Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 853 44 85
    Şirket Web Sitesi: www.beylikdüzütesisat.com
  • (MUSTAFA YAVUZ)

    HAZIM ULUŞAHİN İŞ MERK. NO 44 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler, Elektrik Tesisatı, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.033 238 98 19
    Şirket Web Sitesi: