DUVAR KAPLAMLA KÜÇÜKKUYU AYVACIK ÇANAKKALE FİRMALARI

Duvar kaplamla

sektörüne ait

Küçükkuyu Ayvacık Çanakkale firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (A.Osman ÇELİK)

    Mahfesığmaz mah. 79113 Sok A.Timur Apt. altı B/Blok No:9 Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0505 221 15 40
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yılında kurmuş olduğumuz firmamız; Isı Yalıtımı (MANTOLAMA) başta olmak üzere İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri ve İzolasyon sektörlerinde faaliyet göstermekte dir.
    Birincil görevimiz; yaşadığımız değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiğimiz müşterilerimizin en değerli varlıklarının evleri olduğu bilinciyle, Isı Yalıtımı (MANTOLAMA) ve Su Yalıtımıdır.
    2012 Yılında da çeşitliliğimiz artırarak; Epoksi Zemin Kaplama, Poliürea Su Yalıtımı, Poliüretan Su yalıtımı ve Poliüretan Enjeksiyon Alanlarında da tecrübeli personellerimizle Satış ve Uygulama Hizmetleri Vermekteyiz.
    Çözüm Ortaklarımız; AB SCHOMBURG, MAPEI, BASF, ROCKER, İZOCAM, JOTUN ve FİLLİ BOYA
  • Fatih Sultan Mehmet Cd. Tonoğlu Plaza N:3 K:4 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 308 62 27
    Şirket Web Sitesi: www.ozahsap.com.tr
    Bizim için ağaç, bir sanat olmasının yanında bir yaşam biçimidir. 1972 yılında firmamızı kuran Kemal Usta’nın (Öz) dediği gibi, her ağacın bir öyküsü vardır. Firmamız 1972’den beri ağaçların öyküsünü yazmaktadır. Bu arada Kemal Usta’nın da öyküsünü yazanlar olmuştur. Kurucu ustamızın ağaçlarla olan öyküsünün anlatıldığı “Her Ağaç Bir Düş Görür Ölürken” adlı öykü, 2002 TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) Öykü yarışmasında ödül alarak, “En Güzel Esnaf ve Sanatkâr Öyküleri” kitabında yayınlanmıştır.
    Biz biliyoruz ki Kemal Öz, yaşamını bu sanata adayarak en güzel öyküyü yazmıştır. Onun, “İnandığın gibi yaşayacaksın, yaptığın iş senin ömrün olacak” düsturu, firmamızı büyüten temel manevi ilke olmuştur.

    Firmamızın da bir öyküsü vardır.

    1972 yılında kurucumuz Kemal Öz Edirnekapı'da ÖZ KARDEŞLER AĞAÇ TORNA ATÖLYESİ’ni kurar. Daha sonra bu işi ilerletmek için kendi tornalarını, yine kendi yaptığı merdivenlerde kullanmaya başlar ve böylece merdiven sektörüne girmiş olur.
    1981 yılında atölye Üsküdar Selmani Pak Caddesi’ne taşınır. Üsküdar Kemal Öz için gerçek bir tecrübe ve biriktirme alanı olacaktır. Seçkin bir torna ustası olan ustamız merdiven alanında da aranan bir isim olmaya başlar. Üsküdar yalnızca iş tecrübesinin derinleştiği bir alan değildir; insan ilişkileri de birikmeye başlar. Öz Ahşap’la özdeşleşen insana güven, dürüstlük ve iş ahlakı, kaynağını Üsküdar’da örülen sağlam dostluklardan alır.
    1997 yılında ALİ ÖZ 'ün üniversite sonrası katılımından sonra firmanın ismi ÖZ AHŞAP MERDİVEN olarak değiştirilmiş ve hedeflerini geliştirerek, ürün ve hizmetteki kalitesiyle kısa zamanda büyümüştür. 1970’lerin sayılı tornacılarından olan Kemal Öz, bin bir emek vererek kurduğu atölyenin büyük bir firma haline geldiğini ve sektörde güvenilirliğiyle aranan bir “marka” olduğunu görmüştür.

    Atölyemizde teslim edilen her iş başka bir işi, başka projeleri getirerek Öz Ahşap'ı merdiven sektöründe önemli bir noktaya taşımıştır. Artık sektöründe tanınan bir firma olduğundan her projede Öz Ahşap akla gelir olmuştur. Proje detayları ve müşteri memnuniyetine önem vererek Türkiye ve yurtdışında geniş bir müşteri portföyünü oluşturmayı başarmıştır. Günümüz koşullarında sürekli gelişime inanan firmamız, her geçen gün bitirdiği projeler ve uygulamalarla daha çok müşteriye hitap etmektedir. Özel yapım korkuluklar, kavisli küpeşteler, dış mekan küpeşteler, demir merdivenler, konsol veya uçan merdivenler, profil merdivenler, ahşap taşıyıcılı merdivenler ve dekoratif ferforje konusunda uzmanlaşmış, herhangi bir projeye hizmet vermeye hazır imalat ve montaj atölyesiyiz. 45 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de 81 ile hizmet veriyoruz ve yaptığımız tüm işlerin garantisini veriyoruz.
    Öz Ahşap sadece bir marka değil, eviniz için bir yaşam stilidir..
  • SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.222 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

    Misyonumuz ;

    Müşterisine Deger Verir Ve Saygı Duyar
    Verdiği Hizmetin Tam Sorumluluğunu Taşır
    Müşterisiyle Devamlı Hızlı Ve Sağlıklı İlişkiler Kurar
    Müşterisine Verdiği Hizmette Hem Tedbirli Hem İş Bitiricidir
    Hizmette Kaliteden Asla Taviz Vermez
  • (ŞERİF TUTKUN)

    Dadaşkent Aziziye Erzurum Aziziye, Erzurum
    ERZURUM - AZİZİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 714 36 94
    Şirket Web Sitesi:
    15 Yılı aşkın iş tecrübesi ve referansların memnuniyeti ile her türlü Fayans, Kalebodur , ıslak zemin , cam mozaik, dolap arası, granit , seramik işi, cam tuğla, türk hamamı , şap döşemesi itina ile yapılır.
  • 0285 SOKAK NO 0120 Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    çeşmedeki şubememiz
  • (SONER EZGİ)

    AKSARAY ESKİL VE KONYA Eskil, Aksaray
    AKSARAY - ESKİL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.541 593 17 20
    Şirket Web Sitesi:
    ISI,SU,SES VE YANGIN YALITIMI İSTEKLERİNİZE SONUÇDA BİZDEN
  • Hamidiye Mahallesi Sena Sokak No.10 Başak Konutları, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - BAŞAK KONUTLARI
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 295 11 55
    Şirket Web Sitesi: www.fourel.com.tr
    Yaşam alanının başrol oyuncusu haline gelmesiyle farklılaşan Mutfak ve Banyo tasarımlarına uyum sağlayan solid surface tezgahlar şimdi Franke imzası ile geliyor.
    Franke Solid Surface’in ısıtılarak şekil alan malzemesi ve zengin renk çeşitliliği sayesinde her tarzın ihtiyacı karşılanabiliyor. Akriliğin doğal malzemeler ile birleşerek oluşturulması sayesinde üretilen Solid Surface, esnekliği, ergonomisi, dayanıklılığı ve ışıltısı ile karakterinizi evinize yansıtıyor.
    Süpürgelik ve duvar panellerinde ek yerini göstermeden birleştirilmesine imkan sağlayan yapısı sayesinde kir ve leke oluşmasına izin vermez. Lekelere ve çizilmeye karşı dayanıklığı ile bakımı çok kolaydır.
    Her mutfak ya da banyo için ayrıca ölçü alınıp, tek tek ele alınarak hazırlanan Solid Surface tezgahlar, bulunduğu yerde dikkatleri üzerine çekiyor.
    Franke’nin kusursuz hizmet anlayışı ile sizlere sunulan Solid Surface, kolay temizlenebilen yapısı ve doğal görünümü ile mutfak ve banyo yüzeyleriniz için vazgeçilmezdir.
    Franke Solid Surface’e 10 Yıl Garanti Vermekten Mutluluk Duyuyoruz….
    Akriliğin doğal malzemelerle birleştirilmesiyle oluşan Franke Solid Surface, esnekliği, ergonomisi, dayanıklılığı ve ışıltısıyla yaşam alanlarına zenginlik katıyor. Kolay temizlenebilen ve leke tutmayan, bakteri ve küf oluşumuna izin vermeyen Franke Solid Surface, sadece mutfak tezgahları için değil, banyolar için de ideal bir malzeme. Işık geçiren özelliği sayesinde mutfak ve banyoların ara panellerinde de tercih edilebilir.
    Tasarıma uygun sınırsız seçenek sunan Franke Solid Surface, süpürgelik ve duvar paneli gibi alanlarda ek yeri belli olmayacak şekilde birleştirilebiliyor. 54 farklı renk seçeneğiyle mutfak veya banyo dolapları, takıldıktan sonra lazer ölçü alınarak istenen renk, tasarım ve modelde özel olarak hazırlanıp uygulanıyor. Franke Solid Surface, üretim ve işçilikten kaynaklı olası sorunlarda 10 yıl garantili.
    Firmamız günümüzde özellikle mutfak ve banyolarda, teknelerde, otel, hastane, laboratuvar ve alışveriş merkezlerinin iç ve dış mekanlarında, gıda sektöründe yani kısacası hijyenik ve keyifli bir dokunuş düşlediğiniz her yerde uygulanabilen 54 renk ve doku seçeneği sunan FRANKE SOLİD SURFACE’in uygulamasını yapmaktadır.
    En zor mimari detayları çağdaş çizgilere dönüştüren, estetik özelliği ve üstün performansı ile uygulamalarda sınırsız özgürlük sağlayan FRANKE SOLİD SURFACE ile sizde tanışın.
    Kuruluşumuz bu güne değin imalat ile uygulamalarındaki alt yapısını batı standartlarında tamamlamış, güçlü ve tecrübeli kadrosu ile günlük üretim kapasitesini istenilen seviyeye yükseltilmiştir.
    Uzman ekibimiz ve kalifiye personelimizle bize ulaşan, siz değerli müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiş, müşteri menuniyetini gaye olarak benimsemiş, firma prensibimizle, sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız
  • Akçakale Sokak No: 11/B Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 353 53 46
    Şirket Web Sitesi: www.argeakrilik.com
    aRGe Mobilya ve Akrilik Tasarım olarak bizler ,
    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.
    Müşteri şartlarının yerine getirilmesi için sektördeki teknolojik yenilikleri yakından takip ediyoruz ve teknik kadromuzun sürekli gelişimi için eğitim faaliyetlerini eksiksiz olarak gerçekleştiriyoruz.

    Misyonumuz
    Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerimizin tüm hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılamak,
    Dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmak;
    Ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak,
    Mevcut ve yeni hizmetlerimiz ile faaliyet bölgelerimizin gelişiminde önemli roller alarak, sürekli girişimci olmak,

    Vizyonumuz

    Müşterilerimiz ve üretim ortaklarımızla karşılıklı ve sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştirmek.
    Sektörümüzde, uyguladığımız sosyal sorumluluk ilkeleri ile uluslar arası alanda belirleyici olmak.
    Son teknoloji ve süreç uygulamaları ile sektöre yeni hizmetler sunmak ve lider konumda olmak.
    Tedarik zinciri boyunca yer alan tüm süreçlerimizi bilişim teknolojileri ile entegre ederek müşterilerimizin artan servis ihtiyaçlarına cevap vermek
  • 1042.CAD. 1335 SK. NO:60 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.031 481 81 48
    Şirket Web Sitesi:
  • beylikdüzü gürpınar istanbul Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 053 39 50
    Şirket Web Sitesi:
  • (MURAT KÜÇÜKÇAKIR)

    Kılıçaslan Cad. No: 172 İznik, Bursa
    BURSA - İZNİK
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 757 52 62
    Şirket Web Sitesi: www.iznikea.com
  • Organize Sanayi 4. Cad. No:6 Kahramanmaraş Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.344 257 90 80
    Şirket Web Sitesi: www.karaokurinsaat.com.tr
  • (SELAHATTİN)

    ivedik osb. 22 cadde 689 sokak no 14 ostim/ ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 395 59 85
    Şirket Web Sitesi: www.asma-tavan.gen.tr
  • Atatürk Mah. Çarşı Sok. No: 28-K:2 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 689 40 00
    Şirket Web Sitesi: www.esgrup.info
  • (ÇİĞDEM ÖNVER)

    PINARTEPE MAH.VİSTA-1 REZİDANS A3 BLOK NO:5 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 856 03 03
    Şirket Web Sitesi: www.mygroupgayrimenkul
  • (SELÇUK ÖLKER)

    GÜZEL YALI İTFAİYE CİVARI Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 211 00 44
    Şirket Web Sitesi: www.alberno.com
  • (KAAN PEKŞEN)

    Alsancak Mah.2157 sok.no:36/A-12 Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 226 00 44
    Şirket Web Sitesi: www.favoriworldinsaat.com
  • Altınay Caddesi No: 9/A Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 353 72 57
    Şirket Web Sitesi: www.mutsanmutfak.com
  • (İLYAS BEY)

    Alemdağ cad.Madenler durağı Özgür sokak no:1 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.menguclerinsaatemlak.com
  • (GÖKHAN TÜREMEZ)

    Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi Doğa Park Evleri A-B Blok D:B/2 Ispartakule/Bahçeşehir Bahçeşehir, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - BAHÇEŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 608 05 36
    Şirket Web Sitesi: www.gardensofbosphorus.com