DUVAR İZOLASYON VE YALITIMI BAYRAKLI İZMİR FİRMALARI

Duvar izolasyon ve yalıtımı

sektörüne ait

Bayraklı İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Soğukkuyu Mahallesi 1847/13 Sokak No:6/A Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2019 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 453 43 53
    Şirket Web Sitesi: www.dundaryapi.net
    Peşinatsız 24 ay taksitle hizmet
    Dündar Yapı olarak bizler ; mantolama, izolasyon, dış cephe kaplama, cephe kaplama malzemeleri satış ve uygulama konusunda verdiği hizmetlerle sektördeki tecrübesi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmayız.

    Dündar Yapı hizmetlerini işleme sokmadan önce tasarım süreciyle müşteri memnuniyetini öne alarak çalışma sistemini yürütmektedir. Mantolama işlemlerinden kullanılacak malzemeler yapılacak işlemlere göre maliyet bakımından uygun kalite bakımından yüksek olarak seçilmektedir. Dündar Yapı profesyonal personal kadrosu ile tecrübesine sonuna kadar güvenmektedir. Yapı mantolama, izolasyon ve dış cephe kaplamalarında kaliteli malzemeler ve ustaların tecrübesi ile en kaliteli hizmeti sizlere vermekteyiz.
  • Adalet mahallesi Anadolu Caddesi No:41/101 Megapol Tower kat:10/20 Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 999 49 40
    Şirket Web Sitesi: www.decibelakustik.com
    Akustik ve Ses Yalıtımında İzmir’deki tek çözüm ortağınız.
  • (SEZER DEMİR)

    286 sokak No:8 Ontan Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.553 113 46 00
    Şirket Web Sitesi: www.sahinsaat.net/
    Şah Yapı İnşaat olarak İzmir’in pek çok semtinde bir çok başarılı mantolama ve dış cephe boyama işleri yaptık. Dış cephe yalıtımı konusunda uzmanlaşan firmamız aynı zamanda iç cephe boyası, cephe şekillendirme, çatı izolasyon, cam balkon, lazer kesim korkuluk, tamir bakım hizmetleri, güvenlik kamerası – akıllı ev sistemleri de vermektedir.
    Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik konusunda ödün vermeyen Şah Yapı İnşaat, yaz – kış keyifle yaşayabileceğiniz ısı yalıtımı ve mantolama ürünlerinde uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile de göz doldurmaktadır.
    Evlerinizin iç cephelerinde dekorasyon uygulamaları, iç cephe boyama hizmetlerimiz ve alçıpan, kartonpiyer, asma tavan uygulamalarımız mevcuttur.
    Binalarınızda temel su yalıtımı, su izolasyonu ve drenaj işlerinizi itina ile yapmaktayız.
    Bizim işimiz binalarınızı giydirmektir.
    Söve uygulaması ile de binalarınızın hem görünüşlerini çağdaş bir çizgiye taşırken, uzun yıllar dış etkenlere karşı dayanım sağlamaktayız.
    ŞAH Yapı İnşaat Dekorasyon
    Şah Yapı, duvar ve zemin alanında, projenizin her aşamasında taleplerinize yanıt verecek bilgi birikimine ve deneyime sahiptir. Amacımız dekoratif boyalar üzerinde müşterilerimize sunduğumuz tasarımların, bireysel beklentileri karşılayacak ve uygulama aşamasında ise hayallerin gerçeğe dönüşebildiğini gösterecek nitelikte olmasıdır.
  • 1616 sk. no:36 Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 345 14 90
    Şirket Web Sitesi: www.sarigozyapi.com.tr
  • (AYŞE)

    PELİTLİBAĞ MAHALLESİ istiklal cad. no:141/A Kınıklı, Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ - KINIKLI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.258 213 37 30
    Şirket Web Sitesi: www.metayyapim.com
    denizli ve ege bölgesinde sprey poliüretan köpük, temel izolasyonu, su izolasyonu, çatı, mantaloma işleri yapmaktayız. uzman kadromuz ile sorunsuz bir şekilde işlerimizi yaparız.
  • (SÜLEYMAN)

    Kocasinan Merkez Mahallesi Polat Sokak No:4 Kocasinan Cumhuriyet, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - KOCASİNAN CUMHURİYET
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 655 86 53
    Şirket Web Sitesi: www.gulcati.com.tr
    Gül Çatı 1970 den günümüze sek törel öncülüğüne devam ederek, profesyonel uzman kadrosuyla çatı kaplama, çatı ustası, çatı onarımı ve dış cephe kaplama hususlarında hizmetine devam etmekte.
  • (Oğuzhan Aydın)

    Cumhuriyet Mahallesi Şiroğlu Sokak No:12 Cumhuriyet, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - CUMHURİYET
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 444 17 72
    Şirket Web Sitesi: www.ramsoy.com.tr
    Doğal taşın güzelliklerini, ahşabın eşsiz zarafetini ve tarihin mirası olan çini desenlerini yapılarınızla buluşturan firmamız, ısı yalıtımlı dekoratif duvar panelleriyle binalarınıza değer katıyor, akılcı ve ekonomik çözümler sunuyor. İçerisinde mermer, ahşap, taş ve rustik motiflerin de yer aldığı yenilikçi bir koleksiyonla, dış cephelerde uygulama zorluğunu ve daha birçok olumsuzluğu ortadan kaldırıyor, aynı zamanda ısı yalıtımı sağlıyoruz.
    Her türlü olumsuz hava şartlarında yapısını koruyan dekoratif duvar panellerimiz, üzerindeki özel bir kaplama sayesinde yüksek mukavemet sağlarken, renkleriyle de doğal yapıyı koruyor. Üstelik güneş ışınlarına en fazla maruz kalan bina cephelerinde dahi üzerindeki dayanıklılığı yüksek koruyucu verniği sayesinde uzun yıllar renklerinde herhangi bir solma meydana gelmeden kullanılabiliyor.
    Tüketicilerimizin hayal gücünü, özel üretim tasarımlarımızla birleştirerek, istenilen renk, model ve ebatta üretim yapmanın yanında, ister kısmi ister bütün cepheye tek bir desen uygulaması imkanı sunuyoruz.
  • (BATTAL HERGÜL)

    malıköy Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 658 35 39
    Şirket Web Sitesi: trflex.com.tr/
    Ülkemizin enerji verimliliğine katkı sağlamak ve 2023 ihracat hedeflerinin gerçekleştirilmesinde etkin bir oyuncu olmak amacıyla 2014 yılında Alaaddin DAŞPINAR, Levent ERTAN, Levent YALÇINKAYA ve Battal HERGÜL tarafından Ankara Anadolu Organize Sanayi bölgesinde 9000 m2 kapalı alan üzerine kurulan fabrikamızda, mekanik tesisat sektöründe ısı yalıtımı sağlamak amacı ile kullanılan elastomerik kauçuk köpüğü esaslı izolasyon malzemesi üretimi yapılmaktadır.
    Türk tüketicisinin hakkı olduğunu düşündüğümüz Avrupa standartlarında ürünleri müşterilerimize sunarken, tam otomasyona sahip üretim süreçleri sayesinde sürekli en yüksek kalite standardize edilmektedir. Kurduğumuz kalite sistemi bünyesinde ürünleri sürekli geliştiren ve ürün kalitesini yükseltirken maliyetlerini minimize eden TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ’ne uygunluk esas alınmaktadır.
    Ulusal çevre mevzuatına uygun olarak faaliyetlerimizi sürdürülebilir çevre için sürekli iyileştirerek, çevreye zarar vermeden üretim yapmak; ÇEVRE POLİTİKAMIZDIR…
    Rekabet eden değil rekabet edilen bir firma olarak; çalışanlarımız ve bayilerimizle kurduğumuz güçlü iletişim, tüm iş süreçlerindeki yüksek verimliliğimiz, devletimize, bireylere ve çevreye karşı sorumluluğumuzu mükemmeliyetçi çabalarla yerine getirmemiz en temel değerlerimizdendir. Sahip olduğumuz tüm değerleri, TR FLEX gücünün faydalarını ulusal ve uluslar arası pazarlarda müşterilerimize sunmak çalışanlarımızın ve firmamızın ortak özelliğidir.
    Bizler biliyoruz ki; temel değerlerimizle oluşturduğumuz müşteri memnuniyeti pazardaki yerimizin temel göstergesidir.
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz. Bu itibarla birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancı taşımaktayız.
    Firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzun yıllardır hazır beton sektöründe ‘’Keklik Hazır Beton’’ ünvanı altında hizmet vermekteydi. 2013 yılında Ticari şartlar gereği sektör değiştirme kararı alınarak, firma satışı yapıldı ve 2014 yılında yeni bir yapılanma ile FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanı ile tekrar hizmet vermeye başladık. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek, temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzman kadrosu ile 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri ihtihaçlarınıza cevap vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ilke edinerek yola çıkan firmamız, faaliyette bulunduğu 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri hizmetlerinde, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
    Vizyonumuz

    İnsan hayatının kalitesini artırmak ve kolaylaştırmak için çıktığımız bu yolda, ürün ve hizmet sunduğumuz sektörde her zaman en iyisi olacağız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, güven, saygı ve sevgi çerçevesinde her zaman en iyi hizmeti verebilmek ve müşterilerimizin memnuniyetini korumak ana hedefimiz olacaktır. Çağımızın yeniliklerini takip ederek, dünya standartlarında bir şirket olarak; her zaman kendimizi, ürünlerimizi ve sizlere verdiğimiz hizmeti geliştireceğiz. Profesyonelliği, işimizi yönetirken gerekli ön çalışmayı yapmak, işimizle ilgili kendimizi sürekli eğitmek, geliştirmek ve bilgilerimizi çözüm ortaklarımızla paylaşmak olarak tanımlıyoruz. En önemli sermayemiz müşteri memnuniyetimizdir. Mutlu müşteriler ancak işinden keyif alan, birbirinin gelişimlerine destek olan çalışanlar sayesinde yaratılabilir.
    Buna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz.
    Misyonumuz
    Yenilikçi, müşterisine hizmet vermekten zevk alan, alternatifler sunan ekibimizle uzun yıllar bu sektörde yer almayı planlamaktayız.

    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • (İSMAİL.T)

    ÜÇKUYULAR MAH.14 SOKAK 69/D Özkanlar, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÖZKANLAR
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.538 747 31 28
    Şirket Web Sitesi: www.essizinsaat.com
    tüm çatı yapım işleri
  • (MEHMET N. TAŞKIN)

    Anafartalar Mah.Rüzgarlı Cad.Çaparİşmerkezi No:16/68 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 312 40 70
    Şirket Web Sitesi:
    2003 yılında inşaat sektöründe MN TAŞKINLAR İNŞAAT adıyla müteahhit olarak faaliyete başlayan firmamız bugüne kadar Türkiye’nin başta Ankara olmak üzere birçok ilinde başarılı projelere imza atmıştır.
    MN TAŞKINLAR İNŞAAT olarak, Ankara Etimesgut bölgesinde birbirinden bağımsız, toplamda 70 daire ve 1000 m2 dükkan yapımını tamamladıktan sonra MNT GROUP İNŞAAT olarak çıtasını yükselterek yine Ankara ili Etimesgut - Eryaman bölgesinde 72 dairelik ACAT Konutları projesini taahhüt ederek bitirmiştir. Buna ek olarak Sincan bölgesinde 124 dairelik Florya Park Evleri projesini yüklenici firma olarak tamamlamıştır. Bunun yanında inşaat yapım, onarım ve restorasyonu ile ilgili burada sayamayacağımız kadar çok projeye imza atan şirketimiz 2011 yılında profesyonel kadroları ile izolasyon ve yalıtım alanında da hizmet vermeye başlamıştır. Firmamız halen konut ve işyeri yapımını, özel kişi ve kamu kuruluşlarının taahhüt işlerini, izolasyon, restorasyon ve onarım alanlarındaki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.
  • alanya Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 504 64 05
    Şirket Web Sitesi: www.antalyaizolasyon.net
  • (AHMET USTA)

    Yeşilkent Mahallesi Balık yolu Cd. 115 Sok. No:1 Yeşilkent, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - YEŞİLKENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 620 47 57
    Şirket Web Sitesi: www.2adekorasyon.com
  • 111/111 SOK NO 1111 SÖĞÜTLÜÇEŞME Söğütlüçeşme, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SÖĞÜTLÜÇEŞME
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: www kadiköy İzmİr com.
  • (EŞSİZ İSMAİL)

    69 d Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: http://www.isguvenlikmalzemeleriizmir.com
  • (DENİZ AKBULUT)

    TIP FAKÜLTESİ CADDESİ 84/3 Abidinpaşa, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - ABİDİNPAŞA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 367 57 59
    Şirket Web Sitesi: www.ankaramantolama.com.tr
  • FATİH MAH DURMAZ SOK NO 45 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: www.epoksİzemİnkapla.com
  • GÜZELBAHÇE SOK NO13 Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - PAŞA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 231 52 31
    Şirket Web Sitesi:
  • (ALİM A. ECEVİT)

    Serpme Evleri 3181. Sk. No:9 Çayyolu, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - ÇAYYOLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 217 06 05
    Şirket Web Sitesi:
  • KERESTECİLER SİT ÇANDAR SOK NO;10 BATIKENT ESKİŞEHİR Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.222 335 85 96
    Şirket Web Sitesi: www.cemizolasyon.com.tr