DIŞ AYDINLATMA ARMATÜRLERİ ÖZLÜCE NİLÜFER BURSA FİRMALARI

Dış aydınlatma armatürleri

sektörüne ait

Özlüce Nilüfer Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Bahceli evler mah hilmi efe caddesi 2. Soka no:7 kat 1 Burhaniye, Balıkesir
    BALIKESİR - BURHANİYE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.442 327 44 11
    Şirket Web Sitesi:
    FIRMAMIZ 16 YILLIK DENEYIM VE TECRUBELERİ İLE HİZMETINIZDE
    FIDANLIK URETIM ERZURUM
    FIDANLIK URETIM ORDU
    KESTEL BARAKFAKI İŞTİRAKLİ ÜRETIM GÜMÜŞHANE İŞTİRAKLİ ÜRETİM
    TEKNIK PERSONEL VE MAKINA PARKURU ILE PEYZAJ DUNYASININ BUYUSUNU PAYLAŞIYORUZ
  • SANAYİ SİTESİ 11.SOK NO 59 ELAZIĞ Merkez, Elazığ
    ELAZIĞ - MERKEZ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.537 687 64 09
    Şirket Web Sitesi:
    3D modelleme ve animasyon, Çim ekimi, Ahşap kamelya, çöp kovası, bank, saksı, dış mekan aydınlatma sistemleri, panel çit uygulaması, peyzaj otomatik sulama sistemleri, çok amaçlı saha halı saha, kent mobilyaları, özel tasarımlar, sulama sistemi ışıklı taşlar ve dış mekanla aklınıza gelen her şey için profesyonel çalışma sistemi ve ekibimiz ile hizmetinizdeyiz.
  • (MEHMET DİBEKCİ)

    DALYA SOK. NO:3/1A Ilıca, Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE - ILICA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 239 74 44
    Şirket Web Sitesi: www.lilyumpeyzaj.com
    2009 YILINDA MEHMET DİBEKCİ TARAFINDAN KURULAN LİLYUM PEYZAJ SEKTÖRDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİYLE VE GÜVENLE HİZMET VERMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.
    LİLYUM PEYZAJ İMZASINI TAŞIYAN HER PEYZAJ PROJESİ EN İNCE DETAYINA KADAR DÜŞÜNÜP TİTİZLİKLE UYGULANMAKTATIR. PEYZAJ SEKTÖRÜNE BİLİNÇLİ VE ETKİLİ BİR HİZMET SUNMAK, BUNLARI VERİMLİ OLARAK ORGANİZE ETMEK VE TÜM İHTİYAÇLARINIZA ÇÖZÜM ÜRETEBİLMEK ADINA HİZMET VEREN FİRMAMIZ, TEKNOLOJİNİN İNOVATİF DETAYLARI İLE KENDİNİ SÜREKLİ GELİŞTİRİYOR.
  • (YASİN AYHAN)

    Turgut Özal Mahallesi 2189. sokak. 30/A Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 566 53 53
    Şirket Web Sitesi: www.mydesignpeyzaj.com
    Firmamız
    2014 yılında birçok tecrübenin sonucunda siz değerli müşterilerimize hizmet verebilmek amacıyla kurulmuş olup , ülkenin dört bir yanına hizmet vermektedir.
    Amacımız
    Kentsel ve kırsal alanlarda, doğal peyzaj alanlarının, güzellik ve niteliğini koruyarak sürekliliğini sağlamak, insanlar için kültürel, işlevsel ve estetik yaşama ortamı yaratılması , insanlar için en iyi arazi kullanım yollarının bulunmasına ve oluşturulmasına yardımcı olmaktır.
    Peyzaj Projelendirme

    Farklı Alan Kullanımlarına ve İhtiyaçlarına Yönelik Her Türlü Peyzaj Projesi Plan, 2 Boyutlu ve 3 Boyutlu (Autodesk Autocad, Adobe Photoshop, Sketch Up, Lumion, 3 Ds Max ) Olarak Profesyonel
    Ekiplerimiz Tarafından Hazırlanmaktadır.
  • (ÖZGÜR KARAGÜLLE)

    ZAFER CAD. ZAFER İŞHANI NO:35/Z-16 Merkez, Kırıkkale
    KIRIKKALE - MERKEZ
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.318 224 12 70
    Şirket Web Sitesi: www.guryildizelektrik.com.tr
    GÜRYILDIZ ELEKTRİK 1987 yılında Kırıkkale de kurulduğu günden bugüne kamu ve özel sektör de teslim ettiği işlerle kalitesini tescillemiştir. Çeyrek asrı aşan deneyim ve tecrübemiz ile İç Anadolu bölgesinde elektrik sektörünün bir çok dalında faaliyet gösteriyoruz. YG enerji nakil hatları, AG-OG sistemleri, Trafo merkezleri, Dizel jeneratör sistemleri, UPS sistemleri, Reaktif güç kompanzasyonu, Paratoner sistemleri, Temel işletme topraklama sistemleri, Çevre aydınlatma sistemleri, Dekoratif bina aydınlatma, Yangın algılama sistemleri, LED aydınlatma işleri ve Kontrol panelleri gibi ustalık gerektiren bilcümle enerji taahhüt işleri Güryıldız Elektrik uzman kadrosu tarafından icra edilmeye devam etmektedir. Her geçen gün iş hacmini aynı sorumluluk ve kaliteyi bozmadan arttıran firmamız yılların getirdiği tecrübe ile bölgesinde iş talebi en yüksek kuruluşlardandır. Çalıştığımız çözüm ortaklarımızın kalitesi de başarımızı arttırmaktadır.
  • YENİKÖY KARŞIYAKA MAHALLESİ DENİZDİBİ SOKAK NO:1/1 Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 341 29 22
    Şirket Web Sitesi: www.kaymakbeton.com
    Yaşadığımız çevre ile bütünleşen, doğa ile iç içe olmasını seven beton altyapı elemanları günümüzde peyzaj mimarisinin ve inşaat sektörünün vazgeçilmez parçalarıdır. Kolay kullanımı ve uzun ömrü ve az masraflı oluşu, beton parke taşlarını en ekonomik malzeme haline getirmiştir.
    KAYMAK BETON şirketi olarak; genç ve dinamik kadrosu ile teknolojik gelişmelere açık, üretim ve üretim sonrasında insan odaklı çalışma yaklaşımı ve ürettiği ürünlerde önce kalite düşüncesi ile hareket etmekte ve bunu sürekli hale getirme gayreti içersindedir.
    Şirketimiz; Yol, kaldırım, meydan, otopark, Alışveriş Merkezleri, Apartman ve Site Çevreleri, Endüstriyel Tesis ve Depolama Sahalarının zeminlerinin düzenlenmesinde kullanılmak üzere beton parke, bordür , oluk taşı, şev elemanları, harpuşta, büz, logar aksamları, bahçe direkleri ve payanda v.b. ürünlerinin üretiminin yanında uygulamalarını da yapmaktadır. Firmamızın olmazsa olmaz, değiştirilemez prensipleri;
    Kaliteden ödün vermeden yüksek standartlarda uygun üretim,
    Kaliteli ve zamanında hizmet,
    Müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarmaktır.
    Bu prensipler çerçevesinde Şirketimizde üretilen tüm ürünlerde kalite anlayışını en üst düzeyde tutmakta bu doğrultuda tüm çalışmalarını ( kendi tesislerinde ve kendi teknik personeliyle ) yapmakta hammadde girişinden son ürün çıkışına kadar tüm aşamaları ciddiyetle takip etmektedir.
    KAYMAK BETON olarak her dönemde temel ilkemiz "mümkün olan en iyi kaliteyi, en uygun fiyatla" siz müşterimize sunmak olmuştur ve olacaktır.
  • Ağaç İşleri San. Yunuseli Sk. No: 16 ŞUBE : Ağaç İşleri San. Mescitli Sk. No:26 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 251 19 56
    Şirket Web Sitesi: www.ozimamoglu.org
    Kuruluşu 1991 olan firmamız ; demir doğrama ve kaynak işleriyle sektördeki yerini almaya başlamıştır. Uzun yıllar bu alanda hizmet verdikten sonra Belediyelerin özel ve kamu kuruluşlarının hafriyat ve inşaat işlerini yürütmüştür. Disiplinli çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, müşterilerine istikrarlı ve etkin hizmet vermek bilinciyle çalışmaktadır.

    Faaliyetlerine 2000 yılında çevre düzenlemesiyle devam eden firmamız Parke ve uygulamaları dışında, PVC Pencere imalatı, Ahşap Doğrama, Kamelya yapımı ve estetik çevre düzenlemeleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.

    2012 yılında Kurumsallaşmaya giden firmamız PVC Pencere ve Kapı İmalatı, Ahşap Kapı, Çelik kapı, Mebran Kapak, sektörlerini alanına dâhil etmiştir.
  • (HÜSAMETTİN AYGIN)

    Hıdırlık Mahallesi, Atatürk caddesi, No: 31, Kat : 2 Daire 202 Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 743 24 50
    Şirket Web Sitesi: www.ayninsaat.com.tr
    AYN İnşaat Ltd. Şti. siz değerle müşterilerine verdiği hizmetin ayrıcalığını kanıtlamak için ismini ve yaptığı tüm projeleri patent alarak korur.
    Kurumsal standartlarını dünyaca kabul edilebilir düzeylere getirmek için öncelikle en yüksek kalitede hizmet verecek yönetici, elaman ve iş ortaklarıyla çalışır.
    Firmamızın önceliğinde, kalite standartlarına uygun, doğru planlama ve bütçeleme, zamanında iş teslimi ile birlikte müşteri memnuniyeti sağlamaktır.
    Tadilat ve renovasyon çalışmalarından kapsamlı inşaat projelerine kadar bütün alanlarda bu faktörler, her sektörden yatırımcı firmalar için kilit bir önem taşımaktadır.
    AYN İnşaat Ltd. Şti.. olarak bizler de bu faktörlerin sağlıklı olarak incelenip hayata geçirilmesinde önemli görevler üstlenebilmek arzusundayız.
    Diğer Hizmetlerimiz:
    Karayolları, demiryolları ve havaalanı yapımı
    Köprüler, tüneller, yeraltı yapıları ve temeller
    Limanlar, rıhtımlar, diğer kıyı ve deniz iç tesislerinin yapımı
    Su getirme ve depolama tesisleri yapımı ( terfi ve isale hatları ile gömme ve ayaklı su depoları)
    Sulama, drenaj, kanalizasyon tesisleri yapımı
    Su arıtma tesisleri yapımı(temiz su ve pis su arıtma tesisleri)
    Su yapıları yapımı (barajlar, göletler, regülatör, dolu savaklar, su alma tesisleri v.s.)
    Güç üretimi ve güç taşıma tesisleri yapımı ( hidroelektrik santralleri, termik santralleri, güç taşıma hatları, güç trafoları v.s.)
    Haberleşme tesisleri yapımı
    Doğalgaz, akaryakıt, boru hatları ve depolama tesisleri yapımı
    Spor sahaları yapımı
    Yüzme havuzları ve sauna yapımı
    Konutlar (villa, toplu konut siteleri, çelik konstrüksiyon Amerikan evi , evleri) yapımı
    Otel, motel , tatil köyleri, diğer turistik tesislerin yapımı
    Hizmet binaları yapımı ( resmi binalar, eğitim yapıları, sağlık yapıları, ticaret merkezleri, spor kompleksleri, kültür yapıları v.s.)
    Fabrikalar ve sanayi tesisleri yapımı
    Isıtma, havalandırma, tesisat işleri yapımı (sıhhi, elektrik, elektronik, ısıtma, soğutma, havalandırma, soğuk oda ve depolar, iklimlendirme arıtma tesisatı, mekanik tesisat v.s.)
    Genel onarım ve taşeronluk, yapı güçlendirme hizmetleri
    Alt ve üst yapılarda su-ısı-ses, yangın izolasyon ve yapı kimyasalları uygulamaları
    Endüstriyel tesisler elektronik kumanda, güvenlik, bilgilendirme sistemi yapımı
    Katodik koruma sistemi proje ve taahhüt
    Modüler kalıcı kalıplarla yapı müteahhitlik hizmetleri
    Otopark ve yol çizgisi çizim işleri, desenli asfalt...
  • (İLHAN BİRGÜL)

    İvedik OSB 27. Cad 644. Sok. No : 31 Ostim \Ankara Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 354 07 54
    Şirket Web Sitesi: www.birsancevre.com
  • (ŞENGÜL DENİZ)

    Aydın İncirliova Karayolu, Acarlar yol ayrımı, Kazakkahve mevkii. Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.256 226 96 93
    Şirket Web Sitesi: www.adapeyzajtasarim.com/
  • (TURAN YENER)

    Cinnah Cad. Willy Brand sk. 4/9 Tunalı Hilmi, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - TUNALI HİLMİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 442 52 88
    Şirket Web Sitesi: www.yenerinsaat.com.tr
  • Müftü mah. ibrahim efe cad. no:16 Ereğli, Zonguldak
    ZONGULDAK - EREĞLİ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.372 324 20 39
    Şirket Web Sitesi: www.eregliyenihaber.com
  • (MEHMET ERBEY)

    DUMLUPINAR MAH ÖZDEMİR CAD NO-327 GAZİANTEP Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 251 93 93
    Şirket Web Sitesi:
  • GÜLBAHAR MH CEMAL SURURİ SK NO:15E/26 MECİDİYEKÖY - İSTANBUL Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 274 26 00
    Şirket Web Sitesi: www.alpo.com.tr
  • 685.SOK.NO: 99 OSTİM ANKARA Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.555 564 45 58
    Şirket Web Sitesi:
  • Abdullah Cevdet Sok. 27/4 Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 438 41 82
    Şirket Web Sitesi: www.detaypeyzaj.com
  • BAYRAKLIDEDE MAH. TURGUTÖZAL BULVARI NO:50 KUŞTUR KUŞADASI AYDIN Kuşadası, Aydın
    AYDIN - KUŞADASI
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.256 618 08 00
    Şirket Web Sitesi: www.florartpeyzaj.com.tr
  • Şişhane, Eminönü, İstanbul
    İSTANBUL - EMİNÖNÜ - ŞİŞHANE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 254 16 80
    Şirket Web Sitesi: www.zaferavize.com
  • Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 597 28 10
    Şirket Web Sitesi:
  • Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 324 40 38
    Şirket Web Sitesi: www.pergun.com.tr