CEPHE GİYDİRME DEMİRTAŞPAŞA OSMANGAZİ BURSA FİRMALARI

Cephe giydirme

sektörüne ait

Demirtaşpaşa Osmangazi Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Sakarya Mah. Çiçekli köy sk. No:3/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0533 748 46 47
    Şirket Web Sitesi: KÖZOĞLU CAM OTOMATİK KAPI VE ALÜMİNYUM DOĞRAMA Web Sitesini Ziyaret Et
    Firmamız cam satış, otomatik akıllı kapılar, pvc hızlı kapılar, bahce kapı motoru, aluminyum doğrama kompozit cephe işleri yapmaktadır.
  • Abdurrahman Gazi Mah. Zakkum Sk. NO:6/A Samandıra, Sancaktepe/İSTANBUL Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 311 25 24
    Şirket Web Sitesi: www.adaklaryapi.com/
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    Genç, enerjik, dinamik yapısıyla alışılagelmişin dışında proje ve fikirlere açık; huzuru, güveni ve kaliteyi çağa ve toplumumuza uygun tasarımlarla yeniden şekillendirmektedir. Toplumun ihtiyaçlarına cevap olmaya çalışırken, dinamik ve gelişen kültürel yapısını korumayı, korurken geliştirmeyi de ilke edinmiştir.
    ADAKLAR YAPI kaliteden ödün vermeden, müşterilerine en uygun avantajları sunabilmeyi amaç edinmiştir. Yeryüzünün sunduğu olanakları en kaliteli haliyle şekillendirip paylaşmayı görev edinen ADAKLAR YAPI yarına iz bırakmayı, kültürel mirasa katkı sunmayı ve müşterileri ile olan bağlarını geleceğe taşımayı gündelik ve kısa vadeli kar gütme zihniyetinin çok ötesine koymuştur.
  • (İBRAHİM YAVUZ)

    İnönü Mahallesi 1941 Sokak No:66 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 643 77 97
    Şirket Web Sitesi: www.yavuzlaryalitim.com
    2010 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdükmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran Yavuzlar Yalıtım 2011 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
  • (ERTUĞRUL SAÇAN)

    Organize Sanayii bölgesi 1.sokak 1.Cadde no: 57 Merkez/Afyonkarahisar Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 221 15 17
    Şirket Web Sitesi: www.patlatmamozaiktas.com
    14 yıldır Saçan Mermer adı ile pazarda önemli bir paya sahip kuruluşumuz yan kuruluşu olan PatlatmaMozaikTas.com ile online patlatma taş siparişi vermek artık mümkün.
    Patlatma Taş pazar hakimiyetini kazanmak adına en ucuz patlatma taş fiyatları ile sektöre giriş yapan firmamızda online olarak taşları görebilir ve sipariş verebilirsiniz.
    Doğanın bizlere sunduğu bu doğal taşlar ile ister evinizin ister iş yerinizin duvarlarını kaplayabilir, doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. İç cephe kaplamada oldukça başarılı olan patlatma taşlar ile estetik ve doğal görünümü birlikte elde edebilirsiniz. Ayrıca dış cephe kaplamada da oldukça sık olarak kullanılan doğal taş kaplama ürünlerini sitemiz üzerinden sipariş edip kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.
  • (MUSTAFA ARISOY)

    sırakapılar mah. mimar sinan cad no:20\c Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.258 264 53 46
    Şirket Web Sitesi: www.legoyapi.net
    Firmamız inşaat sektörün de boya veya ısı yalıtım (mantolama) uygulamalarında profesyonel ekip ve ekipmanlarıyla merkezi Denizli olmak üzere Ege Bölgesinde birçok başarılı projeye imza atmış olup müşteri memnuyetinde ödün vermeyerek sektöründe lider yalıtım uygulama firması olmustur.Siz değerli müşterilerimizin memnunıyeti ve ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını önemli derecede minimize etmek amacıyla yalıtım alanında ki bilinci algılatmak ve en iyi derecede uygulamayı benimsemiştir.Saygılarımızla Lego Yapı.....
  • 100 yıl Sanayi Sitesi 11 B Blok No:1 Çıraklık Okulu Karşısı Merkez, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.282 261 24 06
    Şirket Web Sitesi: www.özeralüminyum.com
    2005 yılında kurulan firmamızda cam balkon,cephe giydirme,pvc ve alüminyum sektöründe hizmet vermekteyiz cam balkonu tekirdağda ilk uygulayan firmaların başındayız birçok projeye hizmet ettik farklı camlama sistemleri ile hizmet vermekteyiz. müşteri memnuniyeti ilkemiz ile yüzlerce müşterimize hizmet verdik ve bunun karşılığını da görüyoruz.
  • (YUSUF GÖK)

    Osman Yılmaz Mh. Millet Cd. NO:23/2 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 644 08 34
    Şirket Web Sitesi: betaizolasyon.com
    2012 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdürmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran BETA YAPI, üst üste sağladığı büyüme oranlarıyla 2012 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
    Beta Yapı’nın kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren yeni markamız Beta Yapı, iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.
    Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında Beta Yapı, iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı alanında dokunduğu tüm binalarda bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir.
    Yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiği müşterilerinin en değerli varlıklarının evleri olduğunun bilinciyle, ısı yalıtımı alanında yaptığı birincil görevin, müşterilerinin zor hayat şartlarında en önemli korunakları olan evlerini Beta Yapı güvencesiyle öncekinden daha korunaklı bir hale getirmek olduğuna inanmaktadır.
    Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede ısı yalıtımı sektöründe lider firma konumuna yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan Beta Yapı, yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.
  • (SEDAT ALABAY)

    Muradiye Mahallesi Manisa caddesi No:21 Yunusemre Manisa Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 979 17 16
    Şirket Web Sitesi: www.isfyalitim.com
    İSFyalıtım , yalıtım sektöründe ürün temini ve uygulama olarak faaliyet göstermektedir.
    Firmamız, Türkiyede yalıtım bilincinin gelişmesi ile tüketiciyi doğru bilgilendirme ve doğru ürün kullanımı ve doğru tüketim yaptırmayı ilke edinmiştir.
    Başta Sprey Poliürütan Köpük, Polyurea, Poliüretan ve yapı kimyasallarında ürün portföyünü geliştirerek hizmet vermeyi hedeflemektedir.
    Firmamız , Ege bölgesi Manisa ve çevre iller ile ilçelere hizmet vermektedir.
  • (YAKUPHAN OK - NURALLAH OK)

    Piyade Mah. Atilla Eser Cad. No: 22 Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 226 93 92
    Şirket Web Sitesi: www.alphanyalitim.com
    AlpHan Yalıtım firması, uzun yıllara dayanan inşaat tecrübesini ısı ve ses yalıtımı sektöründe devam ettirmektedir.
    Firmamız, müşterilerimize en sağlıklı ve doğal malzemelerini sunup doğru uygulamaları yapma adına tecrübeli personeliyle sektöründe hızlı bir yükseliş göstermektedir.
    Isınma ihtiyacı insanoğlunun barınma ihtiyacı ile aynı zamanda ortaya çıkmış, modern zamanlarda ise enerji kaynaklarının sınırlılığı yeni kaynaklar üretmenin yanında mevcut kaynakları da en verimli şekilde kullanma anlayışıyla farklı bir zemine taşınmıştır.
    Ülkemiz, enerji ihtiyacının büyük bir bölümünü ithalat yoluyla sağladığı için ülke ekonomisinin en büyük gider kalemlerinden olan ısınma enerjisini en verimli şekilde kullanma ihtiyacı büyük işletmeler ve konutlarda yalıtım sektörünü ortaya çıkarmıştır.
    Yalıtımda kullanılan malzemelerin en başta çevre ve insan sağlığı açısından önemi, en verimli yalıtımı yapması, uzun ömürlü olması, uygulama yönteminin mevcut bina mukavemetini kırmaması … gibi birçok özelliği barındırması gerekiyor. Bütün bunların yanında ekonomik olması ve müşterinin bütçesine uygun olması da çok önemli.
    Yalıtımda kanıksanmış bazı uygulamaların zamanla dezavantajları ortaya çıkmış ve insanları yeni uygulama arayışlarına itmiştir. Tamda bu noktada firmamız Ankara ana bayiliğini aldığı CELLUBOR doğal yalıtım malzemesi ile müşterilerimize en doğru ürünleri sunmaktadır.
    Yalıtım denince ısı, ses, yangın, haşere, nem… gibi yalıtımlarda akla gelmektedir. Firmamız ısı yalıtımında iddialı olduğu gibi ses ve diğer yalıtımlarda da en kaliteli hizmetleri sunmaktadır.
  • (NACİ PEKTUTAN)

    vali mithat bey mah. cavusbasi sok. nedim odabasi is merkezi b blok kat 3 Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.432 212 12 58
    Şirket Web Sitesi: www.netyapimuhendislik.com
    Net GüçSloganıyla 2010 yılında yola çıkan NET YAPI MÜHENDİSLİK sizlere daha güvenli ve yaşanabilir mekanlar sunmaktadır.Daha GÜÇ lü binalar, Daha Dayanaklı cepheler ve çözümler ile hizmetinizdeyiz...
  • (FİKRİ ALTINTAŞ)

    Yeni mah.ahmetali ağa bulvarı turgut apt. 64/d Kumluca, Antalya
    ANTALYA - KUMLUCA
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 887 60 61
    Şirket Web Sitesi:
    alüminyum doğrama, kompozit cephe kaplama, fotoselli otomatik kapı, alüminyum cam cephe, taşyünü ve metal asma tavan sistemleri
  • Fabrikalar Mevkii, Pancar Yolu 1700. mt. Ayrancılar, Torbalı, İzmir
    İZMİR - TORBALI - AYRANCILAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 854 71 13
    Şirket Web Sitesi: www.molumer.com
    www.izoleser.com.tr
    1982 den beri sektörde birçok izolasyon sorununu çözmüş, emin adımlarla büyüyen, ülkemizin büyük kısmında uygulayıcı bayiler oluşturan firmamız; MOLÜMER ve İZOPRATİK markalarından sonra dört yıl süren bir çalışma sonucu Ülkemizde, Avrupa´da ve Dünyada tek %100 yerli sermayeli, çağın İZOLESER çatı kaplama malzemesi keşfetmiş deneme uygulamaları yapılmış ve çok başarılı sonuçlar elde edilmiştir.

    Teknik bilgi, deneyim ve donanım gibi güçlerimizi başarı, prestij ve kazanç isteyen değerli uygulayıcı ve teknik firmalarla paylaşmak, sürekli gelişmelere açık olarak kalite standartlarımızı yükseltmek, kaliteli ürünlerle kaliteli hizmet sunmak, tüketici pazarında güvenilmek ve benimsenmek, temelden çatıya tüm izolasyon sorunlarını garantili olarak çözümleyip tüketicilerin beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek esas amacımızdır.

    ÜRÜNLERİMİZDEN BAZILARI:

    www.insaatfirmalarim.com
  • Mehmet Akif Mh. Mimar Sinan Cd. Can Sk. No:21 İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Şubat 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 494 40 00
    Şirket Web Sitesi: www.ozturkler.com.tr
  • UĞUR MUMCU MH. N CAD. 2272/1 SOK. NO:7 Sultangazi, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANGAZİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 594 62 92
    Şirket Web Sitesi:
  • (ARİF ÖRÜCÜER)

    hacı alibey mh sakarya1.cadde tosya pasajı no 54/16 Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.222 230 62 42
    Şirket Web Sitesi:
  • (MUSTAFA KAHRAMAN)

    ESENTEPE MAH TRANVAY DURAĞI KARŞISI Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 331 02 50
    Şirket Web Sitesi:
  • (DENİZ TEKİN)

    Dereboyu Cad. 36/B Akdere, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - AKDERE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 389 64 20
    Şirket Web Sitesi: www.desayapimarket.com
  • (CUMA ALİ İRİ)

    751 SOKAK KAVELER DURAĞI NO. 2 İNÖNÜ MAHALLEESİ BORNOVA - İZMİR Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2010 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 351 72 29
    Şirket Web Sitesi: www.soveizmir.net
  • (AHMET KARAHAN)

    Atakent mah.Reşitpaşa cad.No:52/C Ümraniye/İstanbul Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 520 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.bekadekor.com
  • (ŞÜKRÜ BULGUR)

    yıldırım Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 360 42 44
    Şirket Web Sitesi: www.izobir.com