ÇATI İZOLASYONU VE YALITIMI TURGUT YATAĞAN MUĞLA FİRMALARI

Çatı izolasyonu ve yalıtımı

sektörüne ait

Turgut Yatağan Muğla firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (GÜVEN GÜNAYDIN)

    Çapanoğlu Mah. 5.Sok. No:12 Merkez, Yozgat
    YOZGAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.354 333 31 11
    Şirket Web Sitesi: www.izoprof.com
    İZOPROF Mühendislik sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, uzman ekipler ile son teknoloji ürünleri siz değerli müşterilerimizle paylaşmanın haklı gururunu yaşar. İZOPROF Mühendislik Sprey poliüretan ve Sprey Polyurea konusunda uygulama ve ham madde satışı yapan firmamız kurulduğu ilk günden itibaren kaliteye, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
    İZOPROF Mühendisliğin değişmez prensipleri daima kalite, hizmette garanti, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Yapılan işlerden başarı,güven,sürekliliğin teminatı, dürüstlük ve teknolojik ürünleri uzman ekibiyle çalışan İZOPROF Mühendislik gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir. Kalite Politikamız • Yapmış Olduğumuz işlerdeki kalite asla tesadüf değildir, Akıllı, azimli ve dürüst çalışma gayretinin sonuçudur • Firmamız Her zaman “KALİTEYİ MÜŞTERİ TANIMLAR” ilkesiyle hareket eder. • Doğru ürün, dürüst hizmet müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat ile yaptığımız işte liderlik hedefimizdir. Kurumsal Değerlerimiz • Firma olarak üzerimiz düşen görev ve sorumluluğun bilincindeyiz • Rakiplerimize örnek olma ve onlara saygı göstermekteyiz • Hizmet verdiğimiz her konuda teknolojik ürünler ile konumumuzu güçlendirmek en büyük amacımızdır • Açık ve dürüst iletişim, Müşteri ve firma birlikteliği ile yolumuza devam edeceğiz.
  • (DOĞAN KAYA -- ERCAN KAYA)

    Birlik Sanayi Sitesi 5. Cadde No:19 Beylikdüzü / İstanbul Bağlar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - BAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 699 13 63
    Şirket Web Sitesi: www.babilmantolama.com
    Firmamız planlama öncesi gerekli etüd ve incelemeler ,analitik çalışmalar, arazi tespitleri, planlama hizmetleri, inşaat ve kontrolörlük hizmetleri vererek çağdaş ve özgün planlama tekniklerini buluşturmak yaşanılası kentler yaratmak amacıyla kurulmuştur.
    2001 yılından itibaren faaliyet veren şirketimiz Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde her ölçekte planlar üretmiş ve üretmektedir.Şirket ortakları ve çalışanlarının inşaat sektöründe ciddi ve uzun süreli müteahhitlik ve mühendislik tecrübeleri bulunmaktadır.

    Hizmetlerimiz:
    mantolama
    iç dekorasyon
    çatı işleri
    peyzaj işleri
    söve uygulamaları
  • Alemdağ Cad. Ertürk Sk. No:26 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.545 459 84 65
    Şirket Web Sitesi: www.kardeslerizolasyon.net
    https://www.facebook.com/celebikardeslerizolasyon
    MİSYON
    Firmamız müşterisine çözüm öneren projeler ile servis ve garantiyi birlikte sunmayı bir ilke haline getirmiştir.
    Kurulduğu günden başlayarak yapmış olduğu başarılı uygulamalar, reklam çalışmaları ve tanıtım programları ile bölgesindeki yalıtım bilincinin oluşmasında çok ciddi katkılarda bulunmuştur.
    Yenilikçi
    Girişimci
    Çevreye duyarlı
    Yalıtım ve enerji tasarrufu bilincine sahip bir toplum için çalışan
    Genç, dinamik , eğitimli insan kaynağına sahip olarak , teknolojik sistemleri ile sektöründe fark yaratan
    Bütün paydaşlarına değer katan yapısından taviz vermemektir.

    Vizyonumuz
    Türkiye’deki yeni yapılanma ve kentsel dönüşüm projelerinde modern mimariye uygun, ısı yalıtımı ile mimariyi aynı anda tek ürünle çözebilen yüksek teknolojik ürünleri üretmek, tanıtmak, bilgilendirmek, geliştirmek ve ülkemizin hizmetine sunmaktır.

    Türkiye’deki mevcut binaların yeniden düzenlenmesi çalışmalarında gerek modern çizgiye uygun gerekse turistik ve tarihi, yapıların mimarilerine uygun ısı yalıtımı ile mimariyi aynı anda tek ürünle çözebilen yüksek teknolojik ürünleri üretmek, tanıtmak, bilgilendirmek, geliştirmek ve ülkemizin hizmetine sunmaktır.
  • Kavaklıbağ Mahallesi Hasır Sokak No:8 Battalgazi, Malatya
    MALATYA - BATTALGAZİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.422 323 12 72
    Şirket Web Sitesi: www.kardesleryapimantolama.com/
    Firmamız Kardeşler İzolasyon ile İZOLASYON sektöründe 1998 senesinden bu yana faaliyetimizi sürdürmekteyiz. Bünyemizde 2 Yönetici, 0 Memur, 5 İşçi olmak üzere firmamızda toplam 15 personel bulunmaktadır.
    Yalıtım bilincini yayarak büyümek,ve kaliteli işçilikden ödün vermeyerek uzun ömürlü bir yalıtım sağlayarak.Ayrıca Gerçek yalıtım tasarruf sağlayan yalıtımdır ilkesini bilerek ve uygulayarak izolasyon sektörüne imza atmış bulunuyoruz
    İçinde bulunduğumuz sektörde her zaman kaliteli ve güvenilir ürünler/hizmetler sunar, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutarız.;Tüm yalıtım sektöründe, en son teknolojiler ile pazar talepleri ve müşteri tatmini doğrultusunda, dünya kalitesindeki ürünü, insana ve çevreye saygılı tesislerde üreterek, insan kaynaklarını devamlı olarak geliştirerek, pazara yeni ürünler sunarak, ürün ve hizmette farklılaşmak, yalıtım bilincini yayarak büyümek misyonumuzdur.
  • muratpaşa mahalesi 1731 sokak Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.538 585 28 99
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur. YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir. Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.
  • Billur sok. 79/4 K.Esat 100. Yıl, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - 100. YIL
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 418 18 37
    Şirket Web Sitesi: www.piriltivizyon.com
    Zemin kaplama sektöründe yenilikçi bir firma olarak Surfloor Sıvı zemin karoları Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız. Uluslararası alanlarda yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde özellikle iç mimarların tasarımlarımların da Surfloor ve Startonight dekoratif ürünlerini tercih ettikleri gözlemlenmiştir. Surfloor tüketicisine yenilikçi konsept sıvı zemin karosu ve Startonight ise yenilikçi konsept ışıklı ürün yelpazesinde hizmet vermektedir.

    Ürün: M+ Sıvı Zemin Karosu, renkli yer karosu & PırıltıVizyon SURFLOOR Türkiye Distribütörü
    Açıklama
    Tabanı beyaz ve transparan olarak 2 çeşittir. Tabanı beyaz sıvı karo düz zemin olan heryere uygulanabilir. Transparan sıvı karo ise karkas üzerine uygulanır. Transparan ışık geçirdiği için disko pisti ve bar deskinde uygulanabilir.Dekoratif sıvı zemin, hayal gücünüzün üstünde bir görünüm sağlar. Sıvı yer karosu dinamik zeminde en yüksek teknolojidir. Akışkan sıvı adımlarınız ile birlikte hareket eder. Yepyeni bir görsel efekt ile dinamik bir duygu sağlar.
    Uygulama Talimatı
    *Sızdırmazlığı % 100 olarak kanıtlanmıştır.
    *3D entegre teknoloji uygulanmıştır.
    Güvenlik
    *Kozmetik sıvıdır ve çevre dostudur.
    Darbe direnci: 3,71kg / m2
    Aşınma Dayanımı
    *3,5mm ultra kalın bir tabakadır. Çizilme ve aşınmaya oldukça dirençlidir.
    Yangın Dayanımı
    *EN 13501-1 : 2007 BF1 – S1
    Ölçüler
    50CMX50CM
    Kalınlık
    5,5 MM
    Uygulanabilirlik
    Otel lobby, bar, disko, mini klüp, eğlenceli mekanlar, restoran, çocuk oyun alanı, ev, villa dekorasyon, vb…
  • (SAMİCAN)

    CUMHURİYET MAH. ÇEVİK SOK. CUMHURİYET İŞ HANI NO 76 KAT 6 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 232 54 54
    Şirket Web Sitesi:
    2009 YILINDA ISI YALITIMI BAŞTA OLMAK ÜZERE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HER TÜRLÜ YAPININ TADİLAT,DEKORASYON,BOYA VE İZOLASYONU İLE İLGİLİ ALANLARINDA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTE VE BÜTÜN BU HİZMETLERİNDE TEKNOLOJİ,KURUMSAL,GÜVEN VE KALİTE ÇERÇEVESİNDE VE KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ PRENSİPLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARAN BİR YAKLAŞIM SÜRDÜRMEKTEDİR...
    TÜM ÇÖZÜMLERİN VE ÜRÜNLERİN GİDEREK BİRBİRİNE BENZEDİĞİ VE DOLAYISIYLA TÜKETİCİLERİN SEÇİM YAPMAKTA ZORLANDIĞI ÇAGIMIZIN REKABET ORTAMINDA İZOKAY,İŞTİRAK ETTİĞİ BÜTÜN PROJELERDE MÜŞTERİLERİNE VE ÇÖZÜM ORTAKLARIYLA GÜVENE DAYALI İLİŞKİLER GELİŞTİRMEYİ VE TEMEL UZMANLIĞI OLAN ISI YALITIM ALANINDA DOKUNDUĞU TÜM BİNALARDA BİR DEĞER KATMAYI BİRİNCİ ÖNCELİĞİ OLARAK GÖRMEKTEDİR....

    SEKTÖRE GETİRDİĞİ KURUMSAL VEYA YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERLE İŞ YAPTIĞI MÜŞTERİ İLE GÜVENE DAYALI BİR İLİŞKİ TESİS EDEREK,KISA SAYILA BİLECEK BİR SÜREDE ISIYALITIMI SEKTÖRÜNDE REKABET EDİLEN FİRMA KONUMUNA YÜKSELEN,ANCAK BU KONUMUNU KORUYA BİLMENİN YOLUNU,KENDİSİNİ SÜREKLİ GELİŞTİRMEK VE YENİLEMEKTE ARAYAN İZOKAY,YAŞADIĞI DÖNÜŞÜMDEKİ EN BÜYÜK PAYA SAHİP OLDUKLARINI BİLDİĞİ MÜŞTERİLERİ VE İŞ ORTAKLARI İLE BU SÜRECİ PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK VE GURUR DUYMAYA DEVAM EDECEKTİR.
  • (MEHMET ÇETİNKAYA)

    demirtas mh. h. okan merzeci bulv. 77093 sk. Merkez, Mersin
    MERSİN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 323 17 50
    Şirket Web Sitesi: www.izopiyer.com.tr
    Dünyanın En büyük ve En gelişmiş Söve Üretim tesisi.
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL ATAŞEHİR İSTANBUL Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • 14 SOK NO 83 Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: essizinsaat.com
    ses izolasyon malzeme satış,ses su ısı izolasyon tadilat,tamirat dekorasyon,tesisat işleri yapılır
  • YAVUZ SELİM MAH.TANRIVERDİ SOK.NO:27 Turhal, Tokat
    TOKAT - TURHAL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.356 276 52 62
    Şirket Web Sitesi:
    İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ
  • GÜL SK NO 4 Kısas, Merkez, Şanlıurfa
    ŞANLIURFA - MERKEZ - KISAS
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (ABDULLAH ARSLAN)

    OSMAN YILMAZ MAH. ŞEHİT NUMAN DEDE CAD. NO:58-E GEBZE KOCAELİ Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.543 243 90 43
    Şirket Web Sitesi:
  • (ERKAN SATILMIŞ)

    Merkez Sanayi Sitesi 1530 Cadde Merkez İşhanı F/Blok Kat.8 No.22 / 55 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 394 72 70
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretankopukankara.com
  • Akşemsettin mh. Fırat cd. nur sk. 26/A Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 269 00 86
    Şirket Web Sitesi:
  • (MAHMUT NESİM)

    KURTULUŞ MAH. G.FERHAT AKAT CAD NO:41 Lüleburgaz, Kırklareli
    KIRKLARELİ - LÜLEBURGAZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.028 412 59 99
    Şirket Web Sitesi: www.nesyap.com
  • Çaycuma San. Sitesi 8.blok 7.sokak no:10 Söve Stropiyer Dış Cephe Mantolama Üretim Toptan Satış Çaycuma, Zonguldak
    ZONGULDAK - ÇAYCUMA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.372 615 77 82
    Şirket Web Sitesi: www.dekose.com.tr
  • (ALİM USLU)

    EVLİYA ÇELEBİ MAHALLESİ RAUF ORBAY CADDESİ AKGÜL SOKAK NO:28/A İçmeler, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - İÇMELER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 395 76 79
    Şirket Web Sitesi: www.berkeyalitim.com
  • KARPUZLU CADDESİ NO:61 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 349 25 45
    Şirket Web Sitesi: www.mimsanmetal.com
  • GÜLTEPE MAH 14/TOPTANCİLAR SOK.NO:170 Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.346 226 12 66
    Şirket Web Sitesi: www.sykgrup.com