CAMYÜNÜ KAHRAMANLAR KONAK İZMİR FİRMALARI

Camyünü

sektörüne ait

Kahramanlar Konak İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SALİM KARABULUT)

    Karacaoğlan Mah. Mimoza Cad. No:21 Z03 Karacaoğlan, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - KARACAOĞLAN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.555 173 88 84
    Şirket Web Sitesi:
    Karabulut izolasyon olarak 10 yil garantili su yalıtımıyla hizmetinizdeyiz.
  • AYNI-ALI MAHALLESİ KENZİ CADDESİ NO:29/C YUNUSEMRE/MANİSA Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.236 250 10 40
    Şirket Web Sitesi: www.mymerkezyalitim.com
    ARAYIN: ÜCRETSİZ KEŞİF YAPALIM,KESİN SONUÇLAR ÖNERELİM...
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • güzelhisar mh. 45 sk no:4 Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.553 152 48 03
    Şirket Web Sitesi:
    AYDINDA DIŞ CEPHE MANTOLAMA, KOMPLE ÇATI TADİLAT TAMİRAT
  • İskender Paşa Mah. Devlet Sahil Yolu No:13/A Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.462 321 57 67
    Şirket Web Sitesi: www.strolinekaradeniz.com
    Stroline iç ve dış cephe süslemeleri , strafor ve yapı kimyasaları tesisi bulunun firmamızın karadenizde hizmet veren fabrika mağazasıdır. proje 3 d tasarım zengin stok çeşidiyle hizmetinizdedir. özellikle dış cephe yalı baskı ahşap desen . söve konusunda dünyaca ünlü kalitede ürün üretmektedir. mantolama paket sistem ve su yalıtım konularında uzman yapı kimyasalları satışı yanında yerden ısıtma straforu saray tavan alçısız kartonpiyer alçı alçıpan gibi ürünleri toptan fiyatına satmakta işçilik desteği vermektedir. Ayrıca Filli boya, Fawori , Polisan, Rigibs , Stropiyer , Terrawoll bayiliklerimiz de bulunmaktadır. 2015 yılı itibiriyle Esiroğlunda 2000 m2 kapalı alan yalıtım merkezinide hizmete açmıştır.
  • (KEMAL OGÜN KÖYMEN)

    4277 Sokak No:24 Aydın Mah. Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 264 65 66
    Şirket Web Sitesi: www.kayramed.com.tr
    KAYRA inşaat sektöründe komple tadilat, mantolama, dekorasyon, kaba - ince inşaat işleri, plan proje, taşeronluk hizmetleri ve motorlu iskele kiralama işleri yaparak tecrübeli kadrosuyla hizmet vermektedir.
    KAYRA 35 yıla varan tecrübe ve birikimi ile inşaat sektöründe faaliyete geçmiş bir yapı şirketidir.
    Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarında yeniden bizimle birlikte çalışmayı tercih etmeleri, firmamıza duyulan güvenin göstergesidir. KAYRA her geçen gün sektördeki youluna emin adımlarla sistemli bir şekilde devam etmektedir.
    Kaliteden ödün vermeyen KAYRA düzenli olarak inşaat sektöründeki gelişmeler ve yenilikleri takip ederek bu alanda yaptığı, aynı zamanda yapacağı projelere doğrudan yenilikçi vizyonunu uygulamaktadır.
  • (SERKAN ALTUNKAYA- MUHAMMET İNAN ÇEVİK)

    bursa erikli Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.506 137 82 32
    Şirket Web Sitesi: www.kalenderyapi.com
    Firma kuruluşundan önce 2011 yılından 2014 yılına kadar Çeviksan Yapı İnşaat adı altında Taşeron Firma olarak hizmet vermiş olup isim değişikliği yaparak 2014den bu yana “Kalender Yapı İnşaat “ ismiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kalender Yapı İnşaat . Şuan Bursa Nilüfer deki Şubesinde hizmet vermektedir . Kuruluşundan bu yana farklı sektörlere verdiği hizmetlerle gerek kamu, gerekse özel sektörde Türkiye’nin yeniden imar edilmesi sürecinde saygın ve güvenilir bir firma olarak yerini almıştır. Büyümesini istikrarlı bir biçimde sürdüren Kalender Yapı İnşaat teknik kapasitesini de vaynı zamanda arttırmıştır. Bu büyümeyle birlikte Kalender Yapı İnşaat nitelikli ve deneyimli personeliyle kaliteden ve güvenlikten taviz vermeksizin inşaat sürelerini ve maliyetlerini azaltan yeni teknolojiler kullanmaktadır. Kalender Yapı İnşaat Çeviksan Yapı İnşaat tecrübesiyle 4 projeyi başarıyla tamamlamış olup halen 2 projeyi de sürdürmektedir. Taahütün deki işlerde “en iyi kalitede, en kısa zamanda ve tam müşteri memnuniyeti ” gerçekleştirme ilkesi ile çalışmaktadır.
    Gerçekleştirilen projelerin her aşamasında sürekli takip ve denetim, Kalender Yapı İnşaat’ ı çevre, sağlık ve güvenlik konularında da rakip firma ve kuruluşlardan ayırmaktadır. Her türlü büyük inşaat projelerini gerçekleştirebilecek altyapısı oluşmuş olan Kalender Yapı İnşaat, günümüzün hızla değişen koşullarına paralel olarak kendisini kanıtlamıştır. Kalender Yapı İnşaat taahütlerini zamanında ve en iyi kalitede yerine getiren, ilkeli, güvenilir ve saygın bir kuruluştur.

    GELECEGİNİ İNŞAA EDİYORUZ.
  • (ALİ OSMAN SOYLU)

    HACIFETTAH MH KAYISILIBURUN SK NO 8 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 352 08 64
    Şirket Web Sitesi: www.konyaisiyalitim.org
    ISI YALITIM;yalıtım,boya,mantolama,konya,mantolama,konya çatı aktarma,konya ithal duvar kağıt,taşyünü mantolama,konya mantolama firmaları ...ısı yalıtım,yalıtım,mantolama,konya ısı yalıtım,konya mantolama,konya yalıtım,İç ve dış yalıtım, mantolama bizim işimiz. Konya civarında oturuyor ve yalıtım yaptırmak istiyorsanız lütfen firmamız ile temasa geçin. İç ve dış cephe boya, alçı, ...ISI YALITIM,MANTOLAMA,YALITIM,Konya, Isı Yalıtım,m2 birim fiyat 32.00 TL,konya boya, 352 08 64,konya boya m2 fiyatları,12 taksit,ısı yalıtım fiyatları,konya izolasyon,konya yalıtım,konya mantolama,konya ısı yalıtımyalıtım,Konyada ısı yalıtımı,ısı yalıtımı,ısı yalıtım,konyada ısı yalıtımı,KONYA BOYA,boya,badanaISI,YALITIM,KONYA,Konyad­a ısı yalıtımı,Dış cephe ısı yalıtımı Konya firmaları,KONYA ISI YALITIM BOYA MANTOLAMA - KONYA - MERAM,ısı yalıtımı firmaları - KONYA - 1 - / firma rehberi - firmasec.com,KONYA ISI YALITIM | ,Facebooktr-tr.facebook.com/pages/KONYA-­ISI-YALITIM/109661209122254,konya da ısı yalıtımı,konya boya,ısı yalıtım konya,konya,Konya Boyacısı,konyada boya,konyada Isı Yalıtım, mantolama,alçı,kartonpiyer,konya yalıtımkonya boya.ısı yalıtım konya,konya,konyada boya,ısı yalıtım,konya ısı yalıtımı,konya yalıtım, konya mantolama, konya inşaat, inşaat malzemesi, konya boya uygulama, konya yapı malzemeleri, taş yünü, asma tavan, kartonpiyer, taş kaplamalı duvar ve yürüyüş yolları, avlu duvarı, şömine, bahçe dizaynı, laminant parke, taban silimi, dekorasyon işleri,konya boya,konyada boyaKONYA BOYA SATICILARI, KONYA BOYA BAYİLERİ, KONYA İNŞAAT SEKTÖRÜ, KONYA BOYA FİRMALARI, KONYA BOYA SATIŞ FİRMALARI, KONYA İNŞAAT BOYALARI SATIŞ FİRMALARI, KONYA İNŞAAT BOYA UYGULAMALARI, KONYA POLİSAN BAYİLERİ, KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ, KONYA BOYA SATIŞ UYGULAMA FİRMALARI, KONYA BOYA VERNİK CİLA YAĞLI BOYA SATICILARI, BOYA SATICILARI KONYA BAYİLERİ, BOYA FİRMALARI KONYA, İÇ VE DIŞ CEPHE KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ, BOYA UYGULAMA KONYA , BOYA SATIŞ FİRMALARI KONYA , BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ KONYA, KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA FİRMALARI BAYİLERİ, KONYA BOYA TİCARET VE UYGULAMALARI. Konya ilindeki boya firmaları, boya şirketleri, boya fabrikaları, boya, badana, sıva, boyacı, boya fiyatı Konya.konya boya satış insaat,boya firmaları boyakonya boya konya Konya Boya, İç Cephe Boya ve Astarları, Ahşap ve Metal Boya ve Astarları, Dış Cephe Boya / Kaplama ve Astarları Konya, BOYA VE İZOLASYON satan/üreten firmalar,Konya İnşaat Boyaları (Firmaları) Bayileri ve Konya İnşaat Malzemeleri Satıcıları konya boya satıcıları, konya boya bayileri, konya boya inşaat firmaları, konya boya ve inşaat boyaları satış ve uygulama bayileri firmaları, konya boya satıcıları, konya boya firmaları ve satıcıları, konya yağlı boya iç cephe boya dış cephe boya vernik cila kartonpiyer satıcıları ve firmaları, konya boya satış ve uygulama firmaları satıcıları ticareti, konya polisan boya bayileri, konya filli boya bayileri, konya marshall boya bayileri, konya dyo boya bayileri, konya fawori boya bayileri, konya toptan boya satıcıları, konya toptan ve perakende boya firmalari. iç ve dış cephe boya uygulama bayileri konya, konya iç ve dış cephe boya uygulama ve satış bayileri satıcıları. toptan boya satıcıları konya , konya toptan boya satıcıları . boya uygulama ve satışları konya , konya boya bayileri, konya boya temsilcilikleri, konya boya , konya iç cephe boya satış, duvar boyaları satış ve uygulama konya firmaları, konya iç ve dış cephe duvar boyaları satış ve uygulama satış, duvar boyası satış firmaları konya
  • (ARİF DEMİREL)

    Osman Yılmaz Mah. 607 Sok. No: 7 Gebze İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 568 49 81
    Şirket Web Sitesi: www.demirel-yapi.com
    Demirel yapi, yapi sistemlerinizin su yalitim uygulama çözüm merkezi uzman uygulayici ekip ile radye temel, havuz, asansör çukuru, su kacaklari, poliüretan enjeksiyon sistemi ile çözmektedir.
    Tüm su kaçakları kesin çözüme kavuşturulmaktadır.
  • (MEHMET TAŞKIN)

    CELAL ATİK SOKAK NO:4/66 RÜZGARLI Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 312 10 90
    Şirket Web Sitesi:
  • NİYAZİ MISRI CAD LEBLEBİCİ 1.SOK MALATYA Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
  • karıt san.sit.C1 b lok No.1 Safranbolu, Karabük
    KARABÜK - SAFRANBOLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.370 741 24 61
    Şirket Web Sitesi: www.artemtasarim.com.tr
  • (MİKAİL AYDIN)

    yüzevler batı sok.no.10 Altayçeşme, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTAYÇEŞME
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.545 447 28 00
    Şirket Web Sitesi:
  • (CUMALİ USLU)

    Meltem Mah. Bayındır Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 237 50 32
    Şirket Web Sitesi: www.int-or.com
  • (SALİH MALAKOĞLU)

    küçük sanayi sitesi.D.blok.no .12.Bolu Yeniçağa, Bolu
    BOLU - YENİÇAĞA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.037 243 85 58
    Şirket Web Sitesi: www.koroglusove.com
  • Osmancık cad.no:31 (ölçek iş merkezi yanı) Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.364 212 40 85
    Şirket Web Sitesi:
  • DOĞU SANAYİ HALICILAR SİTESİ 62.SOK.NO:22 KAYSERİ Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.352 240 88 90
    Şirket Web Sitesi: www.kaypol.com
  • (ŞENOL GÖMLEKLİ)

    FATİH CD.NO1 Fatih, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - FATİH
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 250 66 72
    Şirket Web Sitesi: www.sivaperbursa.com
  • DEMOKRASİ CADDESİ ORHANLI BELDESİ NO:80 Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 394 32 05
    Şirket Web Sitesi: www.keklikinsaat.com
  • (NURULLAH İŞYAPAN)

    Başıbüyük Mh. Camialtı Sk. No: 25 Başıbüyük, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAŞIBÜYÜK
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 421 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.ondermetal.net