CAMYÜNÜ ORTABAĞLAR MAH. YILDIRIM BURSA FİRMALARI

Camyünü

sektörüne ait

Ortabağlar Mah. Yıldırım Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İBRAHİM HALİL DALGACIOĞLU)

    Yeşilevler Mahallesi 140 Nolu Cadde No:162/A Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 569 70 42
    Şirket Web Sitesi: İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    www.ideguneyinsaat.com

    Firmamız 2013 Yılında İnşaat Taahhüt, Müteahhitlik alanlarında hizmet vermek için Gaziantep'te kurulan firmamız GÜNEY İNŞAAT TAAHHÜT günümüze kadar sektöründe ismine yakışır adımlar atmıştır.
    Zamanla firmamız büyüyerek İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT adını almıştır.
    Firmamızın günümüzdeki hizmet alanları ve başlıca faaliyetleri;
    * Müteahhitlik
    * İnşaat Taşeronluğu
    * İnşaat Tadilatı
    * Dekorasyon
    * Mantolama
    * Endüstriyel zemin uygulama
    Firmamız, taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen firma haline gelmiştir. Müşteri odaklılık olarak ta tanımlanan bu özelliği sayesinde kurumsal kimliğe sahip firmaları sürekli müşteri kitlesi içine almıştır.
    Firmamız, hedeflerine ve taahhütlerine ulaşmak için kaliteyi her zaman ön planda tutan bir çalışma disiplinine sahip olup zaman içinde bilgi, insan, finansman, üretim ve hizmet kaynaklarını geliştirmiştir.
    inşaat, tadilat, dekorasyon, müteahhitlik, gayrimenkul, taşeronluk hizmetleri, kaba inşaat taşeronu, mantolama sistemleri, yapı malzemeleri, duvar kağıdı, mutfak dekorasyonu, çatı dekorasyon, alçıpan, asma tavan, bölme duvar, resmi kurum tadilat inşaat işleri, mutfak tezgahı, mutfak, banyo, ofis tadilat, şap işleri, üst yapı inşaatları, villa, yap-sat inşaat, yer döşeme sistemleri, pvc-parke, yer-duvar seramik-fayans, yer-duvar granit-mermer, yüzme havuz inşaatı, alüminyum, kapı-pencere (ahşap), kanal, karo döşeme, merdiven korkuluk, fayans, granit seramik, duvar kaplama, dış cephe yalıtım mantolama, fabrika inşaatı, fabrika saha betonu, daire tadilatı, emlak işleri, bağ evi, köy evi yapımı, anahtar teslimi inşaat, anahtar teslimi daire tadilatı, prefabrik bağ evi yapımı, ince inşaat taşeronu, parke altı şapı, çelik çatı yapımı, alt yapı taşeronu, villa tadilatı, kalıp, demir taşeronu, çatı, çelik konstrüksiyon, bahçe çevre düzenleme, endüstriyel zemin uygulama, bağ evi havuzu, şap işçiliği, pvc yer kaplama, restorasyon, saha betonu, çatı tadilatı, cam balkon, banyo dolabı yapımı, banyo tadilat, banyo dekorasyonu, komple inşaat yapımı, mağaza tadilatı, mimarlık.bahçe düzenleme, panel çit, mimari tasarım uygulama, cephe giydirme alüminyum, american siding, demir çelik işleri, demir doğrama, ferforje uygulama, daire içi yıkım, alçı sıva, bahçe evi, dükkan tadilatı, duvar yıkımı, iç mekan tadilatı, ince işlerin malzemeli yapımı, inşaat-tesisat malzemeleri, çelik kapı, cam kapı, pvc pencere, bahçe korkuluk, bahçe duvarı yapımı, beton, demir işçiliği, daire karşılığı inşaat, epoksi filiz ekim, parapet perde, demir, kalıp işçiliği, iskele kalıp sistemleri, pvc kapı ve pencere sistemleri, gaziantep mantolama firmaları,
  • (SELDA KAPLAN)

    Büyük toptancılar sitesi 21.blok No.22 Sarıçam / Adana Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 304 00 88
    Şirket Web Sitesi: www.ygzizolasyon.com.tr
    YGZ İZOLASYON olarak müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.
    Plan proje ve teknik danışmanlık, inşaat malzemeleri ile hizmetinizdeyiz.
  • (ERDAL BARIŞ)

    Bozburun Mah Sinpaş karşısı no 44 Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 113 37 83
    Şirket Web Sitesi:
    Çelik konstrüksiyon çelik çatı sektöründe faaliyet gösteren firmamız uzman ekibiyle 10 yıldır hizmet vermektedir projeli projesiz çatı uygulamalarında ve çelik konstrüksiyon alanında tecrübeli bir firmayız bizimle çalışırsanız memnun kalacağınızdan şüpheniz olmasın
  • (YAHYA KAYA)

    Cevatpaşa Mah Pirireis Cad No:59/8 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 992 50 53
    Şirket Web Sitesi:
    19 YILDIR BU SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYIZ.
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA İŞLERİ 60 AYA VARAN TAKSİTLERLE YAPILIR. KULANMIŞ OLDUĞUMUZ MALZEME VE İŞCİLİK , 5 YIL FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTNDADIR.10 YIL RENK SOLMAMA GARANTİMİZ VARDIR. İSTEĞE BAĞLI OLARAK ENERJİ KİMLİK BELGESİ DE VERMEKTEYİZ.DIŞ VE İÇ CEPHE ISI YALITIM VE MANTOLAMA İŞLERİNDE 19 YILDIR HİZMET VERMEKTEYİZ. ŞEHRİMİZİN MİMARİ YAPISINA UYGUN OLARAK DEKORATİF DIŞ CEPHE ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ VE UYGULAMASINI YAPMAKTAYIZ. MÜŞTERİLERİMİZİN BÜTÇELERİNE GÖRE ÖDEME PLANI HAZIRLAMAKTAYIZ.PRENSİPLERİMİZ KALİTE, GÜVEN,ARZU EDİLEN MARKA ÜRÜNÜ KULLANARAK,İSTENİLEN SÜREDE VE UYGUN FİYATA ÇANAKKALELİ EKİBİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ..
  • Ülkü Mah. 774 Sokak No:23 Konak İzmir İkiçeşmelik, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - İKİÇEŞMELİK
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 142 28 84
    Şirket Web Sitesi: www.izmiryapikarot.com/
    Konusunda uzman çalışanlarımız ile izmide yapılarda en son teknoloji makinalarımız ile beton delme, beton kesme, beton kırma, güçlendirme, zemin kaplamaları, Çimento ve Epoksi enjeksiyonu, Montaj ve Ankraj sistemleri konularında ekonomik çözümler ile sizlerleyiz.
  • TEPEÇİK MAH 12021 SOKK NO 0022 Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.537 232 41 08
    Şirket Web Sitesi: www.sesizolasyonbodrum.com
    dekorasyon .izolasyon,tadilat
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • TEKSTİLKENT TİCARET MERK.B9 BLOK NO:56 Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 438 43 66
    Şirket Web Sitesi: www.izokaryapi.com
    İzokar izolasyon olarak sizlere hizmet verdiğimiz firmamız uzman kadrosuyla yapı kimyasalları grubundan Pah Bandları,Dilatasyon Bandları,Fayans altı su sızdırmazlık örtüleri,çatı gurubunda Nem Bariyerleri ve yardımcı elemanlarının ithalatını ve satışını yapmaktadır.
  • (NECATİ ERDOGDU)

    Gülsan San.Sit.37.Sok. No:8 Canik, Samsun
    SAMSUN - CANİK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.535 064 26 31
    Şirket Web Sitesi: www.tunagrup.com
    Firmamız 13 yılık tecrübesi ile hertürlü cam balkon,aliminyum küpeşte,silikon cephe,su-ses-ısı izolasyonu,epoksi ve poliüretan zemin kaplama hizmetlerini son teknolojiyi kullanarak hızla devam ettirmektedir.
  • (HAKAN YAVUZ)

    Mustafa Kemal Bulv. Sinanoba A119 D:2 Büyükçekmece / İSTANBUL Sinanoba, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - SİNANOBA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 864 09 90
    Şirket Web Sitesi: www.termo1numara.com
    İzolux ana hammadesi perlit olan farklı doğal minerallerin yüksek teknolojiyle bir araya getirelerek üretilmiş doğal yalıtım sıvasıdır. Tasarruf yalnızca inşaat süresince malzemeden ve işçilikten olmaz. Binayı kullanan insanların ve binanın yaşamı boyunca tasarruflu olması gerekir. İzolux yalnızca inşaat süresi, işçilik ve malzemeden değil, sağladığı üstün yalıtım özellikleri ve asgari bakım maliyetleriyle binalara değer katar.
    Isı, su ve ses yalıtımında sağladığı mükemmelliğin yanısıra yoğunluğunun çimentodan çok daha az olması, sıvanın bina üzerine bindirdiği ağırlığı minimum seviyelere çekerek depreme karşı olan dayanıklılığı da arttırmaktadır.
  • YENİ MAHALLE İNÖNÜ BULVARI NO: 52/2 Yatağan, Muğla
    MUĞLA - YATAĞAN
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.252 572 96 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet vermektedir.
    Trakya Bölgesi , Marmara Bölgesi ,Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi olarak
    4 bölgede hizmet vermekteyiz
    kaliteli hizmet - profesyonel ekip ve zamanında iş teslimi ilkesini benimseyerek çalışmaktayız.
    kurumsal firmamız FAER İNŞAAT LTD.ŞTİ yeni logo ve ismimizle yolumuza devam etmekteyiz.
  • (BAHTİYAR AKBUDAK)

    Hamidabat Mahallesi 200 Sokak,Numara :14 Akbudak İş Merkezi Çine, Aydın
    AYDIN - ÇİNE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.256 711 56 66
    Şirket Web Sitesi: www.akpaizolasyon.com
    Çağımızın en mükemmel yalıtım malzemesidir.
    - Her türlü yüzeye uygulanabilir.(Ahşap,tuğla,cam,boya,metal yüzeylere mükemmel yapışma sağlar.
    - 40 enerji tasarrufu sağlar Çağımızın en mükemmel izolasyon malzemesidir.
    - Uygulandığı yapıyı nem ve rutubetten korur.
    - Yüksek ısı ve soğuğa karşı direnç sağlar.(+150°C/-100°C)
    - Yüksek yalıtım özellikleri sayesinde çatlaklar dahil açık gözenek bırakmaz.(95 kadar)
    - Su emme , sızdırma, deforme olma özelliği yoktur ve uzun ömürlüdür.(Yapının ömrü kadar)
    - Isı yalıtımla beraber su ve ses yalıtımına da belli ölçülerde katkı sağlar.
    - Aleve karşı dayanıklıdır yanma özelliği yoktur.
    - Yapılarda üst kat ve alt katta oturmaktan kaynaklanan ısı kaybını önler.
    - Uygulandığında 3-4 sene gibi kısa sürede kendi maliyetini amorti eder.(Yapıların maddi olarak değerini artırır.
    - Uygulama aşaması fazla zaman almamaktadır. (300m²/2 saat)
    AKPA SPREY POLİÜRETAN UYGULAMA ALANLARI
    ÇATI: Yapılarda özellikle çatılarda hava-su kaçakları,çatlaklar ve diğer sorunları gidermek için sprey poliüretan uygulama kesin çözüm sağlamaktadır.
    DIŞ CEPHE İZOLASYON:Akpa uygulama yapılmış olan ev veya işyerlerinizde kış aylarınız tasarruflu geçer ve yüksek doğalgaz maliyetlerinden kurtulursunuz.
    ATERMİT TAVAN:Yalıtım esaslarına uygun yapılmış olan izolasyonlar ısıtma ve soğutma bütçesinden ortalama olarak 40 ila 60 arasında tasarruf sağlar ve daha konforlu yaşamanızı sağlar.
    TAVUK ÇİFTLİKLERİ :Akpa poliüretan uygulama yüksek performansı sayesinde tüm çiflik türü yapılar için idealdir.Diğer yalıtım uygulamalarından 1/3 daha az zamada uygulanır.Ses geçirmez,yem maliyetlerini azaltır,ısı kaybını önler ortalama sıcaklığı-soğukluğu korur,donmayı önler,aydınlatmanın kontrol edilmesine katkı sağlar (Işıkların ürettiği ısıyı muhafaza eder.)
    SOĞUK HAVA DEPOLARI:Yüksek ölçekli soğutma ve ısıtma sistemleri için en ideal yalıtım sistemidir.Her türlü yüzeye mükemmel yapışma sağlar ses ve yangın yalıtımına da katkı sağlar.
  • 4019 sok n0 73/b Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 250 39 79
    Şirket Web Sitesi: www.ustaekip.com
    bina cephe mantolama işleri yapılır. garantili ve istenirse faturalı
  • Manavgat merkez Manavgat, Antalya
    ANTALYA - MANAVGAT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.533 476 92 71
    Şirket Web Sitesi:
  • (ÜMİT CÜCE)

    SANAYİ MAH. ÖZBURÇAK SOK. NO.172 İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 349 60 60
    Şirket Web Sitesi: www.İzovar.com
  • (HÜSEYİN KESİMAL)

    Altıntepe Mah. Değirmen Yolu Cad. Serçe Sok. No: 3 Maltepe/İstanbul Küçükyalı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - KÜÇÜKYALI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 452 63 34
    Şirket Web Sitesi: www.keopsyapi.com/
  • GÜL SOK NO 5 Yeni Mahalle, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - YENİ MAHALLE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (DİNÇER AYDINLAR)

    Küçükhasbahçe mahallesi 35. mt Yol Üzeri Keykubat Cad. Ülfet Apt. No: 93 / B Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.242 512 70 71
    Şirket Web Sitesi: www.mimaris.net
  • (CELAL PEÇE)

    Camiönü mahallesi menderes bulvarı no:100/A Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.464 223 64 44
    Şirket Web Sitesi:
  • HOŞDERE CADDESİ No:196 / 1 Hoşdere, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - HOŞDERE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 439 57 12
    Şirket Web Sitesi: