CAMYÜNÜ KOZLUCA MERKEZ BURDUR FİRMALARI

Camyünü

sektörüne ait

Kozluca Merkez Burdur firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Sanayi Sitesi 316/1 Sok. No:13 İskenderun, Hatay
    HATAY - İSKENDERUN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0532 708 31 36
    Şirket Web Sitesi: ANTİK İZOLASYON İMALAT VE İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    http://www.polystoneland.com/
    Antik İzolasyon Şirketimiz kurulduğundan bu yana ev dekorasyonu ile ilgili çalışmalar yapmış olsa da özellikle son dönemlerde son derece başarılı sınai ve her iki taraf içinde karlı projeleri hayata geçirmiştir.

    Hem müşteri şirketlere, hem de ithal malzeme ve teknolojiler dolayısıyla ülke ekonomisine büyük külfet getiren bir çok işi tamamen yerel ve özgün, ve hem doğal çevre hem de uygulayıcılar açısından sorun yaratan zehirli ithal malzemelerden daha başarılı sonuçlar elde ederek ev müşterilerine sunduğu kalite ve memnuniyeti sınai uygulamalarda da başarıyla sağlamıştır.

    Antik İzolasyon uygulamaları ile birlikte performans beton kalıpları ve işlemeleriyle elde edilen heykeltıraşları kıskandıracak sonuçlarla betona ruh ve güzellik kazandırmayı başardık.

    Muazzam bir sağlamlıkla, incelik ve estetiği bir arada sunma gururunu yaşıyoruz.
  • İstiklal Mahallesi, İnönü Caddesi, No 65/A DENİZLİ Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.258 408 98 38
    Şirket Web Sitesi: https://erdemyapidekorasyo4.wixsite.com/sitem
    Eviniz, ofisiniz veya başka bir mekan farketmez.. İhtiyacınız olan Boya, Emlak, Dekorasyon, Mantolama, Tamir Tadilat, Mobilya, Asma Tavan, Parke, Bakım Onarım, Yalıtım-İzolasyon ve benzeri tüm işleri anahtar teslim hizmetinize sunuyoruz.
    Birden fazla kişiyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, hepsini tek çatı altında toplayarak tek sorumlu tek muhatap olarak memnuniyetiniz için hizmetinize hazırız.
  • İstiklal Mahallesi, İnönü Caddesi, No 65/A DENİZLİ Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.258 408 98 38
    Şirket Web Sitesi: https://erdemyapidekorasyo4.wixsite.com/sitem
    Eviniz, ofisiniz veya başka bir mekan farketmez.. İhtiyacınız olan Boya, Emlak, Dekorasyon, Mantolama, Tamir Tadilat, Mobilya, Asma Tavan, Parke, Bakım Onarım, Yalıtım-İzolasyon ve benzeri tüm işleri anahtar teslim hizmetinize sunuyoruz.
    Birden fazla kişiyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, hepsini tek çatı altında toplayarak tek sorumlu tek muhatap olarak memnuniyetiniz için hizmetinize hazırız.
  • (ZEKAİ ÖZTÜRK)

    CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CAD. BEYPALAS PLAZA NO:6 KAT:3 D:17 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 853 74 24
    Şirket Web Sitesi: www.umutyalitim.com
    Umut yalıtım tüm yalıtım ürünleri satış ve uygulama hizmetlerinin en üst kalitede ve en uygun ödeme koşullarında hergün en ucuz fiyat politikasını esas alan düşünce ile kurulmuştur,Tüm su yalıtım ve diğer inşaat malzemeleri hakkında bize ulaşmanız durumunda yerinde ücretsiz keşif ile gerekli teknik destek verilecektir.

    Çalıştığımız firmalar Sika Yapı Kimyasalları, Draco Yapı Kimyasalları, Basf Yapı Kimyasalları, Mapai Yapı Kimyasalları, Baumit Yapı Ürünleri.
  • (SERKAN AKBAL)

    Antalya Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 561 79 75
    Şirket Web Sitesi: https://www.sentaysu.com
    İzolasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz. Sentay İzolasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Sentay İzolasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda Türkiye’ye uygun en yeni ve en ekonomik teknolojileri getirmek ve kullanıcıların hizmetine sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.
    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • (RECEP KORKMAZ)

    bahçıvan mah uzun 6.sok tuşba iş merkezi k:2 no:10 Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.432 216 88 81
    Şirket Web Sitesi: https://www.facebook.com/korkmazyalitiminsaat
    -Cellubor, Isı-Ses-Yangın-Nem ve Rutubet Yalıtımı sağlar.
    -Cellubor yalıtım ile 5 ayrı yalıtımı tek malzeme ile sağlayabilir, yalıtım maliyetlerini azaltabilirsiniz.
    -Cellubor, sesi 100 yutan bir malzemedir. NRC değeri 1 dir.
    -Cellubor, yangına karşı dirençlidir. böylece yangın gibi afetlere karşı tedbir almanızı sağlar.
    -Cellubor, Antibakteriyeldir. (bakteri,haşere,böcek barındırmaz)
    -TÜBİTAK, TSE, BELGELİDİR.
    -Doğal bir malzeme olduğu için İnsan sağlığına hiçbir yan etkisi ve zararı yoktur.
    -Çevreye dost bir malzemedir.
  • Aydınlıkevler Mah. uluyayla cad. Gazidere Sk. No:28/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Konyada Yalıtım, Araç Kiralama, Gayrimenkul danışmanlık, inşaat işleriyle hizmet vermektedir.

    Teknolojinin olabildiğince dijitalleştiği, ekonominin elektronikleştiği, İnternetin dinamik bir biçimde hızla gelişip her sektörle ilişkili hale geldiği, ayrıca bağımsız büyük bir sektör halini aldığı günümüzde en iyi hizmeti en uygun koşullarda sağlayabilmek amacına sahiptir. Hizmet prensiplerinde dinamik, esnek, yenilikçi, teknoloji kullanımı, kazanımı, aktarımı konusunda öncü olma ilkesine sahip Bilişim, Tasarım, Yazılım, sağlayıcısı ve geliştiricisidir.

    En büyük ilkemiz; müşterinin vizyonuna uygun çözümler üretmek,müşteriyle sağlıklı, dürüst, hızlı iletişimler kurabilmektir. Çünkü müşterilerimizle ilişkilerimizi kısa vadede düşünmeyiz. Biz biliriz ki onlar ihtiyaçları olduğunda bizimle çalışmanın ne kadar güven verici olduğunu bilirler. Onlar bilirler ki biz her zaman onlar için daima en iyisini düşünürüz.

    "Her işimiz bizim için ayrı değerdir. Her yeni iş bizim için yeni bir heyecan demektir. Her yeni web sitesi bizlerinde yeni alanları tanımamıza katkıda bulunur. Üstlendiğimiz her işte yepyeni dünyalar keşfederiz."
  • (AYDIN VELİOĞLU)

    ESENTEPE MAH. NO:30 Merkez, Kastamonu
    KASTAMONU - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.544 716 11 95
    Şirket Web Sitesi: www.aydinizolasyon.com
    Poliüretan ve Polyurea sıcak püskürtme yöntemi ile uygulanan bir sıvı yalıtım malzemesidir. 30 yılı aşkın bir süredir Amerika'da kullanıldıktan sonra, son 10 yıl içerisinde Avrupa ve son bir kaç yılda da ülkemizde yaygınlaşmıştır. Aydın İzolasyon farkıyla Kastamonu’lu hemşerilerimize bu hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz.
    Avrupa Makine Teknolojisi ile Hizmetinizdeyiz...
  • Hunat Mah. Yenisu Sok. Dünya iş merkezi B Blok Kat:5 No:19 Mimarsinan, Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ - MİMARSİNAN
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 220 67 67
    Şirket Web Sitesi: www.dortelmimarlik.com
    MODERN VE YENİLİKÇİ 1998 yılında dörtel inşaat olarak hizmete başlayan firmamız hızla büyüyerek yüzlerce kişiyi ev sahibi yapmıştır . Firmamız geçmişten gelen tecrübesinin genç kadronun katılımıyla birleştirip konut şehrinde kayseri ‘de söz sahibi olmayı hedeflemektedir . 1998 yılında kurulan firmamız anayurt yapı koop. ‘ de 392 daire teslim edip konut sektöründeki hizmetine yapsat yaparak devam etmektedir . Talas yenidoğan , Talas Mevlana , Esenyurt , Nurihas, Mimarsinan organize ve Kayseri organize bölgesinde inşaatlarını yapıp teslim eden firmamız hizmet verdiği semtlerde söz sahibi olmayı hizmet verdiği semtin çevresini değiştirmeyi başarmıştır. 2007 yılın’ da bünyesinde Dört-el Mimarlık adı altında proje hizmetine başlayan firmamız her geçen gün proje alanında ‘da söz sahibi olmayı başarmaktadır. Modern mimari ve mühendisliğin güvenini ortak noktada birleştiren firmamız kaliteli yapılar inşa edip gerekliliklerine ve modern hayata uygun projeler üretmeyi hedeflemektedir. Satış firmamız öncesi ve satış sonrası yaptığı her işin arkasında durarak kaliteli hizmet vermeyi kendine borç bilmektedir. Yaptığı her işte sağlamlık estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunup yaşam kalitesini artırmayı başarmaktadır .
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN ÇALIŞMASI KALDIRILMIŞTIR Atakum, Samsun
    SAMSUN - ATAKUM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2014 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    http://www.yapilifegayrimenkul.net MÜŞTERİLERİMİZE SUNDUĞUMUZ HİZMETLER:
    * Her Bütçeye Hitab Eden Gayrimenkul Pörtföyümüzle Sizlerin Yanınızdayız.
    * Yatırımlarınızda Danışmanlık Hizmeti Vererek Büyük Kazançlar Elde Etmenizi Sağlarız.
    * Kiraya Verdiğimiz Gayrimenkullerinizin Kontrat Ve Kira Takibini Yapar Yükünüzü Azaltırız.
    * Daire ve İş Yerinizde Değişiklik İstiyorsanız Uzman Ekibimiz İle Yenileriz.
    * Binalarda Isı Yalıtımında Uzman ekibimiz ve İzoder Üyesi Malzemeler ile Yanınızdayız.
    * Binalarda Alçı, Sıva, Boya, Zımpara, Parke, Fayans vs. Malzemeler İle Yanınızdayız.
  • (ERDOĞAN EŞSİZ)

    14 SOKAK N0 83/B Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    bizim işimiz hizmet etmek
  • ÇALIŞKANLAR MAH. 242. SOK. NO:20 DEMİRÇİLER SİTESİ/ÇALIŞKANLAR-ANKARA Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 353 44 91
    Şirket Web Sitesi:
  • yeni mah 5319 sok no a 36 Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.324 232 02 00
    Şirket Web Sitesi: www.kayainsaatyapionarım.com
  • FATİH MAH DURMAZ SOK NO 45 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: www.epoksİzemİnkapla.com
  • (VEDAT MUTLU)

    Mersinli Mah. Temsil plaza 1201/2 Sok. No: 2 - H Yenişehir / İZMİR Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 469 10 04
    Şirket Web Sitesi: www.poldeko.com.tr
  • ARABAYATAĞI MH.1.DUMAN SK.NO:6/1 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 366 28 40
    Şirket Web Sitesi: www.decomoda.com.tr
  • Özsan San. Sitesi 35. Blok No:42 Malatya Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.422 238 22 42
    Şirket Web Sitesi: www.hanegeinsaat.com/
  • (KEMAL UYSAL)

    Barbaros mah. Atatürk cad No:151 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.535 216 21 15
    Şirket Web Sitesi:
  • ismetiye mh.ismetiye sk. yıldırım işm. Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.422 323 12 62
    Şirket Web Sitesi: www.zetasgrup.com
  • Doğan Araslı Cad. 1115 Sok. Tasarımcılar İş Merkezi Kat - 4 No 34 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 596 60 97
    Şirket Web Sitesi: www.ekolojikmantolama.com