CAM LİFİ GÜLTEPE KAĞITHANE İSTANBUL FİRMALARI

Cam lifi

sektörüne ait

Gültepe Kağıthane İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (KÜRŞAT NERGİZ)

    65/18 SK. NO:14/B Balçova, İzmir
    İZMİR - BALÇOVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 284 08 55
    Şirket Web Sitesi: www.nergizyapimantolama.com
    izmir ve çevresinde 1998 yılından beri uygulama işinde faliyet göstermekte olan firmamız.2006 yılından beri MANTOLAMA KONUSUNDA HİZMET VERMEKDE DİR Boya, mantolama, yalıtım kaba inşaat mermer seramik iç dekorasyon gibi ihtiyaç duyacağınız bir çok alanda hizmet vermekteyiz.
    Halen Narlıderede 300 m2 depolama alanında firmamızın kendisine ait mobil ve güvenli iskele malzeme stoklu depomuz ve merkez balçova uckuyular ofisimizle sizlere hizmet vermekteyiz ceşme urla gaziemir balçova buca vb izmirin ilçelerinde cok sayıda dekoratif çalışmalı refaranslarımız vardır.
    Tecrübeli ekibimizle, size en uygun ve kaliteli hizmeti sunuyoruz.

    Yaptığımız her başarılı işin, bize yeni işler kazandıracağını biliyoruz. Bu yüzden her zaman kaliteli, hesaplı, zamanında iş yapma prensibi ile çalışıyoruz.
  • HATAY Hatay, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HATAY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 507 53 52
    Şirket Web Sitesi: www.kardelenkaplama.com
    Epoksi ve poliüretan zemin kaplamaları
    Modern bina, fabrika, depo ve laboratuvarlarda teknoloji ürünü zemin kaplama sistemleri gün geçtikçe önem kazanmaktadır.
    Epoksi ve poliüretan esaslı zemin kaplamaları kimyasal dayanım, mekanik (darbe ve aşınma) dayanımı, kolay temizlenebilme, eksiz ve derzsiz döşeme ve dekoratif görünüm gibi avantajlar sağlamakta ve pek çok RAL renginde üretilmektedir.
    Yıllar süren araştırma ve tecrübelerimizin sonucunda geliştirilen bu sistemler dünyada ve Türkiyede binlerce metrekare alanda tecrübe edilmiş ve başarısını ispatlamıştır.
  • (MUSTAFA ÇAVDAR)

    Yeni Doğan mah. Millet Cad. No: 131 KIRIKKALE Merkez, Kırıkkale
    KIRIKKALE - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.318 225 14 26
    Şirket Web Sitesi: www.catipoliuretan.com/
    Çatı poliüretan ısı yalıtım olarak püskürtme izolasyon öneminin ciddi bir şekilde arttığı günümüzde müşterilerimize kusursuz hizmet verebilme anlayışıyla profesyonelce uygulama ve çözümler üretiyoruz. Konusunda üst seviyede eğitim ve deneyime sahip olan kadromuz, işlerinin ciddiyetine yakışan bir şekilde başarılara imza atmaya devam ederken, teknolojiyi verimli ve etkin kullanabilmek için, ısı, su, ses izolasyon dünyasını ekip olarak yakından takip etmektedir. Ürettiğimiz kalıcı çözümler sayesinde, sanayi ve yaşam yerler en az maliyetle ve en kısa sürede, başarılı bir biçimde sprey izolasyon değişimi bizimle yaşamalarını sağlamaktayız. Su, ısı, ses yalıtım, uygulama sprey izolasyon teknolojileri bilgi birikimi ve deneyimi ile harmanlanmış profesyonel uygulama stratejileri yaklaşımımız ile, sizin ihtiyaçlarınıza en uygun ve en iyi çözümleri sunmak ve püskürtme sprey izolasyonun günün teknolojisine ayak uyduracak bir hale getirmek, vizyonuyla katma değer yaratmaya odaklanmış bir tam bir hizmet veren uygulayıcıyız. http://www.catipoliuretan.com/ POLİÜRETAN YALITIM Poliürea, Poliüretan ve Epoksi Zemin Kaplama uygulamaları ile, uzun ömürlü ve kaliteli malzemeleri usta işçilik ve uygun fiyatlar ile sunarak projelerinize değer katar.
    Poliüretan sert köpüğü inşaat sektöründe ve hayatın diğer alanlarında en üst seviyede yalıtım elde etmek amacı ile bilim adamlarınca keşfedilmiştir. Poliüretan plastik malzeme gurubundan olup, inşaat sektöründen çiftliklere, havacılıktan otomotive, gıda depolamadan sağlık gereçlerine kadar endüstride önemli bir yer tutmaktadır.
  • (İBRAHİM KARAKUTUK)

    fatih mahlesi cumhuriyet caddesi no 15 Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Geçerli Cep Telefonu
    Uzun yıllardır inşaat sektöründe uygun ekipman tecrübeli ekibiyle çalişmakta bulunan firmamiz kocaeli ve çevre illerde sizlere hizmet vermeye devam ediyor türkiye genelinde yaygınlaşan ve 01, 01, 2013 tarihde yasa ile mecburu olan ısı yalıtımı (mantolama) uygalma işinde oldukca başarili olan firmamız sizlerinde yapilarınizn yüzünü güldürmeye dewam ediyoruz kullandıgımız malzeme 1.inci sınıf olup yapıtıgımız uygulamalara 2 yıl garanti vermektedir. kısa sürede ve uygun fiyatlara ısı yalıtım(mantolama) işinde sizlerin tercihi olmaktan gurur duyariz
  • YEDİTEPE MAH 45 SOK NUMARA 25 ŞAHİNBEY Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.342 360 75 13
    Şirket Web Sitesi: www.koruset.com
    KORUSET İnşaat 1998 yılında Aydın ARAKLI tarafından kurulmuş olup, ülkemizde boya, izolasyon, yapı kimyasalları ve söve grubunda sektöründe yatırımlarda bulunmuştur.Yılların verdiği deneyim ve güç ile 2002 yılında endüstriyel harçlar alanında sayılı firmalar arasında yerini almıştır. 2005 yılında söve alanında faaliyet göstererek sektörün öncü firması olmuş olup firmamız bu sektörde üretici ve uygulamacı olarak siz apartman yöneticilerine, inşaat firmalarına ve müteahhitlere uygulama ve satış alanında hizmet vermektedir.
    Geçen yıllar arasında birçok deneyim ve tecrübe kazanmış olan firmamız uygulama konusunda en iyi hizmet nasıl verilebileceği konusunda üç ana kural kendisine ilke edinmiş ve son 10 yıldaki yapılanmasını buna göre şekillendirmiştir.
    MİSYONUMUZ
    Toplam kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda üretim yapmak. Değişen koşullara göre yeni üretim organizasyonları kurarak en kaliteli ürünleri ve hizmetleri sunarak çevre ve toplum bilicine sahip bir firma olmak.
    VİZYONUMUZ
    Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, kendini daima geliştiren, tasarımcı ruhuyla hareket kitlesinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan ürünlerle sektörünü etkileyen, sektörüne şekil verebilen, alanında lider bir kurum olabilmektir.
  • SIRAKAPILAR MAHALLESİ MİMAR SİNAN CAD. NO : 50 / c Pamukkale, Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ - PAMUKKALE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.258 261 52 22
    Şirket Web Sitesi: www.nisayapi.com.tr
    YAPILARINIZA DEĞER KATIYORUZ....
  • 14 SOKAK NO 00083/B KARABAĞLAR Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 248 05 42
    Şirket Web Sitesi: www.akustiksesizolasyonu.com
    SES İZOLASYON
  • YENİ MAHALLE İNÖNÜ BULVARI NO: 52/2 Yatağan, Muğla
    MUĞLA - YATAĞAN
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.252 572 96 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız 20 yıldır inşaat sektöründe hizmet vermektedir.
    Trakya Bölgesi , Marmara Bölgesi ,Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi olarak
    4 bölgede hizmet vermekteyiz
    kaliteli hizmet - profesyonel ekip ve zamanında iş teslimi ilkesini benimseyerek çalışmaktayız.
    kurumsal firmamız FAER İNŞAAT LTD.ŞTİ yeni logo ve ismimizle yolumuza devam etmekteyiz.
  • (MUSTAFA ÇALIŞKAN)

    Yenice Mahallesi: Kapucu 2.çarşı 177.Sokak, Bezirganoğlu Apartman, ABlok 1/A, No:6 Merkez, Kırşehir
    KIRŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.386 213 20 99
    Şirket Web Sitesi: www.izolux.net
    İzolasyon, sektöründe, ısı, su, ses, yangın yalıtımında, uzun yıllardır, güven ve başarının adresi olan firmamız, sizinde yalıtımla ilgili sorunlarınızı, en doğru biçimde tespit edip giderecektir. Ekonomik koşullarda, en kaliteli ürünler ile en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen firmamızla sizde tanışın.
    Firmamız İzolüx müşteri memnuniyetini birinci planda tutarak, genç ve dinamik kadromuzla her bireye, her kurum ve kuruluşa projeler üretmek ve projeleri uygulamaktır. Güven odaklı ve kaliteli hizmet anlayışı başta gelen prensibimizdir. Ekonomik, bilimsel çözümler üretmek, uygulamak ve hizmetin her noktasında müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, hizmeti doğru zamanda, doğru maliyetle müşterinin kullanımına sunmak ve kaliteli olmak ilk hedefimizdir.
    Yalıtım ciddi bir iştir ve uzun ömürlü sonuç beklenir.
    Bünyemizde bulunan dürüst, çalışkan ve tecrübeli kadromuzla uygulamada başarıyı garanti ederek sizlerle çalışmaktan mutluluk duyacağız.
    Misyonumuz
    Doğaya saygılı izolasyon ürünlerimizle temelden çatıya tüm izolasyon sorunlarını garantili olarak çözümleyip, yapıları geleceğe sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşımaktır
    www.insaatfirmalarim.com
  • (MEHMET ALİ DEĞİRMENCİ)

    BEDİR MAH.HADİMİ CAD.NO:35/B Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 246 27 40
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ 2008 YILINDAN BUYANA BİNA TAMİRAT TADİLAT BAKIM VE ONARIM İŞLERİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTE OLUP SİZ MÜŞTERİLERİMİZE DAHA İYİ BİR HİZMET VERE BİLMEK ADINA ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEK TEDİR.ÜCRETSİZ KEŞİF VE METRAJ İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ...
  • (BAYRAM ALİ KORKMAZ)

    HACILAR MAHALLESİ KONAR ARDI CD PETEK İŞ HANI NO 10 Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 441 56 85
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliya.com
  • BODRUM,FETHİYE,MERKEZ Yeşilyurt, Merkez, Muğla
    MUĞLA - MERKEZ - YEŞİLYURT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.533 603 96 21
    Şirket Web Sitesi: http://www.isguvenlikmalzemeleriizmir.com
  • İLKER 1.CADDE 47/A Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 479 64 34
    Şirket Web Sitesi: www.sarraffinsaat.com
  • ATLANTİS PİREMİUM İŞ MERKEZİ SÜMBÜL SOKAK NO:8 KAT5 D:69 Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 627 07 52
    Şirket Web Sitesi: www.kaucuksan.org
  • yenı yalova yolu beş yol Demirtaş, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - DEMİRTAŞ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 272 09 80
    Şirket Web Sitesi: www.bursaplatform.net
  • GÜLBAHÇE MH 2.CEVİZLİ CD. NO 60 ( başaran minibüsleri son durak ) Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 888 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.sivaperbursa.com
  • (HÜSEYİN BİLGİÇ)

    MÜCAHİT SK. Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 363 55 59
    Şirket Web Sitesi: www.serkim.co
  • GÜLSK NO 04 Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: www.epoksizeminkapla.com
  • DEREBOYU CD 69 / A Ziya Gökalp, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ZİYA GÖKALP
    Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 364 78 79
    Şirket Web Sitesi: www.asvnet.net
  • (BARLAS DEMİRALAY)

    DİKMEN CAD. 324/5 ÇANKAYA/ANK Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 480 90 12
    Şirket Web Sitesi: www.biomeksan.com.tr