BOYA TADİLAT İŞKENT BORNOVA İZMİR FİRMALARI

Boya tadilat

sektörüne ait

İşkent Bornova İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İBRAHİM HALİL DALGACIOĞLU)

    Yeşilevler Mahallesi 140 Nolu Cadde No:162/A Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 569 70 42
    Şirket Web Sitesi: İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    www.ideguneyinsaat.com

    Firmamız 2013 Yılında İnşaat Taahhüt, Müteahhitlik alanlarında hizmet vermek için Gaziantep'te kurulan firmamız GÜNEY İNŞAAT TAAHHÜT günümüze kadar sektöründe ismine yakışır adımlar atmıştır.
    Zamanla firmamız büyüyerek İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT adını almıştır.
    Firmamızın günümüzdeki hizmet alanları ve başlıca faaliyetleri;
    * Müteahhitlik
    * İnşaat Taşeronluğu
    * İnşaat Tadilatı
    * Dekorasyon
    * Mantolama
    * Endüstriyel zemin uygulama
    Firmamız, taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen firma haline gelmiştir. Müşteri odaklılık olarak ta tanımlanan bu özelliği sayesinde kurumsal kimliğe sahip firmaları sürekli müşteri kitlesi içine almıştır.
    Firmamız, hedeflerine ve taahhütlerine ulaşmak için kaliteyi her zaman ön planda tutan bir çalışma disiplinine sahip olup zaman içinde bilgi, insan, finansman, üretim ve hizmet kaynaklarını geliştirmiştir.
    inşaat, tadilat, dekorasyon, müteahhitlik, gayrimenkul, taşeronluk hizmetleri, kaba inşaat taşeronu, mantolama sistemleri, yapı malzemeleri, duvar kağıdı, mutfak dekorasyonu, çatı dekorasyon, alçıpan, asma tavan, bölme duvar, resmi kurum tadilat inşaat işleri, mutfak tezgahı, mutfak, banyo, ofis tadilat, şap işleri, üst yapı inşaatları, villa, yap-sat inşaat, yer döşeme sistemleri, pvc-parke, yer-duvar seramik-fayans, yer-duvar granit-mermer, yüzme havuz inşaatı, alüminyum, kapı-pencere (ahşap), kanal, karo döşeme, merdiven korkuluk, fayans, granit seramik, duvar kaplama, dış cephe yalıtım mantolama, fabrika inşaatı, fabrika saha betonu, daire tadilatı, emlak işleri, bağ evi, köy evi yapımı, anahtar teslimi inşaat, anahtar teslimi daire tadilatı, prefabrik bağ evi yapımı, ince inşaat taşeronu, parke altı şapı, çelik çatı yapımı, alt yapı taşeronu, villa tadilatı, kalıp, demir taşeronu, çatı, çelik konstrüksiyon, bahçe çevre düzenleme, endüstriyel zemin uygulama, bağ evi havuzu, şap işçiliği, pvc yer kaplama, restorasyon, saha betonu, çatı tadilatı, cam balkon, banyo dolabı yapımı, banyo tadilat, banyo dekorasyonu, komple inşaat yapımı, mağaza tadilatı, mimarlık.bahçe düzenleme, panel çit, mimari tasarım uygulama, cephe giydirme alüminyum, american siding, demir çelik işleri, demir doğrama, ferforje uygulama, daire içi yıkım, alçı sıva, bahçe evi, dükkan tadilatı, duvar yıkımı, iç mekan tadilatı, ince işlerin malzemeli yapımı, inşaat-tesisat malzemeleri, çelik kapı, cam kapı, pvc pencere, bahçe korkuluk, bahçe duvarı yapımı, beton, demir işçiliği, daire karşılığı inşaat, epoksi filiz ekim, parapet perde, demir, kalıp işçiliği, iskele kalıp sistemleri, pvc kapı ve pencere sistemleri, gaziantep mantolama firmaları,
  • (HATİP KAÇAN)

    ADANA Merkez, Adana
    ADANA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.538 585 28 99
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur.
    YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir.
    Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir.
    TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.
  • FENER MAH. 1986 SOK. 41/A Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 316 50 58
    Şirket Web Sitesi: www.kocakyatirim.com
  • Gazi Osman Paşa Mah. Refik Tulga Cad. No:35 / 12 - 1 Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 135 01 78
    Şirket Web Sitesi:
    Başarının anahtarının verimli, disiplinli ve planlı olarak çalışmak olduğuna inanır.Çalışanlarına değer katar; mesleki eğitim ve gelişime olanak tanır; başarıyı ödüllendirir.Saygın, istikrarlı ve güçlüdür, dürüst ve güvenilir bir kurumdur.

    Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak için çalışır.Sonuca odaklanır üründe ve hizmette kaliteden ödün vermez.Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime, kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyona sahiptir.

    Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmada, takımruhunun, ortak sinerjinin ve iletişimin gücüne inanır.Müşteri odaklıdır, pazarın talep ve beklentilerini tespit ederk, üretimini ona göre yönlendirir.Temizlik ve düzene değer verir, tutumluluğu teşvik eder, israfın karşısındadır.
    İnsana değer verir, paylaşımcılığı destekler; bencillik ve açgözlülüğü reddeder.

    Vizyonumuz
    Yağmur Pen Çatı Kaplama olarak vizyonumuz; kalite ve müşteri odaklı bir yaklaşımla üretici, bayii ve tüketici nezdinde oluşturduğumuz güven, istikrar, saygı ile sektörün ve pazarın dengeleyici ve itici unsuru olmaktır.
    Türkiyede ve bölgede hizmet sektöründe yer aldığımız markalarla lider grup konumuna erişmektir.

    Misyonumuz
    Üretici, bayii, tüketici ve çalışanlarımızın beklenti ve memnuniyetlerinde kalite odaklı, sürekli geliştirme ve iyileştirme anlayışı çerçevesinde ürettiğimiz etkin çözümler ve yarattığımız katma değer ile başta kendi sektörümüz olmak üzere, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.
  • (BİRSU AKÇAY)

    kayışdağı cad. gedikpaşa sok. no:126 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 469 94 94
    Şirket Web Sitesi: www.griyapidekorasyon.com
    Ev Tadilatı, Bina Tadilatı, İşyeri Tadilatı, Ofis Tadilatı, Büro Tadilatı, Showroom Tadilatı, Villa Tadilatı, Fabrika Tadilatı, Tadilat ve Dekorasyon İşleri vb. tüm tadilat işleriniz için hizmetinizdeyiz. Hemen arayabilir uzman ekibimizden ücretsiz keşif hizmeti alabilirsiniz.
  • (SUAT ÖZDEN)

    4154 sk no:24 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.545 612 31 66
    Şirket Web Sitesi:
    Tadilat ve dekorasyon işleri
    catı izalasyonu
    ferforje ve demir işleri
  • (SALİM BİLMEZ)

    Eren Koy Mah. Koç Sk No :9 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.222 866 00 66
    Şirket Web Sitesi:
  • GAZİLER MH. 1760 SK NO:9/A GEBZE / KOCAELİ Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.262 642 62 52
    Şirket Web Sitesi: www.kulemekanik.com
    Firmamız 2002 yılında Gebzede faaliyetlerine başlamıştır.
  • Larende Taşcami uzun Harmanlar Cd. No: 11/A Meram - KONYA Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 333 63 63
    Şirket Web Sitesi: www.konyasukacagiarizatespiti.com
    KONYA SU KAÇAĞI;kırmadan su kaçağı tespiti bulma,makine ile su kaçağı tespiti,su kaçağı tespiti bulma hizmeti, kırmadan cihazla su kaçağı tespiti bulma, su kaçağı tesisat kaçak tespiti,su kaçağı bulma konya,Karatay su kaçağı bulma meram,Bosna su kaçağı bulma selçuklu,Bosna su kaçağı bulma otogar,su kaçağı tespiti fiyatları,su kaçağı tespiti tesbiti konya,Selçuklu su kaçağı tespiti tesbiti meram,Bosna su kaçağı tespiti tesbiti karatay,su kaçağı tespiti tesbiti meram,su kaçağı tespiti fiyat,Bosna su kaçağı tespiti otogar,konya kaçak su tespiti,kaçak su,su kaçağı,su arızası,konya su arıza tespit onarım tamir bakım işleri,su sızıntısı tesbiti,pis su tıkanıklıkları tespiti, Konya su arıza,konyasa su arızası,su kaçağı Konya,su kaçakları,bina su kaçağı tesbit etme tamiri,kırmadan su kaçağı bulma tamiri tamircisi,konya su arıza telefonu,konya su arıza tel,konya su arıza telefon numarası,çeşmeci konya,su arıza konya telefon,su arıza konya numarası,konya su tesisatcısı,makineli su kaçağı bulma,
  • kocatepe cad. 26. sokak. no 3/a Bayrampaşa. İSTANBUL. Kocatepe, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - KOCATEPE
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 640 82 88
    Şirket Web Sitesi: www.dushane.com.tr
    değişime isminden başladık duş hane ... yenilikçi.araştırmacı.karşılıklı kazanç hedefinde olan yeni bir imalatçı firma olarak 1 yıldır sektörde varlığımızı sürdürüp geliştirmekteyiz.
  • BARIŞ MAH.BELEDİYE CAD.NO.30 GİNZA LAVİNYA PARK D:261 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 871 43 43
    Şirket Web Sitesi: www.4duvaryapi.com
    Firmamız;İthal Duvar Kağıdı, Duvar Posteri, Seramik, Doğal Taş, Laminat Parke, Lamine Parke, Masif Parke, Banyo Dolabı, Mutfak Dolabı, Gergi Tavan Sistemleri ve tüm tadilat ve dekorasyon işlerimizle hizmetinizdedir.
  • (CÜNEYT DAĞ)

    Özdağ İnşaat Mimaroba Özdağ Apartman No: 25 Daire:2 Mimaroba, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - MİMAROBA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ İSTANBULDA UZMAN EKİBİYLE FAALİYET VEREN TAŞERON BİR FİRMADIR
    BOYA BADANA, DEKORASYON İŞLERİ, KARTONPİYER, ALÇI, FAYAS DÖŞEME , TADİLAT ONARIM İŞLERİNİZ İTİNAYLA YAPILIR.
  • AKÇABURGAZ MAH.HAHİL FAHRİ ORMAN CADDESİ CAMİİ YANI ESNYURT/İSTANBUL Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 858 06 53
    Şirket Web Sitesi:
  • 1042.CAD. 1335 SK. NO:60 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.031 481 81 48
    Şirket Web Sitesi:
  • PEKER MAH.1704 SOK 1/a MANİSA KÜLTÜR MERKEZİ ARKASI TEDAŞ SIRASI Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.236 231 75 71
    Şirket Web Sitesi: manisatemizlik.org
  • BAHÇELİEVLER MALTEPE ULUS KIZILAY SIHHIYE MERKEZ Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • DİKMEN BALGAT MERKEZ Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • 65/18 sk no:12/a uckuyular/izmir İzmir
    İZMİR
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 232 27 89
    Şirket Web Sitesi: wwww.adanirinsaat.net
  • Tandoğan, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - TANDOĞAN
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 231 31 00
    Şirket Web Sitesi:
  • Fenerbahçe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - FENERBAHÇE
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 302 33 86
    Şirket Web Sitesi: www.ekononline.com