BOYA TADİLAT FENERBAHÇE KADIKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Boya tadilat

sektörüne ait

Fenerbahçe Kadıköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Şehit Cengiz Karaca Mah. 1356 Sk. No:1/A Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0542 680 43 89
    Şirket Web Sitesi: EYMEN YAPI TASARIM DEKORASYON Web Sitesini Ziyaret Et
    İstediğiniz bir ev, iş yeri veya aklınıza gelebilecek herhangi bir yapı tipi, yeni ya da eski olsun, iç ve dış mekanlarda projelerin yanısıra hayallerinizdeki çizgileri kişiye ve mekana özel tasarımlar ile sıradışı farklılıklar sunmaktadır. Yapı tasarım ve dekorasyon asma tavan aydınlatma sistemleri bölme duvar sistemleri dekorasyon dış cephe kaplama-izolasyon havalandırma sistemleri hizmetlerimiz ile her tür projenin hayallerden çıkıp gerçeğe dönüştüğü yerdesiniz
    Eymen Yapı Tasarım Dekorasyon olarak evinizde yaptırmış olduğunuz basit bir tadilattan bütün bir binanın inşasına kadar ihtiyaçlarınız karşılayacak şekilde hizmetinizdeyiz.Sizlere çalıştığımız mevcut branşlarda tecrübeli ustalarımızla istediğiniz bütçede isteğiniz malzeme alternatiflerini sunarak en iyi hizmeti en ucuza sunmak için çalışmaktayız
    Projelerin yanı sıra hayallerinizdeki çizgileri sıra dışı tasarımlara dönüştürmek firmamızın bir geleneği olmuştur. Tekdüze çalışmalardan öte farklılıkları yaratmak amacı ile kişiye ve mekana özel tasarımlarla A dan Z ye yapı dekorasyon çalışmaları yapmak bizim felsefemiz haline gelmiştir.
    Temel prensip olarak müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ilke edindik.
    Yaptığımız tüm çalışmalarda gösterdiğimiz özen ile bir sonraki referans listemizde siz sayın kişi ve kuruluşlarınızın ismini eklemekten onur duyacağımızı bildiririz.

    Saygılarımızla
    Eymen Yapı Tasarım Dekorasyon
  • Hürriyet mahallesi 1731 sk No:7 Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.538 585 28 99
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur. YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir. Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir
  • (SENİHİ TUĞRUL)

    Alemdağ Caddesi Papatya Sokak No:15 Ihlamurkuyu Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.epoksikaplamasi.com
    Mavi damla inşaat ve zemin kaplama ltd. şti. 18 yıllık bilgi birikiminin sonucunda 2007 yılında istanbul da faaliyetine başlamış epoksi satışı ve epoksi uygulaması yapan referanslı, zemin kaplama konusunda ihtisas sahibi profesyonel bir kuruluştur.

    Şirketimiz epoksi zemin kaplama,poliüretan zemin kaplama uygulamalarının yanısıra teraslarda su izolasyon uygulamaları da yapmaktadır. uygulamasını yaptığımız hizmetlerin tamamında kullandığımız malzemeler AB normlarına uygun nitelikte ve kalitede olan malzemelerdir.

    Ekip arkadaşlarımız firmamızda yetişen her biri nitelikli,vasıflı kaliteli ustalardan oluşmaktadır. Epoksi reçine uzman ellerde sıradışı bir görünüm sergiler. amaç epoksi reçineyi doğru ve kullanım amacına göre detaylandırmaktır. fiyat politikamız şeffaf ve esnektir.projelerinizdeki epoksi zemin kaplama ile ilgili bölümleri biz detaylandıralım,sizler keyfini çıkarın. projelerinizde yer almaktan ve projelerinize katkı sunmaktan onur duyarız.

    Epoksi ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü uygulama seçeneklerimiz mevcuttur. çünkü epoksi kaplamada sınır yoktur. epoksinin çeşitliliği ve uygulama zenginliği bizlere her türlü tasarım imkanı vermekte bizlerde bu imkanları el becerimizle hayata geçirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
  • (ATİLLA DURMAZ)

    Alemdağ Cad. No:494 K:1 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 414 86 38
    Şirket Web Sitesi: www.akaremimarlik.com
    2011 yılında mimarlık ve mühendislik firması olarak kurulan firmamız, ana faaliyet konusu olarak kendisine; bankaların; mağazaların; ofis bürolarının; dairelerin ve villaların iç ve dış dekorasyonunu ;ısı yalıtım ve izolasyon, taahhüt,mimarlık ve mühendislik hizmetlerini seçmiştir.
    Eğitimli kadrosuyla Hizmette kaliteyi kendisine ana ilke olarak benimsemiştir. Sektörde kalıcı olmak adına sağlam temeller atarak büyümeyi kendisine hedef bilmiştir. Projelerinize değer katmayı hedef bilmiştir.
    Yönetim Kurulu Başkanı
    Atilla DURMAZ
  • Yenikale mah. Hıdıroğlu sk. Aldoğan sitesi no:9/B Narlıdere/İzmir Ilıca, Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE - ILICA
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 239 55 77
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatisi.com
    Narlıdere, Urla, Güzelbahçe, Çeşme, Karaburun, Buca, Balçova, Göztepe, Şirinyer, Gaziemir, Hatay, Konak, Alsancak, Karşıyaka, Bostanlı, Çiğli, Göztepe ve Menderes civarında İnşaat, tadilat işleri ve dekorasyon alanında uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Profesyonel, kaliteli dekorasyon ve tadilat işleriniz için 0 232 239 55 77 ve 0 554 411 84 84 hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz.
  • Sanayi Bölgesi Demirciler Sk No:17 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.miracdemir.com
    Özel bina dış cephe kompozit kaplama giydirme, apartman veya müstakil ev-villa için bahçe kapısı, bahçe kamelyası, korkuluk, bahçe duvar çiti, bahçe salıncağı ve inşaat iskelesi işleri üzerine çalışmaktayız. Özel talep üzerine istenilen demir montaj kaynak işlerini yapmaktayız.
    Daha önce yapmış olduğumuz işler kalite garantimizdir.
    Amacımız yalnızca demirle şekil elde etmek değil ona sanat katmaktır.
    Ahlaklı, dürüst çalışma prensibimizle yolumuzda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.
  • (HASAN SEVİM - MUSA KAYA)

    GÜLABİBEY MAH. BAGCILAR 11.SOK NO:7/E Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.364 234 00 76
    Şirket Web Sitesi:
    1990 yılından gelen sektör tecrübemizle siz degerli halkımıza hizmet vermekteyiz.
    temelden çatıya tüm inşaat işlerinizde size bir telefon kadar yakınız
    dış cephe ısı yalıtımı -mantolama - izolasyon - yalıtım
    gibi her alanda size kompleks bir hizmet vermekteyiz.
    HİZMETLERİMİZ:
    mantolama, ısı yalıtımı, izolasyon, çatı tadilat tamirat, çevre düzenleme, peyzaj, temel su yalıtımı, drenaj sistemleri, temelden çatıya tüm tadilat işleri...
  • (ZAFER GÜNDÜZ)

    Esenyurt Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.542 661 00 66
    Şirket Web Sitesi: www.gunduzyapidekorasyon.com
    Firmamız alçı, alçıpan, alçı sıva, asma tavan, kartonpiyer, cam balkon işleri, fayans döşeme, duvar kağıdı, mutfak dolabı imalatı, demir doğrama işleri, boya tadilat işleri, kapı satışı, tesisat işleri yapmaktadır.
    Sektöründe usta elleriyle, hünerlerini büyük bir titizlik ve kalite anlayışıyla icra etmek; ehliyetli kadromuz ile İstanbul piyasasında dekorasyon alanında aranan firma olmak. Eğitim ile becerilerimize gelişen teknolojiyide ekleyerek kalite bilincimizi arttırmak.
  • (ZAFER GÜNDÜZ)

    Esenyurt Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.542 661 00 66
    Şirket Web Sitesi: www.gunduzyapidekorasyon.com
    Firmamız alçı, alçıpan, alçı sıva, asma tavan, kartonpiyer, cam balkon işleri, fayans döşeme, duvar kağıdı, mutfak dolabı imalatı, demir doğrama işleri, boya tadilat işleri, kapı satışı, tesisat işleri yapmaktadır.
    Sektöründe usta elleriyle, hünerlerini büyük bir titizlik ve kalite anlayışıyla icra etmek; ehliyetli kadromuz ile İstanbul piyasasında dekorasyon alanında aranan firma olmak. Eğitim ile becerilerimize gelişen teknolojiyide ekleyerek kalite bilincimizi arttırmak.
  • Haznedar Mah. Ergene Sk. No:4/B Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN
    Diğer Sektörler, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 561 19 95
    Şirket Web Sitesi: www.sutesisatistanbul.com
    http://www.tesisatekibi.com/
    Baz Yapı Tesisat | Su kaçağı bulma, Petek Temizleme, Kalorifer Temizleme
    İstanbul su kaçağı bulma hizmeti veriyoruz. Su kaçak tespiti termal kameralarımız ile belirleniyor. Kısa sürede tespit edilen bu su kaçağının bulunduğu yer ekibimiz tarafından belirlenip sadece ilgili alan küçük bir şekilde kırılıyor, yani evinize zarar gelmeden kırmadan dökmeden su kaçağını tespit ediyor ve sorunlu alana müdahale ediyoruz.
  • (VEYSEL MENGEN)

    Gümüşpala mah. İnci sok. Avcılar/İst Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 245 44 04
    Şirket Web Sitesi: veysel.53.website.tc/vekayapisistemleri
    Veka Yapı Sistemleri, küçük ölçekli özel bir konuttan, büyük ölçekte tasarladığı ofislere, hastanelere kadar farklı alanda projeye imza atmıştır.
    Mutfak-banyo yenileme, komple ev tadilatı, 3D projelerle iç mimarlık hizmetleri ve tasarım, tüm duvar işleri (boya, sıva, kağıt kaplama v.s.), bölme duvar ve tavan işleri, taş, seramik işleri, dış cephe ve çatı işleri, sıhhi ve elektrik tesisatı işleri, her tür marangozluk hizmetleri, kaba inşaat işleri v.s. peyzaj ve alt yapı işleri hizmetlerimiz içindedir.
  • Egemenlik mh. 6088 Sk. NO:11 İşkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - İŞKENT
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 436 15 10
    Şirket Web Sitesi: www.erdogduas.com
    Kaba ve ince İnşaat malzemeleri toptan ve perakende satışı. Mobilya imalatı üretim ve montajı.Kamu ve özel sektör taahhüt işleri. Dekorasyon . Hafriyat ve nakliyat hizmetleri.
  • (KAMİL ÇAYIR- İBRAHİM ÇAYIR)

    23. Nisan Mah. Ata bulv. gizemler3 plaza no:5/36 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 252 31 04
    Şirket Web Sitesi: www.escatiinsaat.com
    Es Çatı İnşaat Taahhüt, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.
    "Kalitede Süreklilik", "Uygun Fiyat", "Karşılıklı Güven" ve "Dürüstlük" vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.
  • (KAMİL ÇAYIR- İBRAHİM ÇAYIR)

    23. Nisan Mah. Ata bulv. gizemler3 plaza no:5/36 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 252 31 04
    Şirket Web Sitesi: www.escatiinsaat.com
    Es Çatı İnşaat Taahhüt, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.
    "Kalitede Süreklilik", "Uygun Fiyat", "Karşılıklı Güven" ve "Dürüstlük" vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.
  • (ABDULLAH TEKİN)

    Kemal Türkler Mahallesi Osmasgazi Caddesi NO: 49/12 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 622 11 68
    Şirket Web Sitesi: www.yskdekorasyon.com
    Tadilat Dekorasyon İç Mimarlık Hizmetleri
  • ARAPCAMİİ MAH. TERSANE CAD. HOCAHANIM SOK. NO:24 Karaköy, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - KARAKÖY
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 210 81 70
    Şirket Web Sitesi: www.hirdavatmagaza.com
    Hırdavat Malzemeleri Toptan Perakende Satış
  • (AHMET ŞAHİN)

    ÜÇKUYULAR MAH AK SOKAK NO N:11 Üçkuyular, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ÜÇKUYULAR
    Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.gkmyapimarket.com
    tüm taşeronluk hizmetlei
  • (SERKAN ALTUNKAYA- MUHAMMET İNAN ÇEVİK)

    bursa erikli Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.506 137 82 32
    Şirket Web Sitesi: www.kalenderyapi.com
    Firma kuruluşundan önce 2011 yılından 2014 yılına kadar Çeviksan Yapı İnşaat adı altında Taşeron Firma olarak hizmet vermiş olup isim değişikliği yaparak 2014den bu yana “Kalender Yapı İnşaat “ ismiyle hizmet vermeye başlamıştır. Kalender Yapı İnşaat . Şuan Bursa Nilüfer deki Şubesinde hizmet vermektedir . Kuruluşundan bu yana farklı sektörlere verdiği hizmetlerle gerek kamu, gerekse özel sektörde Türkiye’nin yeniden imar edilmesi sürecinde saygın ve güvenilir bir firma olarak yerini almıştır. Büyümesini istikrarlı bir biçimde sürdüren Kalender Yapı İnşaat teknik kapasitesini de vaynı zamanda arttırmıştır. Bu büyümeyle birlikte Kalender Yapı İnşaat nitelikli ve deneyimli personeliyle kaliteden ve güvenlikten taviz vermeksizin inşaat sürelerini ve maliyetlerini azaltan yeni teknolojiler kullanmaktadır. Kalender Yapı İnşaat Çeviksan Yapı İnşaat tecrübesiyle 4 projeyi başarıyla tamamlamış olup halen 2 projeyi de sürdürmektedir. Taahütün deki işlerde “en iyi kalitede, en kısa zamanda ve tam müşteri memnuniyeti ” gerçekleştirme ilkesi ile çalışmaktadır.
    Gerçekleştirilen projelerin her aşamasında sürekli takip ve denetim, Kalender Yapı İnşaat’ ı çevre, sağlık ve güvenlik konularında da rakip firma ve kuruluşlardan ayırmaktadır. Her türlü büyük inşaat projelerini gerçekleştirebilecek altyapısı oluşmuş olan Kalender Yapı İnşaat, günümüzün hızla değişen koşullarına paralel olarak kendisini kanıtlamıştır. Kalender Yapı İnşaat taahütlerini zamanında ve en iyi kalitede yerine getiren, ilkeli, güvenilir ve saygın bir kuruluştur.

    GELECEGİNİ İNŞAA EDİYORUZ.
  • osman temiz mah 752 cad no 44 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 482 05 09
    Şirket Web Sitesi: www.ascanlar.com
    ASCANLAR YIKIM HAFRİYAT ENKAZ
    Gsm Cep :( 0532 ) 407 77 57
    HER TÜRLÜ BİNA YIKIM HAFRİYAT İŞLERİNİZ VE TÜM HURDA MALZEMELRİNİZ İÇİN FİYAT İSTEYEBİLİRSİNİZ.
    İŞİNİZLE İLĞLİ EN UYGUN EKONOMİK FİYAT FİRMAMIZDAN ALINIR.
    www.ascanlar.com
    Ofis Telefon : ( 0312 ) 482 05 09 /.. Ankara ® Caner ../ Ofis faks : ( 0312 ) 480 65 02
    HER TÜRLÜ
    BİNA YIKIM SÖKÜM KIRIM İŞLERİ YAPILIR,
    ENKAZ HURDA MALZEME KARŞILIĞI YIKIM İŞİ YAPILIR,
    HER TÜRLÜ İÇ MEKANDA YIKIM SÖKÜM KIRIM İŞİ YAPILIR
    ENKAZ MALZEMELERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR, SIVA SÖKÜMÜ
    DUVAR YIKIMI - BETON KIRIMI - ŞAP KIRIMI - FAYANS KIRIMI
    MOLOZ NAKLİYE İŞLERİNİZ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ
  • (MEHMET SAİT ARĞUN)

    Nurtepe Mah. Alibeyköy Cad. Pamukkale Sok. No: 1 / 2 Kağıthane - İstanbul Çağlayan, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇAĞLAYAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 294 94 36
    Şirket Web Sitesi: www.fmyhamzaoglu.com
    FMY Hamzaoğlu
    ANLAYIŞ
    -Teknolojiyi, işgücü ve tecrübeyi en verimli şekilde birleştirmeyi
    -Kat karşılığı aldığımız inşaat işlerinde kendi dairelerimize gösterdiğimiz özeni arsa sahibinin de dairelerine göstermeyi,
    -Güven, dürüstlük ve sosyal sorumluluk prensiplerine daima sahip çıkmayı,
    Kendimize ilke edindik...