BOYA TADİLAT KARTALTEPE BAKIRKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Boya tadilat

sektörüne ait

Kartaltepe Bakırköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Hürriyet mahallesi 1731 sk No:7 Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.538 585 28 99
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur. YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir. Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir
  • Aşağı Dudullu Mah. Alemdağ Caddesi No:505 Kat:3 Aşağı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - AŞAĞI DUDULLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 415 61 62
    Şirket Web Sitesi: www.zbcelik.com
    ** ZB İNŞAAT **

    ZB İnşaat sektörüne adım attığımız günden bu güne kadar kazandığı bilgi ve tecrübeyle kaliteden ödün vermeden birçok projeye imza atmıştır.

    Dış cephe ve dekorasyon yapılarında hizmet veren şirketimiz gerçekleştirdiği projelerin büyük kısmında ev, ofis, eğitim, sağlık ve sanayi yapıların da anahtar teslim hizmet sunmaktadır.

    Uygulama, dekorasyon ve proje çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü şirketimizde ana müteahhitlik haricinde ayrıca sektörde yer alan seçkin mühendislik ve mimarlık bürolarıyla da koordineli bir çalışma sürdürerek, taşeronluk hizmetleri de sunmaktadır.

    Projeler üretilirken eskiz aşamasından uygulama projeler i aşamasına kadar müşterilerimizle birlikte bir bütün halinde çalışılarak projeler başarılı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır.
    Gerek kamu ihalelerinde gerekse özel binalarda taahhüt ettiği işleri uzman kadrosu ile zamanında ve eksiksiz teslim eden firmamiz ; Ankarada yalıtım sektöründe bilinen firmalar içerisinde yer almaktadır.
  • (SENİHİ TUĞRUL)

    Alemdağ Caddesi Papatya Sokak No:15 Ihlamurkuyu Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.epoksikaplamasi.com
    Mavi damla inşaat ve zemin kaplama ltd. şti. 18 yıllık bilgi birikiminin sonucunda 2007 yılında istanbul da faaliyetine başlamış epoksi satışı ve epoksi uygulaması yapan referanslı, zemin kaplama konusunda ihtisas sahibi profesyonel bir kuruluştur.

    Şirketimiz epoksi zemin kaplama,poliüretan zemin kaplama uygulamalarının yanısıra teraslarda su izolasyon uygulamaları da yapmaktadır. uygulamasını yaptığımız hizmetlerin tamamında kullandığımız malzemeler AB normlarına uygun nitelikte ve kalitede olan malzemelerdir.

    Ekip arkadaşlarımız firmamızda yetişen her biri nitelikli,vasıflı kaliteli ustalardan oluşmaktadır. Epoksi reçine uzman ellerde sıradışı bir görünüm sergiler. amaç epoksi reçineyi doğru ve kullanım amacına göre detaylandırmaktır. fiyat politikamız şeffaf ve esnektir.projelerinizdeki epoksi zemin kaplama ile ilgili bölümleri biz detaylandıralım,sizler keyfini çıkarın. projelerinizde yer almaktan ve projelerinize katkı sunmaktan onur duyarız.

    Epoksi ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü uygulama seçeneklerimiz mevcuttur. çünkü epoksi kaplamada sınır yoktur. epoksinin çeşitliliği ve uygulama zenginliği bizlere her türlü tasarım imkanı vermekte bizlerde bu imkanları el becerimizle hayata geçirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
  • (BURHAN ALPAR)

    Özgürlük Mah. Ziya Gökalp Cad. No:29 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.530 070 23 33
    Şirket Web Sitesi: www.elifyapidizayn.com/
    Firmamız Hatay iskenderunda Alüminyum kompozit cephe kaplama, cam cephe kaplama, çelik çatı, mantolama, yalıtım, izolasyon, boya tadilat işleri, asma tavan, alçı dekorasyon, inşaat işleri, tavan dekorasyon, zemin seramik, fayans, karo, taş kaplama, banyo dekorasyon, mutfak dekorasyoınu, iç dekorasyon yapmaktayız.
  • (BURAK ŞENTÜRKMEN)

    kartltepe mah mesir sk no 17 Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - SEFAKÖY
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 540 45 00
    Şirket Web Sitesi: artugracelikkapi.com
    BİRİNCİSINIF KALİTE ÇELİK KAPI PARKE ODA KAPISI
    MUTFAKBİNA GİRİŞ
  • (YAHYA KAYA)

    Cevatpaşa Mah Pirireis Cad No:59/8 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 992 50 53
    Şirket Web Sitesi:
    19 YILDIR BU SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYIZ.
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA İŞLERİ 60 AYA VARAN TAKSİTLERLE YAPILIR. KULANMIŞ OLDUĞUMUZ MALZEME VE İŞCİLİK , 5 YIL FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTNDADIR.10 YIL RENK SOLMAMA GARANTİMİZ VARDIR. İSTEĞE BAĞLI OLARAK ENERJİ KİMLİK BELGESİ DE VERMEKTEYİZ.DIŞ VE İÇ CEPHE ISI YALITIM VE MANTOLAMA İŞLERİNDE 19 YILDIR HİZMET VERMEKTEYİZ. ŞEHRİMİZİN MİMARİ YAPISINA UYGUN OLARAK DEKORATİF DIŞ CEPHE ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ VE UYGULAMASINI YAPMAKTAYIZ. MÜŞTERİLERİMİZİN BÜTÇELERİNE GÖRE ÖDEME PLANI HAZIRLAMAKTAYIZ.PRENSİPLERİMİZ KALİTE, GÜVEN,ARZU EDİLEN MARKA ÜRÜNÜ KULLANARAK,İSTENİLEN SÜREDE VE UYGUN FİYATA ÇANAKKALELİ EKİBİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ..
  • KENAN EVREN SİTESİ Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.545 695 65 56
    Şirket Web Sitesi:
    HER TÜRLÜ İNŞAAT DEKORASYON MÜHENDİSLİK TAAHHÜT İŞLERİ İTİNAYLA YAPILIR.
  • (AHMET USTA)

    Ataturk cad. No 1/3 Mahmutlar, Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA - MAHMUTLAR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 512 22 21
    Şirket Web Sitesi: www.parkealanya.com
    Kilitli parke
    Bordur
    Duvar kaplama
    Cevre duzenleme
    Tamir tadilat
    Tas duvar
    Cevre betonu
    Patlatma tas
    Peyzaj islerinde sizinleyiz..
    Alanya parke 0542 2241480 05447746071
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    237 Sk. No:20/E Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • Atalar Mah. Nar Sok Yalvaç İş Merkezi K:2 No:5 Yarımca Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 528 00 82
    Şirket Web Sitesi: www.surenlerinsaat.com
    SÜRENLER İNŞAAT
    YAŞAM MİMARI

    Binanızın iç ve dış cephe kaplamalarında uygun TAKSİT seçenekleri, Güvenilir, Tecrübeli , Uzman Ekiplerimiz ve Kaliteli marka seçenekleri ile hizmetinizdeyiz.
    Yaptıracağınız tüm dış cephe kaplamalarınız ısı yalıtım (Mineral Taş Sıva , Silikonlu boya , Kaleterasit , Akrilik vs.)
    Hiç peşinatsız
    Ayrıca yasa gereği bulundurulması zorunlu olan ısı kimlik belgesi firmamız tarafından ücretsiz verilmektedir.
    HİZMETLERİMİZ
    • DIŞ CEPHE MANTOLAMA
    • İZOLASYON
    • ÇATI KAPLAMA
    • SÖVE VE AKSESUAR
    • İÇ VE DIŞ DEKORASYON
    • DIŞ CEPHE BOYA

    İLETİŞİM : Atalar mh.Nar sk. Yalvaç iş merkezi Kat:2 No:5 Yarımca/Körfez KOCAELİ TelFax : 0262 528 00 82 – 0533 522 35 26
  • Cemalpaşa Mah. Gazipaşa Bul. Yılmaz Apt Kat:5 Daire:16 Cemalpaşa, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - CEMALPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 458 61 61
    Şirket Web Sitesi: www.businessgayrimenkul.com
    BUSINESS GAYRİMENKUL REKLAM DEKORASYON OLARAK BİZLER EMLAKÇILIK, REKLAM TABELA İŞLERİ, DEKORASYON UYGULAMALARI, BOYA BADANA, ALÇI, KARTONPİYER, ASMA TAVAN, ZEMİN DÖŞEME İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
  • (MUSTAFA ALTIN)

    kayışdagi mah uslu cad Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 410 07 27
    Şirket Web Sitesi: www.emcmobilya.com
    1985 yılında kurulmuş bir firma mutfak banyo ray dolap kapi ve iç mekan tadilat tamirat isleriyle ugraş maktayız kalifiye eleman larımızla müsteri memnuniyeti ilkemizdir
  • (BÜLENT ALTUĞ)

    C.topel Cd. Soğuksu Karakolu Yanı Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.324 238 86 43
    Şirket Web Sitesi: www.mtpyapi.com
    MTP YAPI LTD. ŞTİ.
  • Berin Taşan Sokak No:36/C Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 368 64 06
    Şirket Web Sitesi: www.agiinsaat.com.tr
    Agi İnşaat ve Parke Olarak İzmir İlinde Hizmet Veren Firmamız Yapılarınızda İstemiş Olduğunuz , Tüm Tadilat Bakım Onarım, Yenileme, Tesisat, Cephe İşleri Gibi Adan Zye Tüm Dekorasyon İşlerinizi En Kaliteli Şekilde Projelendirerek Sizlere Yaşanabilir Yaşam Alanaları Sunmaktadır...
    Her Zaman En En Üst Düzeyde Hizmet Vermeyi Kendine İlke Edinen Firmamız Bünyesindeki Kalifiyeli Ekip ve Ekipmanları İle Hizmetinizdedir...

    Alçı DekorasyonAmerikan Panel KapıBanyo DekorasyonuBoya Badana Duvar KağıdıMermer Granit ÇimstonSeramik FayansCephe GiydirmeHazır MutfakHilton Banyo DolabıRay Dolap SistemleriTadilat TamiratLaminant ParkeMasif ParkeAlüminyum KorkulukÇatı İşleri
  • (AHMET HÜSREV CANER)

    Sanayi Bulv. No:38 Acıpayam, Denizli
    DENİZLİ - ACIPAYAM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.258 518 37 77
    Şirket Web Sitesi: www.canercephe.com
    Caner Cephe-İnşaat Uzman ve güçlü kadrosuyla malzemeli anahtar teslim inşaat işleri ve çeşitli mantolama malzemeleriyle sıcacık mekanlar oluşturmanın gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir.
  • MUSALLA BAĞLARI MAH. ÇUKURCİMEN SOK. NASİP İŞHANI NO:2/18 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 245 74 50
    Şirket Web Sitesi: www.tanisyalitim.com
    Şirketimiz toplam dokuz yıllık Ar-Ge çalışması neticesinde üretime hazır hale getirdiği yeni ürün ve yerli marka bilinciyle dünyada ilkler arasında yerini alan sıvı formda, hazır ısı yalıtım sıvasının Patent, TSE ve Kalite Belgeleri sürecini tamamlayarak, 2010 yılında kurulmuştur.
    Yalıtım sektöründe faaliyet ve hizmetlerine yurtiçi ve yurtdışında
    * üretim bayileri,
    * satış bayileri,
    * uygulama bayileri
    ile devam etmektedir.
    HİZMETLERİMİZ:

    1-TÜM ASMA TAVAN ÇEŞİTLERİ
    2-KARTONPİYER
    3- ALCI
    4-BOYA
    5-ŞAP
    6-ÇATI AKTARIMI
    7-LAMİNAT
    8-FAYANS
    9-İÇ VE DIŞ DEKORASYON
  • osman temiz mah 752 cad no 44 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 482 05 09
    Şirket Web Sitesi: www.ascanlar.com
    ASCANLAR YIKIM HAFRİYAT ENKAZ
    Gsm Cep :( 0532 ) 407 77 57
    HER TÜRLÜ BİNA YIKIM HAFRİYAT İŞLERİNİZ VE TÜM HURDA MALZEMELRİNİZ İÇİN FİYAT İSTEYEBİLİRSİNİZ.
    İŞİNİZLE İLĞLİ EN UYGUN EKONOMİK FİYAT FİRMAMIZDAN ALINIR.
    www.ascanlar.com
    Ofis Telefon : ( 0312 ) 482 05 09 /.. Ankara ® Caner ../ Ofis faks : ( 0312 ) 480 65 02
    HER TÜRLÜ
    BİNA YIKIM SÖKÜM KIRIM İŞLERİ YAPILIR,
    ENKAZ HURDA MALZEME KARŞILIĞI YIKIM İŞİ YAPILIR,
    HER TÜRLÜ İÇ MEKANDA YIKIM SÖKÜM KIRIM İŞİ YAPILIR
    ENKAZ MALZEMELERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR, SIVA SÖKÜMÜ
    DUVAR YIKIMI - BETON KIRIMI - ŞAP KIRIMI - FAYANS KIRIMI
    MOLOZ NAKLİYE İŞLERİNİZ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ
  • GAZİLER MH. 1760 SK NO:9/A GEBZE / KOCAELİ Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.262 642 62 52
    Şirket Web Sitesi: www.kulemekanik.com
    Firmamız 2002 yılında Gebzede faaliyetlerine başlamıştır.
  • (AYDIN BEY- AHMET SEYİT KESKİN)

    Pazar mah. Jandarma Sk. No:4 Ondokuz Mayıs, Samsun
    SAMSUN - ONDOKUZ MAYIS
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.362 511 24 88
    Şirket Web Sitesi: www.biryapi.org
    Firmamız Alçıpan, Kartonpiyer, Taşyünü tavan, Metal tavan, Dış cephe mantolama, Isı yalıtım, Fayans döşeme, laminat parke uygulama, Tüm taş uygulamaları, Boya Badana işleri, Tüm mimari plan proje hizmeti ve danışmalığı, Tamirat-tadilat ve anahtar teslim hizmeti vermekteyiz.