BLOK TUĞLA YENİŞEHİR KONAK İZMİR FİRMALARI

Blok tuğla

sektörüne ait

Yenişehir Konak İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SENİHİ TUĞRUL)

    Alemdağ Caddesi Papatya Sokak No:15 Ihlamurkuyu Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.epoksikaplamasi.com
    Mavi damla inşaat ve zemin kaplama ltd. şti. 18 yıllık bilgi birikiminin sonucunda 2007 yılında istanbul da faaliyetine başlamış epoksi satışı ve epoksi uygulaması yapan referanslı, zemin kaplama konusunda ihtisas sahibi profesyonel bir kuruluştur.

    Şirketimiz epoksi zemin kaplama,poliüretan zemin kaplama uygulamalarının yanısıra teraslarda su izolasyon uygulamaları da yapmaktadır. uygulamasını yaptığımız hizmetlerin tamamında kullandığımız malzemeler AB normlarına uygun nitelikte ve kalitede olan malzemelerdir.

    Ekip arkadaşlarımız firmamızda yetişen her biri nitelikli,vasıflı kaliteli ustalardan oluşmaktadır. Epoksi reçine uzman ellerde sıradışı bir görünüm sergiler. amaç epoksi reçineyi doğru ve kullanım amacına göre detaylandırmaktır. fiyat politikamız şeffaf ve esnektir.projelerinizdeki epoksi zemin kaplama ile ilgili bölümleri biz detaylandıralım,sizler keyfini çıkarın. projelerinizde yer almaktan ve projelerinize katkı sunmaktan onur duyarız.

    Epoksi ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü uygulama seçeneklerimiz mevcuttur. çünkü epoksi kaplamada sınır yoktur. epoksinin çeşitliliği ve uygulama zenginliği bizlere her türlü tasarım imkanı vermekte bizlerde bu imkanları el becerimizle hayata geçirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
  • (DEM ÇATI İZOLASYON)

    Yenişehir Mahallesi Ravza Caddesi 46. Sokak No 1/8 Yenişehir, Merkez, Mardin
    MARDİN - MERKEZ - YENİŞEHİR
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.482 415 28 36
    Şirket Web Sitesi: www.demcati.com
    Firmamız Mardinde Dem Çatı İzolasyon olarak, çatı aktarma, çatı imalatı, çatı izolasyonu, yağmur oluğu, su izolasyonu, poliüretan köpük izolasyonu, teras izolasyonu, çatı izolasyonu, dam izolasyonu, teras izolasyonu, temel izolasyonu, su deposu izolasyonu, havuz izolasyonu, ıslak zemin izolasyonu, mebran su izolasyonu, çevre su izolasyonu, çatlak su izolasyonu, asansör çukuru izolasyonu, Ahşap Dekorasyon olarakta; ahşap ev, duvar ahşap kaplama, kedi köpek kulübesi, çatılı piknik masaları, kamelya, çardak, pergola, işlerini yapmaktadır.

    Dem Çatı mardin izolasyon Su yalıtım
    İLETİŞİM : 0532 326 20 21
  • Merve Mahallesi Atatürk Bulv. Harita Cad.No:310 yenidoğan Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 311 58 24
    Şirket Web Sitesi: www.beldebeton.com
    Tüzel kişilik olarak 1994 yılında kurulan Belde Beton Elemanları Limited Şirketi, beton elemanları imalatı, montajı, kent mobilyaları ve çevre güvenlik sistemleri aktivitelerine profesyonel anlamda 1989 yılından itibaren başlamış bulunmakta; sınırlı ürün çeşidi ile başladığı üretim faaliyetini bugün 70'i aşkın ürün sayısına çıkarıp,piyasa şartlarında alışılagelmiş üretim modellerinden, standartlara uygun TSE belgeli ürün üretim modellerine geçerek sektör içinde önemli bir pazar payına ve güçlü bir konuma ulaşmıştır.
    Gelişimcilik ve yenileşme ruhuyla hareket eden Belde Beton kendi makineleşme sürecine katkı sağlayarak başlayan makine birimini oluşturarak zaman içerisinde Belde Makina markasının doğuşunu gerçekleştirmiştir. Kendi makina ihtiyacı yanında ve piyasa taleplerini de karşılamak için açılım hazırlığını devam ettiren Belde Makina bu dalda üretim standardı oluşturmayı hedeflemektedir.
    Kent mobilyaları ve altyapı ürünlerinde piyasa taleplerini en üst düzeyde karşılamaya çalışan Belde Beton bundan sonraki aşamada yeni ürün çeşitleri ve kaliteli üretim biçimleri ile sektöre yeni açılımlar sağlamaya devam edecektir. Prefabrik Beton Elemanları konusunda sektörünün öncü kuruluşu olmayı hedefleyen Belde Beton sahip olduğu dinamik yapısı ve gelişimci ruhunu kullanarak bu hedefini yakalayacak ve yarınların 'DÜNYA MARKASI FİRMA' kimliğine en kısa zamanda kavuşacaktır.
  • Saim Çıkrıkçı Cad. 502/2 sok. No:26/B Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 226 00 36
    Şirket Web Sitesi: www.lavivainsaat.com
    Mantolama da ÖNCÜ..
    Mantolama yaptırmadan önce mutlaka bize ulaşın..
    FİLLİ BOYA CAPATECT UYGULAMA YETKİLİ BAYİİ..
    LAVİVA İNŞAAT, olarak 2009 yılında hizmet vermeye başlamıştır.
    Öncelikli hedefimiz '' Müşteri Memnuniyeti '' bu doğrultuda hedefimiz
    ''SİZ '' müşterilerimizin istekleri modern hizmet anlayışı ile
    Yerine getirmektedir. Anlaşma aşamasında yapabiliceklerimizi size
    sunar, aksi bir durumla karşılaşmamanız için tüm detayları iletir, ve
    gerekli önlemleri alırız..Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda
    dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin
    beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktadır.

    Doğaya ve çevreye zarar vermeden, ilişkide olduğumuz kurum ve kişilerle uyum içerisinde çalışmaktadır.
    Hedef alanımız, yanlızca bulunduğumuz şehir veya ülke değil, TÜM DÜNYA ' dır.
    Faaliyetlerimizde modern teknoloji kullanırız.
    Sürekli kendimizi inceler, kritik eder, degerlendirir iyileştirip yenileriz ve kendimizle rekabet ederiz.
    Personelin çalışkan, dürüst, uyumlu, ahlaklı ve yaratıcı olmasına özen gösterir.
    Hiçbir kaynağı israf etmez, modern tasarruf ilkelerine uyarız,
    Kanunların öngördüğü hukuki idari ve mali zorunlulukların tamamını yerine getiririz.
    İş ve toplum ahlakı kurallarına titizlikle uyarız...

    Filli Boya Yetkili Uygulama Bayii

    GÜVEN YAPIMIZDA VAR... LAVİVA İNŞAAT

    www.insaatfirmalarim.com
  • Selahattin Eyubi Bulvarı Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.412 237 38 21
    Şirket Web Sitesi: www.birgen.com.tr/
    Birgen Kapı Pencere Sistemleri ve Aksesuarları 1997 yılında İstanbul’da çift açılım ithalatı ve pvc aksesuarları toptan dağıtım ve pazarlama faaliyeti ile ticari hayatına başlamış olup 2000 yılı itibariyle de Diyarbakır’a taşınmıştır.Birgen Türkiye’nin ve dünya pazarının talep ve gereksinimlerini göz önüne alarak yatırımlarına büyüyerek devam etmektedir. Yılların verdiği bilgi birikimi, çeşitlendirdiği ürün portföyü ve hizmet kalitesiyle müşterilerine en iyi hizmeti veren Birgen, ürünlerini imalat yapan müşterilerine hızlı ve kesintisiz bir şekilde servis ederek koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamıştır. Ayrıca araştırmacı ve yenilikçi çizgisi ile de her zaman örnek alınan bir firma olmuştur.
  • (ERTUĞRUL ŞAHİN)

    Kumburgaz Mevkii Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 863 14 25
    Şirket Web Sitesi: www.fiberdream.com
    FİBER ÜRÜNLER ( CTP ) :Siz hayal edin biz yapalım.İster villanızın girişine bir çift sütun,havuz veya bir sitenin girişi olsun.Başka hiç bir malzeme ile kıyaslanamayacak özelliklere sahip bir sistemdir.
    İmalat prosesimiz şu şekikldedir:Öncelikle isteğinizi belirtirsizin.Ürünle ilgili AutoCAD teknik çizimlerini ister biz isterseniz siz yapabilirsiniz.Ürünün tam olarak sizin istediğiniz şekilde olduğu konusunda hemfikir sağladığımızda imalata başlarız.
    İZOLASYON KAPLAMA : Sızdırmazlık istediğiniz malzeme beton veya ahşap yada metal olabilir.Fiberglass,her tür malzemeye tam ve kesin olarak yapışır bütünlük sağlar.Türkiye'de çatılar genellikle bitüm esaslı malzeme ile kaplanırdı,ne var ki artık ctp ( fiber )'nin üstün özelliklerinden dolayı artık fiberglass malzeme kullanımı hızla artmaktadır.Fiber yaz-kış mevsimlerinde görülen ısı değişikliklerinden etkilenmez.Zamanla ayrılma kalkma yapmaz.Ek yeri olmadığından kesinlikle su vb.sızdırma yapmaz.Uygun ürün çeşidi seçildiğinde deniz suyunun asidik aşındırıcı etkileri bile sıkıntı yaratmaz.Kaplanacak malzeme beton veya metal vb.olabilir.
    İNŞAAT KASET İMALAT VE TAMİRİ : Fiberglass ( ctp ) kaset,hem birim başına düşen maliyet hemde onarımının bulunduğu yerde yapılabilmesi bakımından en uygun tercihtir.Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde fiber kaset kullanılmaktadır.İstediğiniz tüm ölçülerdeki kaset imalatınız yapılır.
    Kasetlerin onarımı aslında düşünüldüğünden daha ciddi ve titiz çalışılması gereken bir iştir.İşçilik ve yanlış kodlu ürün kullanıldığında istenmeyen problemler olabilir.
    HEYKEL ÇALIŞMALARIMIZ : Eğer isteğiniz bir heykel,büst veya anıt olabilir.Artık çoğu heykel ctp ( fiberglass ) tan yapılmaktadır.Ancak fiber yerine metal veya precastta imal edilebilir.Üç boyutlu çalışmayı isterseniz bizde hazırlar ve imalatı gerçekleştiririz.
    KULÜBELER : Kulübenizi ctp ( polyester , fiberglass ) veya ahşap yapabiliriz.Ebatları ve adedi ne olursa olsun en kaliteli şekilde,teknik çizimlerini hazırlarız.Tam sizin istediğiniz gibi olduğu konusunda mutabık kalırsak imalatı gerçekleştiririz.
  • (HALİL AYAZ)

    karakopru senevler mah narlik cad 36 sok durmus apt alti 11/1 Karaköprü, Merkez, Şanlıurfa
    ŞANLIURFA - MERKEZ - KARAKÖPRÜ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.414 222 78 69
    Şirket Web Sitesi:
  • (CAFER KIZILIRMAK)

    KIRKKONAKLAR MAH. 330.SOK 16/A Kırkkonaklar, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIRKKONAKLAR
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 425 71 70
    Şirket Web Sitesi: www.c-kzlrmk.tr.gg
  • (SÜLEYMAN)

    mardin yolu üzeri yeni sanai karşısı tunçlar yapı Kızıltepe, Mardin
    MARDİN - KIZILTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.482 312 14 00
    Şirket Web Sitesi:
  • (NAİM ÖZKAN)

    Narlı mh. f.anlar sk.9/2 Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 239 59 31
    Şirket Web Sitesi:
  • palmiye Gazi, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - GAZİ
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 11 70
    Şirket Web Sitesi: ergunseren1
  • m hilmi cad anıl iş mer no 8 d turgutreis bodrum mugla Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Çatı Kaplama, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.252 382 57 01
    Şirket Web Sitesi: www.koksanmuhandislik.com
  • M.KEMAL CADDESİ 216 SOKAK NO:22 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 374 46 40
    Şirket Web Sitesi: www.sancakinsaatemlak.com
  • Sefa Mah. Mimar sinan Bulvarı No:125/b Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 429 34 70
    Şirket Web Sitesi:
  • ÇIRAĞAN CAD NO :97 ORTAKÖY Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 381 34 00
    Şirket Web Sitesi: www.izpoli.com
  • (HALUK TÜMER - ASIM TÜMER)

    129/15 SOKAK NO:6 4.SANAYİ SİTESİ Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 375 33 33
    Şirket Web Sitesi: www.tumermetal.com
  • Topkapı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - TOPKAPI
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 567 98 81
    Şirket Web Sitesi:
  • Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 392 38 81
    Şirket Web Sitesi:
  • Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 438 81 28
    Şirket Web Sitesi:
  • Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 567 87 04
    Şirket Web Sitesi: www.telsas.com