BİNA İZOLASYON VE YALITIMI HALKALI KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL FİRMALARI

Bina izolasyon ve yalıtımı

sektörüne ait

Halkalı Küçükçekmece İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ÖZGÜR BAYRAK)

    Anadolu Bulvarı Timco Sokak İş Merkezi Ş Blok No :1 Gimat, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - GİMAT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 236 00 32
    Şirket Web Sitesi: www.anovis.com.tr
    Anovis epoksi zemin kaplama, Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplaması uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplamaları alanında profesyonel çözümler üretmektedir.
    ANOVİS Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1998 yılında Ankara'da kuruldu. Ticari yaşamına başlamasıyla beraber Almanya merkezli Dr. Schutz firmasının Türkiye genel distribütörlüğünü alarak Dr. Schutz Türkiye olarak Türkiye ve Ortadoğu pazarında satışa ve hizmetlerine başlamış oldu.
    Epoksi, Poliüretan PVC gibi endüstriyel zemin kaplamalarını döşemekle beraber tüm bu zeminlerin, Dr. Schutz temizlik ve cila sistemleri ile ana bakım ve cilası yapılarak zeminlerin ömrünün 30 yıla kadar uzatılması sağlanmaktadır. Firma olarak amacımız zeminin kalıcılığını ve güzelliğini sürekli kılmaktır.
    Kuruluşundan günümüze hızla gelişen Anovis Kimya, zemin kaplama sistemleri ve uygulamaları konusunda sektörde geniş bir müşteri portföyüne ulaşmıştır. Epoksi ve Poliüretan malzemesi üreten dünya çapında önde gelen kaliteli ve profesyonel olan Duratek, Sika, Basf ve Thomsit ile çalışmaktadır.Anovis epoksi olarak ilkemiz en üst kalite ürünleri kullanarak zemin kaplamalarının çok uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlamaktır.
    Doğru ve kaliteli yapılan zemin kaplamalarının para, zaman, sağlık ve konfor olduğunu bilen firmamız, uzman ekibi, kaliteli ürün yelpazesi ve teknik çözümleriyle hizmet vermektedir. Firmamız zemin sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, uygulama alanlarına üstün başarı ile taşımaktadır.
    Verdiğimiz Hizmetler
    • Pvc, epoksi, poliüretan ve diğer zemin kaplama malzemelerinin maliyet, esneklik, dekoratif görünümünü dikkate alarak profesyonel ekibimiz tarafından zemine uygulanması.
    • Endüstriyel zemin kaplamalarının temizlik ve bakım ürünlerimizle korunmasının sağlanarak zeminlerin ömrünün uzatılması.
    • Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde belirleyerek, doğru zemin ürününün seçilmesi konusunda müşterilerimize destek verilmesi.

    Epoksi, Epoksi nedir, Epoksi uygulama , Epoksi fiyatı , Epoksi fiyat , Epoksi fiyat listesi , Epoksi fiyatları , Epoksi fiyat metrekare , Epoksi fiyatlar, Epoksi ankara , Epoksi zemin kaplama ankara , Epoksi kaplama ankara , Epoksi uygulama ankara , Epoksi kaplama , Epoksi kaplama nedir,
    Epoksi kaplama nasıl yapılır , Epoksi kaplama birim fiyat, Epoksi kaplama m2 fiyatı , Epoksi kaplama fiyat, Epoksi kaplama fiyatları, Epoksi kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama , Epoksi zemin kaplama nedir , Epoksi zemin kaplama fiyat , Epoksi zemin kaplama fiyatları , Epoksi zemin kaplama m2 fiyatları, Epoksi zemin kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama istanbul , Epoksi zemin uygulaması , Zemin kaplama , Zemin kaplama çeşitleri , Zemin kaplama firmaları, Zemin kaplama malzemesi , Zemin kaplama türleri , Zemin kaplama ürünleri , Zemin kaplama fiyatları , Zemin kaplaması , Zemin kaplamaları , Zemin kaplaması epoksi, Zemin kaplama epoksi
  • (SEDAT ALTUNBAŞ)

    OSB 102.CADDE NO:8 Merkez, Uşak
    UŞAK - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.276 266 82 77
    Şirket Web Sitesi: www.klaskece.com
    yalıtım malzemesi olarak kullanılan geotekstil keçe üretimi yapıyoruz.tecrübeli ve disiplinli personellerimiz ve güçlü makinemiz sayesinde kaliteli keçelerimiz 2 metre eninde istenilen gramajlarda üretilmektedir.
  • Halaskargazi Cad.Çınar Apt.No:72/8 Osmanbey-Şişli/İstanbul Osmanbey, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OSMANBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 291 62 67
    Şirket Web Sitesi: www.izobozz.com.tr
    ISI YALITIMI
    izoBOZZ ile Yazın serin, kışın sıcak davet verici havayı yaşayın. Enerji kayıplarını en aza indirip evinizin ve bütçenizin keyfini çıkartın. Mükemmel iç ısıyı gerektiği şekilde korumak için duvarlarınıza en üst seviyede R-Değeri kazandırın.
    SES İLETİM
    izoBOZZ, evinizin oda akustiğini ve işlevselliğini artırırken size daha konforlu, temiz bir ortam yaratarak yaşam alnınıza renk katar. Ev tasarımı ve mobilyalarınızın tamamlayıcısıdır. Diğer akustik malzemelerde zamanla çökme ve deformasyon yaşanırken, izoBOZZ ile darbe ve zararlara karşı...
    NEM İTME ÖZELLİĞİ Polyester Elyaf,tıbbi Alanlarda,yiyecek ambalaj ve depolarında ,giyecek ve yataklarda ,otomotiv gibi geniş bir kullanım yelpazesinesahiptir.Bu kullanım yelpazesi de ,temizlik ,güvenlik ve müşteri memnuniyetinin en yüksek derecede olduğu alanlarda kullanıldığını...
    DEPREM DAYANIMI
    Arsa maliyetleri ve kullanım alanları;göz önüne alındığında yaşadığımız ekonomik koşullar deprem bölgesinde bulunan ülkemizde yapı elemanları için; hafif ve deprem direncini arttıran bir malzeme,hem az yer kaplayan hemde ısı kayıp ve kazançlarının en az olduğu tasarımları zorunlu kılmaktadır...
    BORU İZOLASYONU
    İzoBOZZ, fabrika ve konutlarda, kalorifer dairelerinde, kazan dairelerinde, boru, kazan ve benzeri aksamların, sıcak ve –veya soğuk ortamın izolasyonunda kullanılabilir.
  • (MUHARREM FIRAT)

    Aydınlar Mah.Sultangazi Cad.No:163 Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 328 34 45
    Şirket Web Sitesi: www.ehilizolasyon.com
    Poliüretan sprey köpük ve polyurea sprey sistem ısı su ses izolasyonu.Su izolasyonu,ısı yalıtımı,temel izolasyonu,perde beton izolasyonu,havuz izolasyonu.
  • (DİLEK BOZAN)

    YTÜ Davutpaşa Teknopark Davutpaşa, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - DAVUTPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 444 34 45
    Şirket Web Sitesi: www.ehil.com
  • Fatih Sultan Mah. Ögretmenler Cad. No:169 Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 229 48 48
    Şirket Web Sitesi: www.lidersovedekorasyon.com
    LİDER SÖVE DEKORASYON
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.
    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE SÖVE , SIVA, ALÇI, BOYA, MANTOLAMA, ÇATI YALITIMI MALZEME SATIŞ VE UYGULAMA YAPMAKTADIR.
  • (ERDOGAN)

    OYACA MAH Oyaca, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - OYACA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 768 05 32
    Şirket Web Sitesi: www.eksizolukcu.net
    boyalı tek parca oluk
    EKSİZ MONO OLUK SİSTEMLERİ
    Eksiz oluk uzun ömürlü dekoratif görüntüsüve sağlamlıgı ile çok kısa süre içerisinde tüm binalarda görülmüye başlamıştır.Yerinde üretim teknolojisiyle Eksiz oluk farklı renk seçenegi ile gerçekten uzun ömürlü ve istenilen uzunlukta çatınıza montajlana bilir.
    Örnegin=Yarım yuvarlak oluk ile eksiz oluk kıyaslandıgında katında iki daire olan bir aparmanın ortalama 70 metre civarında yarım yuvarlak oluk oldugu oldugunu düşünürsek 25 adet civarında oluk ek yerleri mevcut olur oysa eksiz mono oluk’da sadece köşelerde ek yeri olur ve 4 adet oluk’da ek çatınızda mevcut olur.
    Tabiki montajlanan eksiz oluk malzemenin kalitesi yanı sıra çatıya montajlayan firmanında kaliteli ve işini iyi bilen bir firma olması dikkat edilmesi gereken en en önemli husustur firmamız EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ elemanları tarafından sizin isteginiz dogrultusunda renk ve kelepçe(
    (iç kelepçe veya)
    (dış kelepçe)
    isteginizle çatının hacmine ve yagmur iniş borularının iniş noktasına göre eyim verilerek çatınıza uygulanır firmamız tarafından uygulanan eksiz oluk
    MONO EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ
    tarafından (5) yıl firma garantisi altındadır.
    SİZDE GERÇEKTEN İŞİNİ İYİ BİLEN UYGUN FİYAT HİZMET SONRASI DESTEK BULABİLECEGİNİZ
    BİR FİRMA ARIYORSANIZ ?
    DOGRU ADRESTESİNİZ …

    FARKI BİZİMLE YAKALAYIN
    MONO EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ
  • (ABDURRAHİM)

    Camivasat Mahallesi.İnönü Caddesi.9.Sokak NO:16/B Edremit, Balıkesir
    BALIKESİR - EDREMİT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.266 374 26 17
    Şirket Web Sitesi: www.maysadekor.com
    duvar kağıdı,laminant parke,stor perde,zebra perde,dikey perde,stropiyer,duvarda duvara döşeme halı,mantolama,iç ve dış cephe boya,alçı,alçıpan,asma tavan sistemleri,cephe kaplama ürünleri satış ve uygulamasını profesyonel olarak yapmaktayız.
  • (ÖZGÜN ELMALI)

    17 Eylül Mahallesi . Atatürk Caddesi No 87. Bandırma, Balıkesir
    BALIKESİR - BANDIRMA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.266 715 28 18
    Şirket Web Sitesi:
  • (MEHMETGÜNEY)

    İHSANİYE ÇİFLİK MAH ARİF NİHAT ASYA CAD.BLK BARAKA ARKASI NO20 GÖLCÜK İhsaniye, Gölcük, Kocaeli
    KOCAELİ - GÖLCÜK - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 321 25 96
    Şirket Web Sitesi: www.guneyyapimimarlik.com
  • (ERKAN OZPENPE)

    demircilerardı mah celal bayar cad. no.7 Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.346 221 28 38
    Şirket Web Sitesi:
  • GÜLBAHÇE MH 2.CEVİZLİ CD. NO 60 ( başaran minibüsleri son durak ) Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 888 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.sivaperbursa.com
  • Özevler Mahallesi İvedik Cadde 938/1 sokak no:12/B Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 336 93 80
    Şirket Web Sitesi: www.sancak-insaat.com
  • MERKEZ Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • (OSMAN SAĞNAK)

    seçim sk no:48 İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 341 40 08
    Şirket Web Sitesi: www.askartonpiyer.com
  • (VOLKAN YILDIRIM)

    Ulubatlı Hasan Bulvarı No:69/A Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 250 16 56
    Şirket Web Sitesi: www.izored.com
  • (GÖKHAN DERİCİ)

    Kasımpaşa Mah. Gazlıgöl Cad. 115/B Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.272 212 16 02
    Şirket Web Sitesi:
  • HUNAT MAH. TAVLUSUN CAD. HUNAT İŞ MERKEZİ KAT: 4 NO: 26 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 231 30 04
    Şirket Web Sitesi:
  • peyas mahlesı kayapınar caddesı 430 sokak sönmez 1 sitesı b blok altı d.bakır Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.412 257 44 90
    Şirket Web Sitesi: www. dogansovecenter.com
  • YEŞİLIRMAK MAH.BOSNA CAD.20/B Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.356 212 69 75
    Şirket Web Sitesi: www.normaninsaat.com