BANYO TADİLAT ÇAĞLAYAN KAĞITHANE İSTANBUL FİRMALARI

Banyo tadilat

sektörüne ait

Çağlayan Kağıthane İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (HATİP KAÇAN)

    Palmiye Mah. 1203 Sk. No:14 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.531 356 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur.
    YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir.
    Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir.
    TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.

    www.insaatfirmalarim.com
  • CERKEZKOY BAGLIK MAHALESI DAGLI SOKAK NO:19 Çerkezköy, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - ÇERKEZKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.282 654 32 31
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ EKIP YAPI DIS CEPHE MANTOLAMA OLARAK TEKİRDAĞDA MANTOLAMA, DIŞ CEPHE BOYAMA , TADİLAT, İNŞAAT İŞLERİ YAPMAKTADIR.
  • Yenikale mah. Hıdıroğlu sk. Aldoğan sitesi no:9/B Narlıdere/İzmir Ilıca, Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE - ILICA
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 239 55 77
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatisi.com
    Narlıdere, Urla, Güzelbahçe, Çeşme, Karaburun, Buca, Balçova, Göztepe, Şirinyer, Gaziemir, Hatay, Konak, Alsancak, Karşıyaka, Bostanlı, Çiğli, Göztepe ve Menderes civarında İnşaat, tadilat işleri ve dekorasyon alanında uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Profesyonel, kaliteli dekorasyon ve tadilat işleriniz için 0 232 239 55 77 ve 0 554 411 84 84 hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz.
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    ÇEŞME Alaçatı, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.cesmedekorasyon.com/
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.

    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.

    Firmamız İzmir Karabağlarda Bugüne kadar Ses Yalıtım Malzemeleri ÇEŞME DEKORASYON Bayiliği ile birlikte uygulamada yapmaktadır.

    FİYATLARIMIZI SORMADAN KARAR VERMEYİN....
  • (KEMAL OGÜN KÖYMEN)

    4277 Sokak No:24 Aydın Mah. Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 264 65 66
    Şirket Web Sitesi: www.kayramed.com.tr
    KAYRA inşaat sektöründe komple tadilat, mantolama, dekorasyon, kaba - ince inşaat işleri, plan proje, taşeronluk hizmetleri ve motorlu iskele kiralama işleri yaparak tecrübeli kadrosuyla hizmet vermektedir.
    KAYRA 35 yıla varan tecrübe ve birikimi ile inşaat sektöründe faaliyete geçmiş bir yapı şirketidir.
    Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarında yeniden bizimle birlikte çalışmayı tercih etmeleri, firmamıza duyulan güvenin göstergesidir. KAYRA her geçen gün sektördeki youluna emin adımlarla sistemli bir şekilde devam etmektedir.
    Kaliteden ödün vermeyen KAYRA düzenli olarak inşaat sektöründeki gelişmeler ve yenilikleri takip ederek bu alanda yaptığı, aynı zamanda yapacağı projelere doğrudan yenilikçi vizyonunu uygulamaktadır.
  • İzmir -2 caddesi no : 6 / 618 kızılay ankara Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 432 13 32
    Şirket Web Sitesi: www.taseronankara.com
    "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" Her geçen gün kendini her anlam da geliştiren, inşaat sektöründe uzmanlaşmış, zamanın ve değişen mimari trendlerin takipçisi olarak kendisini mimari alanda ifade edebilen üretken, gelişime ve değişime açık bireylerden oluşan kadrosu ile müşterilerine en iyi sonucu kalite ve güven anlayışı temelinde inşa etmeyi hedeflemektedir.
    Hedef kitlemize kendi beğenilerimizi değil, kendi isteklerini maksimum titizlik ile gerçekleştiren "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" siz değerli müşterilerinin hayallerini kurduğu yaşam alanlarına profesyonel dokunuşlarla değer katar.
    Mimarlık ve Tasarım bürolarının hazırladığı proje uygulamaları haricinde ev, villa ve iş yerlerinin iç ve dış mekan dekorasyon ve tadilat çalışmalarını anahtar teslim şeklinde gerçekleştiriyoruz.
  • osman temiz mah 752 cad no 44 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 482 05 09
    Şirket Web Sitesi: www.ascanlar.com
    ASCANLAR YIKIM HAFRİYAT ENKAZ
    Gsm Cep :( 0532 ) 407 77 57
    HER TÜRLÜ BİNA YIKIM HAFRİYAT İŞLERİNİZ VE TÜM HURDA MALZEMELRİNİZ İÇİN FİYAT İSTEYEBİLİRSİNİZ.
    İŞİNİZLE İLĞLİ EN UYGUN EKONOMİK FİYAT FİRMAMIZDAN ALINIR.
    www.ascanlar.com
    Ofis Telefon : ( 0312 ) 482 05 09 /.. Ankara ® Caner ../ Ofis faks : ( 0312 ) 480 65 02
    HER TÜRLÜ
    BİNA YIKIM SÖKÜM KIRIM İŞLERİ YAPILIR,
    ENKAZ HURDA MALZEME KARŞILIĞI YIKIM İŞİ YAPILIR,
    HER TÜRLÜ İÇ MEKANDA YIKIM SÖKÜM KIRIM İŞİ YAPILIR
    ENKAZ MALZEMELERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR, SIVA SÖKÜMÜ
    DUVAR YIKIMI - BETON KIRIMI - ŞAP KIRIMI - FAYANS KIRIMI
    MOLOZ NAKLİYE İŞLERİNİZ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Mezitli, Mersin
    MERSİN - MEZİTLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    MERSİNDE EKO KREDİ İLE MANTOLAMA BANKA KREDİSİ İLE İNŞAAT İŞLERİ.
    PARKE-DUVAR KAĞIDI VE ANAHTAR TESLİMİ İŞLERİ...
  • (ENGİN ÇEKİCİ- ŞAZİYE ÇEKİCİ)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Yıldız, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - YILDIZ
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ İZMİR BUCADA 2007 DEN BERİ FAALİYETTEDİR. A DAN Z YE ELEKTRİK MALZEMESİ SATIŞ VE UYGULAMA, PARKE DÖŞEME, MUTFAK DOLABI, AHŞAP KAPI PENCERE, HİLTON BANYO, TV. UYDU SİTEMLERİ KURULUMU, DEMİR DOĞRAMA İŞLERİ, FERFORJE İŞLERİ, SIHHİ TESİSAT MALZEMESİ SATIŞ VE UYGULAMA, FİLLİ BOYA BUCA YETKİLİ SATICI, FAVORİ BOYA BUCA BAYİSİ, DYO MANTOLAMA UYGULAMA BAYİSİ, CASSATİ BOYA MANTOLAMA UYGULAMA BAYİSİDİR.
    AYRICA DIŞ CEPHE MANTOLAMA, ALÇI, SIVA, ASMA TAVAN, KARTONPİYER İŞLERİ, ZEMİN DÖŞEME, FAYANS, SERAMİK, KARO UYGULMALARI , İÇ DEKORASYON İŞLERİYLE HALKIMIZA HİZMET VERMEKTEYİZ.
    FİRMAMIZ İZODER ÜYESİDİR
  • (HAKAN BEY)

    Akşemsettin mh. Fırat cd. Nur sk. No:26/A Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.543 592 16 36
    Şirket Web Sitesi:
    ANKA GRUP YAPI DEKORASYON; 2002 yılında Ankarada inşaat ve iç mimari dekorasyon alanında
    faaliyetlerine başlamıştır. Kısa süre içerisinde sektöründe saygınlığını kazanan firmamız 2002 yılı öncesinde de
    Türkiye’nin farklı illerinde uzun yıllar inşaat ve iç mimari dekorasyon alanında faaliyetlerde bulunmuştur.
    Bu güne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirlemiş, sektöründeki tüm gelişmeleri
    ve fuarları takip ederek daima kendini yenileyen profesyonel, dinamik, işinin ehli ekipleri ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
  • Fatih Sultan Mah. Ögretmenler Cad. No:169 Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 229 48 48
    Şirket Web Sitesi: www.lidersovedekorasyon.com
    LİDER SÖVE DEKORASYON
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.
    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE SÖVE , SIVA, ALÇI, BOYA, MANTOLAMA, ÇATI YALITIMI MALZEME SATIŞ VE UYGULAMA YAPMAKTADIR.
  • kurtköy.mah.karşıgeçit sok.no:2/4 Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Cephe Kaplama, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 378 66 87
    Şirket Web Sitesi:
  • peker mah.1704 sok 1/a manisa kültür sitesi arkası tedaş sırası Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.236 231 75 71
    Şirket Web Sitesi: manisa temizlik.org
  • Atatürk Bulvarı Podium İş Mrk. No : 13 Konacık, Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM - KONACIK
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.252 363 95 17
    Şirket Web Sitesi: www.bodrumdainsaat.com
  • kırkonaklar mah.şemsettin günaltay cad/24/a çankaya Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 496 63 32
    Şirket Web Sitesi: blogcu.com
  • 65/18 sk no:12/a uckuyular/izmir İzmir
    İZMİR
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 232 27 89
    Şirket Web Sitesi: wwww.adanirinsaat.net
  • (YAKUP KARA)

    Bağlar cad. No: 234/26 Büyükesat Ankara Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 436 64 20
    Şirket Web Sitesi:
  • Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 222 46 36
    Şirket Web Sitesi:
  • MUSTAFA KEMAL SAHİL BUL NO 71 İzmir
    İZMİR
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 277 00 40
    Şirket Web Sitesi: