BANYO TADİLAT BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL FİRMALARI

Banyo tadilat

sektörüne ait

Beylikdüzü İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (HATİP KAÇAN)

    Palmiye Mah. 1203 Sk. No:14 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.531 356 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur.
    YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir.
    Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir.
    TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.

    www.insaatfirmalarim.com
  • İstiklal Mahallesi Molla Süleyman Yolu Caddesi No 6 Eleşkirt, Ağrı
    AĞRI - ELEŞKİRT
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.472 711 48 48
    Şirket Web Sitesi:
  • Gazi Osman Paşa Mah. Refik Tulga Cad. No:35 / 12 - 1 Çamdibi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - ÇAMDİBİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 135 01 78
    Şirket Web Sitesi:
    Başarının anahtarının verimli, disiplinli ve planlı olarak çalışmak olduğuna inanır.Çalışanlarına değer katar; mesleki eğitim ve gelişime olanak tanır; başarıyı ödüllendirir.Saygın, istikrarlı ve güçlüdür, dürüst ve güvenilir bir kurumdur.

    Faaliyet gösterdiği her alanda en iyi olmak için çalışır.Sonuca odaklanır üründe ve hizmette kaliteden ödün vermez.Katılımcı, adil ve demokratik bir yönetime, kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, öğrenen ve eleştiriye açık bir organizasyona sahiptir.

    Huzurlu bir çalışma ortamı yaratmada, takımruhunun, ortak sinerjinin ve iletişimin gücüne inanır.Müşteri odaklıdır, pazarın talep ve beklentilerini tespit ederk, üretimini ona göre yönlendirir.Temizlik ve düzene değer verir, tutumluluğu teşvik eder, israfın karşısındadır.
    İnsana değer verir, paylaşımcılığı destekler; bencillik ve açgözlülüğü reddeder.

    Vizyonumuz
    Yağmur Pen Çatı Kaplama olarak vizyonumuz; kalite ve müşteri odaklı bir yaklaşımla üretici, bayii ve tüketici nezdinde oluşturduğumuz güven, istikrar, saygı ile sektörün ve pazarın dengeleyici ve itici unsuru olmaktır.
    Türkiyede ve bölgede hizmet sektöründe yer aldığımız markalarla lider grup konumuna erişmektir.

    Misyonumuz
    Üretici, bayii, tüketici ve çalışanlarımızın beklenti ve memnuniyetlerinde kalite odaklı, sürekli geliştirme ve iyileştirme anlayışı çerçevesinde ürettiğimiz etkin çözümler ve yarattığımız katma değer ile başta kendi sektörümüz olmak üzere, ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • (MURAT BOZ)

    maltepe mah 54 sok NO:11/1 Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 766 20 58
    Şirket Web Sitesi:
    BOZ İNŞAAT olarak izmir urla güzelbahçe bölgelerinde inşaat yapılanma, taahhüt, tadilat, dekorasyon, mantolama, sıhi tesisat, elektrik tesisatı en baştan bitme aşamasına kadar bütün alanlarda hizmet vermektedir.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (SİNAN TAŞTAN)

    Nilüferköy Nilüfer Cad. No:104 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 244 87 29
    Şirket Web Sitesi: www.hakeyapi.com.tr
    Firmamız 1974 yılından beri kusursuz hizmet vermektedir.
    Her türlü inşaat malzemesi satışı , boya, alçı işleri, cam mozaik işleri, taş döşeme, havuz imalat ve dekorasyonu...
  • (METE YILDIRIM)

    Erikli Mah. Eğriyol Sok. No:3-1/1 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 179 16 00
    Şirket Web Sitesi: www.niluferinsaat.com.tr
    Nilüfer İnşaat, uzun yıllar inşaat sektöründe yöneticilik yapmış olan Mete Yıldırım tarafından 2015 yılında kurulmuştur. Proje Müdürü olarak görev yaptığı firmadan Bursa’ya daha yaşanabilir ve kullanışlı yapılar misyonuyla ayrılan ve bu konuda girişimde bulunan Mete Yıldırım inşaat mühendisidir. Nilüfer İnşaat, yılların kazandırdığı tecrübeyi teknik ile harmanlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede karşılamaya odaklanmıştır.
    Nilüfer İnşaat, yıllara dayanan tecrübesi, yetkin personeli ve samimi yaklaşımı ile size inşaattan taahhüte, yap - sattan proje çizimine kadar geniş bir yelpazede hizmet verir.
  • Cemalpaşa Mah. Gazipaşa Bul. Yılmaz Apt Kat:5 Daire:16 Cemalpaşa, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - CEMALPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 458 61 61
    Şirket Web Sitesi: www.businessgayrimenkul.com
    BUSINESS GAYRİMENKUL REKLAM DEKORASYON OLARAK BİZLER EMLAKÇILIK, REKLAM TABELA İŞLERİ, DEKORASYON UYGULAMALARI, BOYA BADANA, ALÇI, KARTONPİYER, ASMA TAVAN, ZEMİN DÖŞEME İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
  • (MUHARREM ÇOTUR)

    Okul Cad. No:3/A İhsaniye İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 249 25 55
    Şirket Web Sitesi: www.izoarte.com
    Daima kaliteyi garanti altına alarak, her aşamada sürekliliği sağlayan, aranılan uygulamaları sunan firmamız, Dış Cephe Mantolama Söve Uygulamaları, Temel ve Perde İzolasyonu, Isı İzolasyonu, Ses İzolasyonu, Su İzolasyonu, Su Deposu Havuz İzolasyonu, Teras ve Çatı İzolasyonu, Dekoratif Cephe Kaplama, Tadilat Uygulamaları ile hizmet vermekteyiz.

    Misyonumuz :
    Kalitemizden ödün vermeden uygun malzeme ve işçilik seçenekleri ile daima müşteri memnuniyetini kazanmak.Bu doğrultuda kendi alanımızda aranılan firmalar arasına girmek ve istihdam sağlamak.

    Mükemmellik:
    Müşteri memnuniyeti odaklı firmamız sorun-çözüm ilişkilerini minimum süreçle geçirerek daima müşteri memnuniyeti kazanmıştır. Sürekli gözden geçirilen iş süreçleri sayesinde, uygulama planına, prosedürlere, şartnamelere ve işin tasarım ana hatlarına en iyi ve güncel uygulamalar dahil edilir.

    Yenilik:
    Tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için yenilikçi mühendislik çözümleri sürekli araştırılır ve geliştirilir.

    Hız:
    Daha hızlı mobilizasyon ve proje tamamlama hedeflerine destek için, mevcut teknolojileri geliştirme, her bir proje uygulama grubunun arzusudur.

    Güvenlik:
    “Sıfır Kaza” politikası ile çalışan firmamız şantiye içerisinde güvenlik hususlarını şartnamelere bağlı değil sürekli geliştirerek çalışmaktadır.Bu politika, iş nedeniyle doğabilecek her türlü kirlilik, tehlike ve kazaya karşı korumayı içerir.

    Saygılarımla
    İZOARTE İZOLASYON
    Muharrem ÇOTUR
  • (SELFET EŞSİZ)

    ostim doğu cadde 120/60 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 376 30 64
    Şirket Web Sitesi: www.ankaradekortasarim.com
    Ankara Dekora Tasarim inşaat sektöründe iç mimari tasarım, tadilat ve dekorasyon alanında başarılı projeler gerekleştirmekte, tadilat konusunda profesyonel; iç mimar, inşaat mühendisleri ve usta işçilik uzmanları ile zamanında, sorunsuz anahtar teslimi hizmet vermektedir.
  • (ERTUĞRUL ÇAĞLAR)

    Merkez Mah. Çayıryolu Cad. No:30 Büyükçekmece Atatürk, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - ATATÜRK
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 883 83 95
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız 2007 yılında elektrik inşaat dekorasyon alanında hizmet vermeye başlamıştır.
    Firmamızın faaliyet alanları
    - Fabrika binaları dekorasyon işleri
    - Konut ve Toplu konut dekorasyon işleri
    -Eğitim öğretim yapıları dekorasyon işleri
    -Sağlık yapıları dekorasyon işleri
    -İş merkezi eğlence merkezi Turizim yapıları dekorasyon işleri
    -Tadilat ve dekorasyon
    İnşaat Dekorasyon Faliyetlerimiz
    -Ev Dekorasyonu
    -Banyo Dekorasyonu
    -Mutfak Dekorasyonu
    -Alçı Alçıpan İşleri
    -Asma Tavan İsleri
    -Kartonpiyer İşleri
    -Badana Boya İşleri
    -Kartonpiyer işleri
    -Duvar Kaplama İşleri
    -Parke Kaplama İşleri
    -Zemin Kaplama İşleri
    -Duvar Bölme İşleri
    -Kapı Pencere Sistemleri
    -Dış Cephe Kaplama İşleri
    -Çatı Kaplama İşleri
    -Tavan Kaplama İşleri
    -Su Tesisatı
    Elektrik Taahhüt Faliyetlerimiz
    -Tüm elektrik tesisat
    -Bina içi aydınlatma
    -Dekoratif aydınlatma
    -Kablolama
    -Telefon santrali
    -Kompozasyon ve ana dagıtım panoları
    -Yangın ve hırsız alarm sistemleri
    -CCTV kamera sistemleri
    -Diefon sistemleri
    Merkez Mah. Çayıryolu Cad. No:30 Büyükçekmece
    0212 883 83 95 0545 958 30 62
    [email protected]
  • osman temiz mah 752 cad no 44 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 482 05 09
    Şirket Web Sitesi: www.ascanlar.com
    ASCANLAR YIKIM HAFRİYAT ENKAZ
    Gsm Cep :( 0532 ) 407 77 57
    HER TÜRLÜ BİNA YIKIM HAFRİYAT İŞLERİNİZ VE TÜM HURDA MALZEMELRİNİZ İÇİN FİYAT İSTEYEBİLİRSİNİZ.
    İŞİNİZLE İLĞLİ EN UYGUN EKONOMİK FİYAT FİRMAMIZDAN ALINIR.
    www.ascanlar.com
    Ofis Telefon : ( 0312 ) 482 05 09 /.. Ankara ® Caner ../ Ofis faks : ( 0312 ) 480 65 02
    HER TÜRLÜ
    BİNA YIKIM SÖKÜM KIRIM İŞLERİ YAPILIR,
    ENKAZ HURDA MALZEME KARŞILIĞI YIKIM İŞİ YAPILIR,
    HER TÜRLÜ İÇ MEKANDA YIKIM SÖKÜM KIRIM İŞİ YAPILIR
    ENKAZ MALZEMELERİNİZ DEĞERİNDE ALINIR, SIVA SÖKÜMÜ
    DUVAR YIKIMI - BETON KIRIMI - ŞAP KIRIMI - FAYANS KIRIMI
    MOLOZ NAKLİYE İŞLERİNİZ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ
  • (AHMET)

    421/123 SOK NO 83/A Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    tüm şap yapım ve epoksi işleri
  • AHU SOKAK NO 10 Kartaltepe, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - KARTALTEPE
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 571 12 02
    Şirket Web Sitesi:
    su tesisat , su kaçak tespiti,kanal açma
    banyo tadilatı, kalorifer,doğalgaz tesisatı
  • peker mah.1704 sok 1/a manisa kültür sitesi arkası tedaş sırası Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.236 231 75 71
    Şirket Web Sitesi: manisa temizlik.org
  • FERİDUN ÇELİK MAH.1788/1 Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 375 96 89
    Şirket Web Sitesi: www.yikimcifirmalari.com
  • FATİH BATIKENT MERKEZ Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • (MEHMET GÜLER)

    Erikli mah. 3.cd. No:33/ A Yıldırım/Bursa Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 342 57 75
    Şirket Web Sitesi: www.anahtarteslimtadilat.net
  • (MUSTAFA ÖZTÜRK)

    Yeşilyurt Mah. 75. Yıl Cad. Ogan Apt. No: 47 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.007 227 34 00
    Şirket Web Sitesi: