ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL DAVUTPAŞA ESENLER İSTANBUL FİRMALARI

Alüminyum kompozit panel

sektörüne ait

Davutpaşa Esenler İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AHMET DÖNMEZ)

    Yıldırım Beyazıt Caddesi Damla Sokak 1/6 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 452 12 72
    Şirket Web Sitesi: www.kupluogluinsaat.com/
    Küplüoğlu İnşaat olarak tek hedefimiz, kaliteli ve prestijli yaşam alanları sağlayarak; güvenilir ve sağlam yapılar inşaa etmek. Sunduğu hizmeti her aşamasında müşteri beklentilerini arttıran, topluma ve çevreye saygılı, başarının sürekliliğini hedefleyen, pazar payını büyüterek, ekonomik çözümler sunan inşaat hizmeti sunmak. Küplüoğlu İnşaat sektörde gösterdiği büyüme ivmesi ile sektörün önde gelen cephe firmalarından biri olmuştur.
    İnşaat sektöründe tasarımın ana kalemi olan cephe sistemlerini yeni sistemlerle renk katarak Avrupa Standartları'na uygun çalışma ilkesi edinmiştir.
    Küplüoğlu İnşaat projelendirme kadrosu tecrübe ve yenilikle özdeşmiştir.
    Çalışma prensiplerimizde müşteri memnuniyeti kaliteyönetimi sisteminin etkinliğini sürekli iyileştirmeyi, kalite politikası olarak benimsemiştir.

    VİZYONUMUZ
    Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır.Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir.Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakedersiniz. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız.

    MİSYONUMUZ
    Müşterilerimizle yapılan sözleşmelerimiz dahilinde, taahhüt etmiş olduğumuz hizmetleri, talep edilen standartlar içinde entegre mühendislik anlayışı ile öngörülen bütçe ve süre içerisinde tamamlayarak, müşterilerimizin beklentilerini karşılayan kalıcı bir memnuniyet yaratmaktır.
  • (SEYİTHAN İVGİN)

    Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ivgininsaattt.com.tr
    HAKKIMIZDA
    İVGİN İNŞAAT 2008 yılında kurulmuştur.Sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi siz degerli müsterileri ile paylasmanin heyecanini duyar. Kurulduğu günden itibaren basta İNŞAAT sektöründe olmak üzere ARSA ALIM SATIMINDA deneyimli basarilara imza atmistir. konusunda uzman kadroya sahip olan sirketimiz; kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdigi önem ve zoru basarma azmi sayesinde kisa sürede taninmis ve Ilkelerinden asla vazgeçmemistir. Firmamizin degismez prensipleri daima kalite, hizmet, zamaninda teslim ve uygun fiyat olmustur.
    KALİTE POLİTİKAMIZ;
    İVGİN İNŞAAT tüm çalışanlarının aktif katılımıyla sunduğu tüm ürün ve hizmetlerde müşterilerinin gereksinimlerine uygun beklentileri karşılayan veya aşan kalite seviyesini sağlamayı taahhüt eder. Müşteri memnuniyetine ulaşılmasını iş süreçlerinin titizlikle yönetilmesini sağlayarak ulaşır. Bunun için tasarım temrin ve maliyet kontrol unsurlarını müşteriye azami değer yaratmak yolunda sürekli iyileştirmeyi kendine politika olarak benimsemiştir.
    DEĞERLERİMİZ;
    Çalışanlar insiyatif alır, çözüm üretir ve sonuç alır. Doğru çözüme herkes yetkilidir.
    Şirketimizin uzmanlığı ve iş yapış tarzı sektördeki gururumuzdur.
    Yapılan işler kaliteli ve sistemli şekillerde gerçekleştirilir.
    AMACIMIZ;
    Müşterilerine en uygun çözümleri üstün hizmetle sunmayı amaçlar..
    VİZYONUMUZ;
    Türkiye’de lider uluslar arası uzman ve müşterinin ilk aklına gelen şirket olmaktır..
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • Öveçler Mah. 1354. cadde 15/4 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    312 Granit Mermer 10.10.2012 tarihinde, günümüz mimarisine uygun, doğal malzeme tercihinde büyük yeri olan doğal taşın değerini bilen, istediği özeni göstermeye çalışan, gün geçtikçe tercih sebebi artan tüm dekoratif uygulamalarda hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.
    Konusunda tecrübeli idari ve teknik kadrosuyla günümüz ve geleceğin yapılarının oluşturulabilmesi için, sürekli yenilikçi düşünceleri firma ideolojisi olarak kabul edip, yapıların görünümlerinde estetiğin ön plana çıkarılması için çalışmalarını sürdürmektedir.
    Ankara Merkezli şirketimiz; Sektörde uzman yerli ve yabancı üretici firmaları ile birlikte Projelendirme, Tasarım, Kesim, Proses işlemler ve Uygulama işlemlerini büyük bir titizlikle yürütmektedir.
    Kuruluş amacımızda büyük işlere imza atmayı ve yaptıklarımızı kaliteye dönüştürmeyi hedeflemekteyiz.
    Kısa bir süre içerisinde yurt içi ve yurt dışı projelerde başarı sağlayıp, çalışmalarımızı istenilen ve üzeri bir kalite standardı ile devam ettirmek ve geliştirmek için kalite kültürünü ödün vermeksizin benimsemiş ve buna uygun olarak çalışmalarımızı planlamaktayız.
  • (YILMAZ YILDIZ)

    Ahmet Vefik Paşa Mah. Ankara Asfaltı 12. Km No:17 Kestel, Bursa
    BURSA - KESTEL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 360 39 08
    Şirket Web Sitesi: www.ozgunsove.com
  • (GÖKHAN ERAYDIN)

    esentepe mah atatürk cad no:13/d tokat Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.356 228 35 64
    Şirket Web Sitesi:
  • Kerkük Caddesi Gökhan Sokak Nilgün Apartmanı No:3 Konya Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 237 86 20
    Şirket Web Sitesi: www.dogaltasankara.com
  • Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • FATİH SULTAN MEHMET CAD. OTAGCI SOK. NO:14 /1 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 537 84 94
    Şirket Web Sitesi: www.kamaninsaat.com.tr
  • YENİŞEHİR MH. ULAŞBABACD. KALE SİTESİ ALTI NO:34/H NALÇACI Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 238 52 80
    Şirket Web Sitesi: www.tinkirbims.com
  • Çay mah. ünye cad. stadyum karşısı no:241 Terme, Samsun
    SAMSUN - TERME
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.544 356 30 39
    Şirket Web Sitesi: www.altintasmermer.com
  • HAYDARBEY MAH. BAHÇECİ HOCA BULV. SARBEY APT. A/2 KAHRAMANMARAŞ Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.344 216 22 70
    Şirket Web Sitesi: www.yapisarayi.com
  • (AHMET EREL)

    ankara caddesi cam sokak no 21 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 716 00 18
    Şirket Web Sitesi:
  • (SEYFETTİN)

    fabrika cad. no. 68 gölbaşı Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2010 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 286 64 49
    Şirket Web Sitesi: www.artantik-prekast.com
  • (NAFİZ MEKER)

    org san bol. no:9 0216 314 45 75 www.osetcam.com Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 314 45 75
    Şirket Web Sitesi: www.osetcam.com
  • Gaziemir, İzmir
    İZMİR - GAZİEMİR
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 251 05 34
    Şirket Web Sitesi:
  • Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 555 44 86
    Şirket Web Sitesi:
  • Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 420 73 00
    Şirket Web Sitesi:
  • Hürriyet Mahallesi Atatürk bulvarı No: 348 Yeşilbayır, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - YEŞİLBAYIR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 443 15 26
    Şirket Web Sitesi: www.zonex.com.tr
  • Güzelyalı Mah. YSE Bulvarı No:17 Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN
    Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 234 86 50
    Şirket Web Sitesi: