AKUSTİK PANEL BOSTANİÇİ MERKEZ VAN FİRMALARI

Akustik panel

sektörüne ait

Bostaniçi Merkez Van firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • İstiklal Mahallesi, İnönü Caddesi, No 65/A DENİZLİ Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.258 408 98 38
    Şirket Web Sitesi: https://erdemyapidekorasyo4.wixsite.com/sitem
    Eviniz, ofisiniz veya başka bir mekan farketmez.. İhtiyacınız olan Boya, Emlak, Dekorasyon, Mantolama, Tamir Tadilat, Mobilya, Asma Tavan, Parke, Bakım Onarım, Yalıtım-İzolasyon ve benzeri tüm işleri anahtar teslim hizmetinize sunuyoruz.
    Birden fazla kişiyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, hepsini tek çatı altında toplayarak tek sorumlu tek muhatap olarak memnuniyetiniz için hizmetinize hazırız.
  • (İBRAHİM SEVİNÇ)

    Ovacık Mahallesi Hürriyet Caddesi 64/C KIRIKKALE Merkez, Kırıkkale
    KIRIKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.543 474 21 18
    Şirket Web Sitesi: www.poliuretanyalitimizolasyon.com
    SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK KIRIKKALE
    SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK ANKARA
    SPREY POLYUREA SU YALITIMI KIRIKKALE
    SPREY POLYUREA SU YALITIMI ANKARA
    www.poliuretankopuk.4adim.com
    www.poliuretanyalitimizolasyon.com
    0543 474 2118
    0318 210 0470
    DIŞ CEPHE KAPLAMA
    DIŞ CEPHE GİYDİRME
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA
    CEPHE YALITIMI KIRIKKALE
    0543 474 2118
    0318 210 0470
  • (CANBERK DENİZLİ)

    B/15 no:23 Oruçreis Mah. Tekstilkent caddesi Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 438 10 66
    Şirket Web Sitesi: www.isolaturkiye.com
    1978 yılında Wilfried Blocken tarafından Belçikada kurulan Isola Belgium N.V, ürettiği kaliteli yalıtım ürünleri ve profesyonellikten ödün verilmeden yapılan uygulamaları sayesinde kısa sürede Belçikada kendisine büyük bir pazar payı ile yer edinmiştir. Bugün 21.000 m² alan üzerinde bulunan Isola Belgium N.V. nin fabrikası birçok yeni yalıtım teknikleri ve ürünlerinin buluşuna ve üretimine öncülük etmektedir.
    Son dönem de Türkiye de inşaat sektörünün hızla büyümesine kayıtsız kalamayan Isola Belgium,2012 yılında Isola Türkiye A.Ş. ‘ yi kurarak Türkiye pazarında da yer edinmeyi hedeflemiş ve kısa süre de Türkiye de kaliteli ısı ve ses yalıtım ürünleriyle tanınmıştır. Tüm ürünleri sertifikalı olup Avrupa Birliği normlarına uygundur. Ve Avrupa Bilimsel Araştırmalar Enstitüsün de test edilip onaylanmıştır. Aynı zaman da Isola Belgium Democo Grubu altında bulunan Aew Green ortaklığı yaklaşık 14 seneden beri yenilenebilir enerji kapsamın da (GES) günes enerji projelerini (EPC) olarak Benelux dediğimiz Belçika, Hollanda, Luxemburg başta olmak üzere ve diğer komşu ülkeler de bine yakın GES projesı toplam 25 MW olmak üzere bitirip teslim etmiştir.
    Bu tecrübemizden yola çıkarak ve Türkiyenin bugün bulunduğu enerji dar boğazınıda hesaba katarak çok kısa sürede Türkiye de de EPC olarak hedeflerimize sizinle beraber ulaşacağımıza inanıyoruz.
    İstanbul Esenler Koza Plaza da bulunan Isola Türkiye A.Ş, sizlere ürünlerini tanıtmaktan memnuniyet duyacaktır.
  • (İSMAİL DOĞAN)

    Yıldırım Beyazıt Mh. Sırasöğütler Cd. No:9/A Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 236 26 96
    Şirket Web Sitesi: www.korelinsaat.com.tr
    Korel İnşaat, uzun yıllara dayanan tecrübelerini, gelişmekte olan yalıtım sektöründe önemli bir yer edinmek amacıyla 2005 yılında kurmuştur. Yapı kimyasallarının önde gelen firmaları ile çözüm ortaklığı çerçevesinde uzman uygulayıcı sıfatı ile faaliyetlerine başlamıştır.
    Dünyada yapı kimyasalları üretiminde en büyük araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan ürün kalitesi ve ürün çeşitliliği konusunda kendisine rakip tanımayan BASF Kayseri Uzman Uygulayıcı Ana Bayisi olarak su yalıtımı ve zemin kaplamaları konusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.
    Ana faaliyet alanı endüstriyel zemin uygulamaları olmakla birlikte her türlü yapı kimyasalları, çimento esaslı sürme su izolasyonu, poliüretan enjeksiyon sistemleri, conipur poliüretan püskürtme su yalıtımları, yangın yalıtımı, ısıtma sistemleri, dilatasyon yalıtımları, dilatasyon profil montajları, pvc zemin kaplama ve tadilat gibi her türlü inşaat uygulamalarında da yer almaktadır.
    Yalıtım uygulama imalatlarında, kendine özgü çözüm önerileri ile kalıcı detaylar oluşturarak, çözüm ortağımız olan kaliteli malzeme ve doğru işçilik başarımızın adresidir. Firmamızın ilkesi kaliteli ürün, uygun fiyat, titiz çalışma ve müşteri memnuniyetidir.
  • 14 SOKAK NO 1181 ÜÇKUYULAR MAH.KARABAĞLAR Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.538 747 31 28
    Şirket Web Sitesi: sesizolasyonizmir.com
    TÜM EGENİN SES YALITIM DİSPİRETÖRÜ
  • Örnekköy mah.7532nci sok.98/c karşıyaka /İZMİR Örnekköy, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ÖRNEKKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 361 32 78
    Şirket Web Sitesi: www.gucuroglumuhendislik.com/
    Gucuroğlu Mühendislik ve İnşaat 2010 yılında siz değerli müşterilerine hizmet vermeye başlamış olup, konut tadilatları, su yalıtımı, ısı yalıtımı, inşaat taahhüt ve resmi taahhüt işlerinde hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir. Firmamız yapı alanında taahhütünü üstlenmiş olduğu işlerde kaliteli işçilik, uygun malzeme kullanımı, eğitimli teknik kadrosu ile titiz iş takibini üstlenerek, maksimum müşteri memnuniyetini prensip edinmiştir.
  • Bahçekapı Mah 2450. Sok. No:5 Şaşmaz, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ŞAŞMAZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 278 78 89
    Şirket Web Sitesi:
    Perakende sektörün en tozlu işlerinden biri olan alçı,çimento,seramik yapıştırıcı ve derz dolgu gibi malzemelerin tartımı,satışı, tozu gibi hiç bir esnafın sevmediği bir işi fabrikamız temiz şık ve farklı kg çeşitleriyle bir pakette müşteriye sunmak için 2008 yılında İskitlerde kuruldu.
    2009 Yılında sektörün yapı kimyasallarina baslamış bulunduk.. Amacımız müşterilerimize en temiz ve en güvenilir hizmeti verebilmekti ve üstesinden geldiğimize inanıyoruz.. Piyasa pazarının çesitlerinin ve izolasyon malzemelerinin çoğalmasıyla sektörün büyümesi, yapı kimyasallarının ve izolasyon malzemelerinin çoğalmasıyla siz değerli müşterilerimize hizmetin
    aksamaması ve hizmetin daha hızlı, daha temiz, ve daha güvenilir bir hal alması için 2011 yılında Şaşmaz Organize Sanayi'inde 2000m2 Kapalı 3000m2 Açık alan yeni fabrikamızla siz değerli müşterilerimize daha kaliteli bir hizmet vermek amacıyla yola çıkmış bulunmaktayız.
    Markamız bs techno extra patentli bir ürün olup TSE uygundur.
    Ürünler; Alçı çeşitleri, beyaz ve siyah çimento, silikonlu ve normal derz dolgu beyaz seramik yapıştırıcısı,ısı yalıtım levha sıvası ve yapıştırıcısı mineral sıva,tamir harcı..
    ürünlerimiz 2 kalitedir.. 1.Kalitedeki ürünlerimiz sektörün önde gelen, en iyi,kalıplaşmış markalarından kalite formül ve kullanılan hammadde açısından hiçbir fark teşkil etmemektedir.
    2. Kalite ürün markamız olan globalfix piyasada çok satan ekonomik ürünümüzdür.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (ALİ OSMAN SOYLU)

    HACIFETTAH MH KAYISILIBURUN SK NO 8 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 352 08 64
    Şirket Web Sitesi: www.konyaisiyalitim.org
    ISI YALITIM;yalıtım,boya,mantolama,konya,mantolama,konya çatı aktarma,konya ithal duvar kağıt,taşyünü mantolama,konya mantolama firmaları ...ısı yalıtım,yalıtım,mantolama,konya ısı yalıtım,konya mantolama,konya yalıtım,İç ve dış yalıtım, mantolama bizim işimiz. Konya civarında oturuyor ve yalıtım yaptırmak istiyorsanız lütfen firmamız ile temasa geçin. İç ve dış cephe boya, alçı, ...ISI YALITIM,MANTOLAMA,YALITIM,Konya, Isı Yalıtım,m2 birim fiyat 32.00 TL,konya boya, 352 08 64,konya boya m2 fiyatları,12 taksit,ısı yalıtım fiyatları,konya izolasyon,konya yalıtım,konya mantolama,konya ısı yalıtımyalıtım,Konyada ısı yalıtımı,ısı yalıtımı,ısı yalıtım,konyada ısı yalıtımı,KONYA BOYA,boya,badanaISI,YALITIM,KONYA,Konyad­a ısı yalıtımı,Dış cephe ısı yalıtımı Konya firmaları,KONYA ISI YALITIM BOYA MANTOLAMA - KONYA - MERAM,ısı yalıtımı firmaları - KONYA - 1 - / firma rehberi - firmasec.com,KONYA ISI YALITIM | ,Facebooktr-tr.facebook.com/pages/KONYA-­ISI-YALITIM/109661209122254,konya da ısı yalıtımı,konya boya,ısı yalıtım konya,konya,Konya Boyacısı,konyada boya,konyada Isı Yalıtım, mantolama,alçı,kartonpiyer,konya yalıtımkonya boya.ısı yalıtım konya,konya,konyada boya,ısı yalıtım,konya ısı yalıtımı,konya yalıtım, konya mantolama, konya inşaat, inşaat malzemesi, konya boya uygulama, konya yapı malzemeleri, taş yünü, asma tavan, kartonpiyer, taş kaplamalı duvar ve yürüyüş yolları, avlu duvarı, şömine, bahçe dizaynı, laminant parke, taban silimi, dekorasyon işleri,konya boya,konyada boyaKONYA BOYA SATICILARI, KONYA BOYA BAYİLERİ, KONYA İNŞAAT SEKTÖRÜ, KONYA BOYA FİRMALARI, KONYA BOYA SATIŞ FİRMALARI, KONYA İNŞAAT BOYALARI SATIŞ FİRMALARI, KONYA İNŞAAT BOYA UYGULAMALARI, KONYA POLİSAN BAYİLERİ, KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ, KONYA BOYA SATIŞ UYGULAMA FİRMALARI, KONYA BOYA VERNİK CİLA YAĞLI BOYA SATICILARI, BOYA SATICILARI KONYA BAYİLERİ, BOYA FİRMALARI KONYA, İÇ VE DIŞ CEPHE KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ, BOYA UYGULAMA KONYA , BOYA SATIŞ FİRMALARI KONYA , BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ KONYA, KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA FİRMALARI BAYİLERİ, KONYA BOYA TİCARET VE UYGULAMALARI. Konya ilindeki boya firmaları, boya şirketleri, boya fabrikaları, boya, badana, sıva, boyacı, boya fiyatı Konya.konya boya satış insaat,boya firmaları boyakonya boya konya Konya Boya, İç Cephe Boya ve Astarları, Ahşap ve Metal Boya ve Astarları, Dış Cephe Boya / Kaplama ve Astarları Konya, BOYA VE İZOLASYON satan/üreten firmalar,Konya İnşaat Boyaları (Firmaları) Bayileri ve Konya İnşaat Malzemeleri Satıcıları konya boya satıcıları, konya boya bayileri, konya boya inşaat firmaları, konya boya ve inşaat boyaları satış ve uygulama bayileri firmaları, konya boya satıcıları, konya boya firmaları ve satıcıları, konya yağlı boya iç cephe boya dış cephe boya vernik cila kartonpiyer satıcıları ve firmaları, konya boya satış ve uygulama firmaları satıcıları ticareti, konya polisan boya bayileri, konya filli boya bayileri, konya marshall boya bayileri, konya dyo boya bayileri, konya fawori boya bayileri, konya toptan boya satıcıları, konya toptan ve perakende boya firmalari. iç ve dış cephe boya uygulama bayileri konya, konya iç ve dış cephe boya uygulama ve satış bayileri satıcıları. toptan boya satıcıları konya , konya toptan boya satıcıları . boya uygulama ve satışları konya , konya boya bayileri, konya boya temsilcilikleri, konya boya , konya iç cephe boya satış, duvar boyaları satış ve uygulama konya firmaları, konya iç ve dış cephe duvar boyaları satış ve uygulama satış, duvar boyası satış firmaları konya
  • (ERDOĞAN)

    alınteri bulvarı ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 768 05 32
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyon.tk/
    EKSİZ OLUK
    MONO OLUK
    EKSİZ MONO OLUK SİSTEMLERİ
    Eksiz oluk uzun ömürlü dekoratif görüntüsüve sağlamlıgı ile çok kısa süre içerisinde tüm binalarda görülmüye başlamıştır.Yerinde üretim teknolojisiyle Eksiz oluk farklı renk seçenegi ile gerçekten uzun ömürlü ve istenilen uzunlukta çatınıza montajlana bilir.
    Örnegin=Yarım yuvarlak oluk ile eksiz oluk kıyaslandıgında katında iki daire olan bir aparmanın ortalama 70 metre civarında yarım yuvarlak oluk oldugu oldugunu düşünürsek 25 adet civarında oluk ek yerleri mevcut olur oysa eksiz mono oluk’da sadece köşelerde ek yeri olur ve 4 adet oluk’da ek çatınızda mevcut olur.
    Tabiki montajlanan eksiz oluk malzemenin kalitesi yanı sıra çatıya montajlayan firmanında kaliteli ve işini iyi bilen bir firma olması dikkat edilmesi gereken en en önemli husustur firmamız EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ elemanları tarafından sizin isteginiz dogrultusunda renk ve kelepçe(
    (iç kelepçe veya)
    (dış kelepçe)
    isteginizle çatının hacmine ve yagmur iniş borularının iniş noktasına göre eyim verilerek çatınıza uygulanır firmamız tarafından uygulanan eksiz oluk
    MONO EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ
    tarafından (5) yıl firma garantisi altındadır.
    SİZDE GERÇEKTEN İŞİNİ İYİ BİLEN UYGUN FİYAT HİZMET SONRASI DESTEK BULABİLECEGİNİZ
    BİR FİRMA ARIYORSANIZ ?
    DOGRU ADRESTESİNİZ …

    FARKI BİZİMLE YAKALAYIN
    MONO EKSİZ OLUK SİSTEMLERİ
  • antalya merkez Lara, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - LARA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.553 354 37 05
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • demirciler sittesi 6.ada Zeytinburnu Olivium, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - ZEYTİNBURNU OLİVİUM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 662 33 28
    Şirket Web Sitesi: www.resuloğulları.com
  • peker mah. 1704 sok 1/ manisa kültür sitesi arkası tedaş sırası Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.231 231 75 71
    Şirket Web Sitesi:
  • gülbahçe 2. cevizli cd. no 60 (başaran minibüs tel altı son durak ) Başaran, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - BAŞARAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 251 06 05
    Şirket Web Sitesi: www.sıvaperyalitim.com
  • Zübeyde hanım ca. Ticaret işhanı No:310 Merkez, Zonguldak
    ZONGULDAK - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.372 253 81 82
    Şirket Web Sitesi: www.zonguldakmantolama.com
  • MSB Org. San. Böl. 19. cd. No: 25 Mimarsinan, Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ - MİMARSİNAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 294 33 20
    Şirket Web Sitesi: www.altindisyapikimyasallari.com.tr
  • (KASIM SİMSEK)

    NOSAB ORGANİZE SAN BÖLGESİ DOKUMACİLAR SİTESİ 105 SOK NO 1 Özlüce, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ÖZLÜCE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 410 00 52
    Şirket Web Sitesi: www.demendustri.com www.demsove.com
  • Taşdelen Caddesi 203. Sokak No:51/2 Siteler / ANKARA Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 353 89 73
    Şirket Web Sitesi: www.ankaracambalkon.tr.gg
  • MERKEZ MAHALLESİ ÇUKURÇEŞME CADDESİ NO:63/C Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 616 73 74
    Şirket Web Sitesi:
    İSTANBUL BEŞİKTAŞ DENİZ MÜZESİ İNŞAATINDA MEKANİK TESİSAT İŞLERİ YAPMAKTAYIZ.
  • VATAN MAHALLESİ SİNAN SOKAK NO:22 TOPKAPI Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2010 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 612 49 53
    Şirket Web Sitesi: www.alpayizolasyon.com
  • ATATÜRK CAD. NO:38 ORHANLI Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Nisan 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 394 42 52
    Şirket Web Sitesi: www.ecos.com.tr