AKUSTİK PANEL NERGİZ KARŞIYAKA İZMİR FİRMALARI

Akustik panel

sektörüne ait

Nergiz Karşıyaka İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ÖZGÜR BAYRAK)

    Anadolu Bulvarı Timco Sokak İş Merkezi Ş Blok No :1 Gimat, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - GİMAT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 236 00 32
    Şirket Web Sitesi: www.anovis.com.tr
    Anovis epoksi zemin kaplama, Epoksi,poliüretan,polyurea,pvc zemin kaplaması uygulamaları yapan Ankara merkezli firmamız tüm yurtta zemin kaplamaları alanında profesyonel çözümler üretmektedir.
    ANOVİS Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1998 yılında Ankara'da kuruldu. Ticari yaşamına başlamasıyla beraber Almanya merkezli Dr. Schutz firmasının Türkiye genel distribütörlüğünü alarak Dr. Schutz Türkiye olarak Türkiye ve Ortadoğu pazarında satışa ve hizmetlerine başlamış oldu.
    Epoksi, Poliüretan PVC gibi endüstriyel zemin kaplamalarını döşemekle beraber tüm bu zeminlerin, Dr. Schutz temizlik ve cila sistemleri ile ana bakım ve cilası yapılarak zeminlerin ömrünün 30 yıla kadar uzatılması sağlanmaktadır. Firma olarak amacımız zeminin kalıcılığını ve güzelliğini sürekli kılmaktır.
    Kuruluşundan günümüze hızla gelişen Anovis Kimya, zemin kaplama sistemleri ve uygulamaları konusunda sektörde geniş bir müşteri portföyüne ulaşmıştır. Epoksi ve Poliüretan malzemesi üreten dünya çapında önde gelen kaliteli ve profesyonel olan Duratek, Sika, Basf ve Thomsit ile çalışmaktadır.Anovis epoksi olarak ilkemiz en üst kalite ürünleri kullanarak zemin kaplamalarının çok uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlamaktır.
    Doğru ve kaliteli yapılan zemin kaplamalarının para, zaman, sağlık ve konfor olduğunu bilen firmamız, uzman ekibi, kaliteli ürün yelpazesi ve teknik çözümleriyle hizmet vermektedir. Firmamız zemin sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, uygulama alanlarına üstün başarı ile taşımaktadır.
    Verdiğimiz Hizmetler
    • Pvc, epoksi, poliüretan ve diğer zemin kaplama malzemelerinin maliyet, esneklik, dekoratif görünümünü dikkate alarak profesyonel ekibimiz tarafından zemine uygulanması.
    • Endüstriyel zemin kaplamalarının temizlik ve bakım ürünlerimizle korunmasının sağlanarak zeminlerin ömrünün uzatılması.
    • Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde belirleyerek, doğru zemin ürününün seçilmesi konusunda müşterilerimize destek verilmesi.

    Epoksi, Epoksi nedir, Epoksi uygulama , Epoksi fiyatı , Epoksi fiyat , Epoksi fiyat listesi , Epoksi fiyatları , Epoksi fiyat metrekare , Epoksi fiyatlar, Epoksi ankara , Epoksi zemin kaplama ankara , Epoksi kaplama ankara , Epoksi uygulama ankara , Epoksi kaplama , Epoksi kaplama nedir,
    Epoksi kaplama nasıl yapılır , Epoksi kaplama birim fiyat, Epoksi kaplama m2 fiyatı , Epoksi kaplama fiyat, Epoksi kaplama fiyatları, Epoksi kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama , Epoksi zemin kaplama nedir , Epoksi zemin kaplama fiyat , Epoksi zemin kaplama fiyatları , Epoksi zemin kaplama m2 fiyatları, Epoksi zemin kaplama firmaları , Epoksi zemin kaplama istanbul , Epoksi zemin uygulaması , Zemin kaplama , Zemin kaplama çeşitleri , Zemin kaplama firmaları, Zemin kaplama malzemesi , Zemin kaplama türleri , Zemin kaplama ürünleri , Zemin kaplama fiyatları , Zemin kaplaması , Zemin kaplamaları , Zemin kaplaması epoksi, Zemin kaplama epoksi
  • (VELİ KAHRAMAN)

    Yıldırım Beyazıt Mahallesi Sırasöğütler Caddesi No: 31/B Melikgazi / KAYSERİ Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 233 82 12
    Şirket Web Sitesi: vekayapi.com
    VEKA Yapı ve Mantolama olarak, Kayseri ve çevre illerde uzun yıllardır yapı sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla bu alandaki ihtiyaçları gideriyor, her geçen gün gelişen teknolojiyi çalışmalarımıza adapte ederek müşterilerimize kalıcı çözümler sunuyoruz.
    Kayseri’de ısı yalıtımı ve dış cephe mantolama konusunda yaptığımız çalışmalarla sektörün lideri haline gelen firmamız, kaliteli hizmet anlayışından ve müşteri memnuniyetine odaklı vizyonundan ödün vermeden, İç Anadolu Bölgesindeki sayılı kurumsal firma arasında yer almayı hedeflemektedir.
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • (HASAN SEVİM - MUSA KAYA)

    GÜLABİBEY MAH. BAGCILAR 11.SOK NO:7/E Merkez, Çorum
    ÇORUM - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.364 234 00 76
    Şirket Web Sitesi:
    1990 yılından gelen sektör tecrübemizle siz degerli halkımıza hizmet vermekteyiz.
    temelden çatıya tüm inşaat işlerinizde size bir telefon kadar yakınız
    dış cephe ısı yalıtımı -mantolama - izolasyon - yalıtım
    gibi her alanda size kompleks bir hizmet vermekteyiz.
    HİZMETLERİMİZ:
    mantolama, ısı yalıtımı, izolasyon, çatı tadilat tamirat, çevre düzenleme, peyzaj, temel su yalıtımı, drenaj sistemleri, temelden çatıya tüm tadilat işleri...
  • (Oğuzhan Aydın)

    Cumhuriyet Mahallesi Şiroğlu Sokak No:12 Cumhuriyet, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - CUMHURİYET
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 444 17 72
    Şirket Web Sitesi: www.ramsoy.com.tr
    Doğal taşın güzelliklerini, ahşabın eşsiz zarafetini ve tarihin mirası olan çini desenlerini yapılarınızla buluşturan firmamız, ısı yalıtımlı dekoratif duvar panelleriyle binalarınıza değer katıyor, akılcı ve ekonomik çözümler sunuyor. İçerisinde mermer, ahşap, taş ve rustik motiflerin de yer aldığı yenilikçi bir koleksiyonla, dış cephelerde uygulama zorluğunu ve daha birçok olumsuzluğu ortadan kaldırıyor, aynı zamanda ısı yalıtımı sağlıyoruz.
    Her türlü olumsuz hava şartlarında yapısını koruyan dekoratif duvar panellerimiz, üzerindeki özel bir kaplama sayesinde yüksek mukavemet sağlarken, renkleriyle de doğal yapıyı koruyor. Üstelik güneş ışınlarına en fazla maruz kalan bina cephelerinde dahi üzerindeki dayanıklılığı yüksek koruyucu verniği sayesinde uzun yıllar renklerinde herhangi bir solma meydana gelmeden kullanılabiliyor.
    Tüketicilerimizin hayal gücünü, özel üretim tasarımlarımızla birleştirerek, istenilen renk, model ve ebatta üretim yapmanın yanında, ister kısmi ister bütün cepheye tek bir desen uygulaması imkanı sunuyoruz.
  • (ALİAKBAR REZAEİ)

    Şahinali mah. Cumhuriyet bl. 7 1 Aktaş, Merkez, Niğde
    NİĞDE - MERKEZ - AKTAŞ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.388 233 14 90
    Şirket Web Sitesi: www.ekberticaret.com.tr
    Ekber Ticaret İnşaat İthalatİhracat
    İşinin ehli usta ekiplerimiz ile tüm Türkiyede hizmet vermekteyiz. Yılların ticari tecrübesi ile müşterilerimize piyasada hiçbir yerde bulamayacakları bir kaliteli hizmeti sunmak en büyük gayemiz. Mantolama,yalıtım ve inşaat işleriniz için hadi hemen sizde bizimle iletişime geçin.
    NİĞDE, KAYSERİ, AKSARAY, ANKARA, KONYA, NEVŞEHİR illerine ÖZEL FIRSATLAR
    -GRANİT TAŞ DÖŞEME-
    Firmamız tarafından yurtdışından getirtilen Granit Taşlar müşterilerimize ulaştırılır.
    Ülkemizin neresinde olursanız olun Granit taş döşeme işlemleriniz profesyonel ekiplerimiz tarafından özenle yapılır.
  • Arifiye, Sakarya
    SAKARYA - ARİFİYE
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Yaman Olukçuluk sektöründe hızla ilerleyen ve bu doğrultuda yeni üretimler yapan kaliteli bir kuruluş olmaktadır. Kurulduğu günden bu yana Sakarya ve çevre illerde hizmet vermektedir. Bu sayede Sakarya dışındaki müşterilere de kaliteli hizmeti ulaştırabilmektedir.
    Güçlü bir ekibimiz ve teknik teçhizatımız bulunmaktadır. En küçük yapılardan büyük fabrika vb. gibi yapılara kadar her türlü çatıya oluk montajı sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır. Oluk sistemlerinin uygulaması yapıldıktan sonra da her türlü sorun zamanında ve ekonomik bir şekilde firmamız tarafından çözülebilmektedir.
  • 14 SOKAK NO 83/B KARABAĞLAR Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.538 747 31 28
    Şirket Web Sitesi: sesizolasyonizmir.com
    EGENİN SES İZOLASYON SATIŞ ANA BAYİSİ
  • Ankarayolu üzeri 4.km sarı cd no 48 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 414 72 53
    Şirket Web Sitesi: 404kimya.blogspot.com
    404 Kimya Sanayi - iNSAAT YAPi KiMYASALLARiNDA TÜRKiYEDE TEK LiDER
    KAMPANYALI FİYAT LİSTEMİZ
    (GEÇİCİ SÜREDiR) + KDV
  • ANTALYA CD.NO:14 Korkuteli, Antalya
    ANTALYA - KORKUTELİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.242 643 54 64
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliüretanantalya.com
  • (MUSTAFA KAHRAMAN)

    ESENTEPE MAH TRANVAY DURAĞI KARŞISI Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 331 02 50
    Şirket Web Sitesi:
  • Ceyhun Atıf Kansu Cad. 1370 Sok. No: 22 / 4 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 286 50 45
    Şirket Web Sitesi: www.azayapi.com
  • İdealtepe mah. Dağçiçeği sokak no 1/1 İdealtepe, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - İDEALTEPE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 489 06 08
    Şirket Web Sitesi: www.eksioglu-izolasyon.com
  • 1201/1 SOK NO:14/D İNŞAATÇILAR ÇARŞISI YENİŞEHİR/İZMİR Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 449 40 35
    Şirket Web Sitesi: www.artege.com.tr
  • merkez mah. barış cad.no:50/a-1 yalıkavak bodrum muğla Bodrum, Muğla
    MUĞLA - BODRUM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.252 385 59 25
    Şirket Web Sitesi:
  • Mersinli, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - MERSİNLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 433 71 15
    Şirket Web Sitesi: www.itimatkazan.com
  • Levent, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - LEVENT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 278 27 57
    Şirket Web Sitesi: www.detaytekstil.com.tr
  • Perpa A.Blok Kat:8 No:748 Okmeydani Kagithane / İŞTANBUL İstanbul
    İSTANBUL
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 210 04 62
    Şirket Web Sitesi:
  • 1.Org.San.Böl.Türkmenistan Cad. No:4 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 267 19 60
    Şirket Web Sitesi:
  • 1203/4 Sokak No : 1/A Yenişehir Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 449 12 50
    Şirket Web Sitesi: