AKUSTİK MEKAN TASARIMI KUMBURGAZ BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL FİRMALARI

Akustik mekan tasarımı

sektörüne ait

Kumburgaz Büyükçekmece İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Demetgül Mahallesi 412/1 Sokak( eski 8 sokak) Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.544 622 64 21
    Şirket Web Sitesi:
    ERKBİR İNŞAAT ISI YALITIM DEKORASYON firmamız ile degişen inşaat ve ısı yalıtım sektöründeki tüm yenilikleri takip ederek deneyimlive tecrübeli profesyonel usta kadromuzla müşterilerimizin beklentisinikaliteli malzemyle kaliteli uygulamayı birleştirerek müşteri mali degerlerini korumak gayesiyle çabalarımızı ön planda tutarak özenle iş güvenligi önlemini şartlar dahilinde üst seviyede tutarak sağlam ve düzgün şekilde imalat uygulamalarımızı iş sahibi kişiler kurumların beğenisi ve taktirini kazanmak gayreti içinde zamana uygunüretmeyi ilke edinerek iş alanlarımızda hizmetler vermekteyiz
  • Kazım Dirik Mahallesi 185.sok. No:23 Kat:1 Daire:1 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 388 38 35
    Şirket Web Sitesi: www.izokopuk.com
    KIRŞEHİR TEL: 0386 213 18 04 -- GSM: 0546 875 38 38
    ANKARA TEL: 0546 614 64 47
    AKSARAY TEL. 0505 433 97 38
    KONYA TEL. 0530 405 89 51
    ÇANKIRI TEL. 0532 477 63 63
    ------------------------------------------------------------------------------------
    İzoköpük, ısı, ses ve su yalıtımında hizmet vermek için 2002 yılında kurulmuştur.
    Sprey poliüretan köpük izolasyonunda son teknolojiyi kullanan firmamız adımlarını sağlam temeller üzerine atmak için çaba göstermektedir.
    Müşterileri ile birlikte gelişim ve büyüme felsefesini kendine ilke edinmekte ve hizmet ağını tüm Türkiyeye yayarak satış ve uygulamalarını gerçekleştirmektedir. İzoköpük, uzman ve tecrübeli kadrosu ile sprey poliüretan sektörünün en iyilerinden birisi olmuştur.
    Her geçen Ar-ge ve gelişim çalışmaları ile izolasyon ve yalıtım sektöründe yeni ürünler ve yeni çözümler araştırmaktadır. Müşterinin hak ettiği kalite ve uygulamayı uygun fiyata, haksız rekabete yol açmadan sunmaktadır.
    Tüm Türkiyede çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, poliüretan sprey köpüğün uygulanması konusunda tüm tecrübeyi edinmiştir. Çalışmalarını yenilikçi bakış açısı ile sürdüren firmamız, gelişimini ve uygulama sahasını her geçen gün büyütecektir...
  • (KORHAN SİRLİ)

    alınteri bulvarı no:130 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 310 68 94
    Şirket Web Sitesi: www.tevfikkarahan.com.tr
    Tevfik KARAHAN ortaklığı kurulduğu 1954 yılından bu yana dile kolay 61 yıldır sizlerle...
  • (DAVUT KARAL)

    1202/4 No:8/A Yenişehir Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 449 64 83
    Şirket Web Sitesi: www.karalizolasyon.com
    İzolasyon sektöründe ürünlerinin kalitesiyle güçlü rekabet avantajı sağlayarak fark yaratan ve kurumsallaşmayı ilke edinen KARAL İZOLASYON olarak İnsana ve doğaya zarar vermeyen güvenli izolasyon malzemlerini temin etmeyi, insan kaynaklarını sürekli eğiterek verimli olmalarını sağlamayı, ürünleri her defasında ve zamanında aynı kalitede sunmayı, müşteri beklentileri doğrultusunda çalışmaları sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine katkı sağlamayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.
    Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur . Karal İzolasyon olarak İzmir ve çevresinde Çatı İzolasyon Malzemeleri , Mantolama Malzemeleri ve Tüm İzolasyon İçerikli Hesaplı Malzemelerin Satış ve Uygulamasını yapmaktayız.
    Firmamız izolasyon konusunda siz değerli müşterilerimizin çözüm ortağı olmayı diler.
    Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Karal İzolasyon, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
  • (mehmet güney)

    Adres:Altıparmak Cad No 39 Petek İş Hanı Kat 6 Biro 39 Altıparmak, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALTIPARMAK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 220 12 33
    Şirket Web Sitesi: www.mgyapiinsaatyalitim.com
    2000 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdürmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran mg.yapı ısı yalıtım üst üste sağladığı büyüme oranlarıyla 2012 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
    Güney Yapı Mimarlığın kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.
    Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında MG yapı ısı yalıtım iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı alanında dokunduğu tüm binalarda bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir.
    Yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiği müşterilerinin en değerli varlıklarının evleri olduğunun bilinciyle, ısı yalıtımı alanında yaptığı birincil görevin, müşterilerinin zor hayat şartlarında en önemli korunakları olan evlerini mg yapı ve inşaat güvencesiyle öncekinden daha korunaklı bir hale getirmek olduğuna inanmaktadır.
    Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede ısı yalıtımı sektöründe lider firma konumuna yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan mg yapı inşaat yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.
  • (ALİAKBAR REZAEİ)

    Şahinali mah. Cumhuriyet bl. 7 1 Aktaş, Merkez, Niğde
    NİĞDE - MERKEZ - AKTAŞ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.388 233 14 90
    Şirket Web Sitesi: www.ekberticaret.com.tr
    Ekber Ticaret İnşaat İthalatİhracat
    İşinin ehli usta ekiplerimiz ile tüm Türkiyede hizmet vermekteyiz. Yılların ticari tecrübesi ile müşterilerimize piyasada hiçbir yerde bulamayacakları bir kaliteli hizmeti sunmak en büyük gayemiz. Mantolama,yalıtım ve inşaat işleriniz için hadi hemen sizde bizimle iletişime geçin.
    NİĞDE, KAYSERİ, AKSARAY, ANKARA, KONYA, NEVŞEHİR illerine ÖZEL FIRSATLAR
    -GRANİT TAŞ DÖŞEME-
    Firmamız tarafından yurtdışından getirtilen Granit Taşlar müşterilerimize ulaştırılır.
    Ülkemizin neresinde olursanız olun Granit taş döşeme işlemleriniz profesyonel ekiplerimiz tarafından özenle yapılır.
  • 462.Sokak Özzümrüt Sitesi Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 206 98 98
    Şirket Web Sitesi: www.polteksan.com
    Enerjinin üretilmesinden çok korunmasına olan acil ihtiyacın farkında olan firmamız, sprey poliüretan izolasyon ve polyurea uygulamaları konusunda birçok sektöre başarılı hizmet sunmanın haklı gururunu sizlerle paylaşmaktadır.
    Firmamız için müşteri, sadece ekonomik bir değer değil; izolasyonla ilgili ihtiyacı karşılandığında, ülkemiz ve dünyamız için çok büyük bedeller ödenerek elde edilen enerjinin korunması hususundaki sorumluluğunu yerine getirmenin huzurunu yaşatan bir aracı niteliğindedir.
    Polteksan, yurt içi ve yurt dışında her türlü ısı, ses, su yalıtımı, sprey poliüretan ısı yalıtımı, polyurea su yalıtımı ve zemin kaplama uygulamaları ile ileri teknoloji yalıtım sistemleri, yerinde uygulama ve bunun için gereken tüm malzemelerin toptan perakende alım satımı ve ithalatını, ihracatını yapmaktadır. Her türlü izolasyon ihtiyacınızın karşılanması konusunda uzman ekibimizle her an çözüm ortağınız olmaya hazır olduğumuzu saygılarımızla bilgilerinize sunarız.
    Ayrıca firmamızın diğer iş kolu olan bilgisayar, bilgisayar tüketim malzemeleri ve yan ürünleri, bilgisayar yedek parçaları, bilgisayarlı otomasyon ve diğer alanlarda her türlü yazılım ve donanım dahil toptan ve perakende alım satımı, ithalatını ve ihracatını da yapmaktadır.
  • (KADİR KAYNAK- ALİ KAYNAK)

    Yeşilevler Mah. 918 Cad. No:16/1 Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 346 94 61
    Şirket Web Sitesi: www.promakkarot.com
    Profesyonel hizmetlerimizle fark edilmek, deneyimli kadromuzla acil müdahale gerektiren işlerinizi, süratli – güvenli ve ekonomik şartlarda, koşulsuz müşteri memnuniyeti ile yapabilmektir.
  • Tüm Türkiye Valide-i Atik, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - VALİDE-İ ATİK
    Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.555 553 91 22
    Şirket Web Sitesi:
    Sayın ilgili,
    İsmim Hüseyin Acar. Elektrik mühendisiyim. EKB Uzmanıyım. Enerji Kimlik Belgelerinizi kısa sürede, uygun fiyata düzenleyebilirim.
    İsterseniz sizin kullanıcı kaydı-şifrenizle iş yoğunluğu veya herhangi bir sebeple geciken işlerinizi sisteme girmediğiniz zamanlarda düzenleyebilirim. (Kendi şifremle yapıyormuş gibi doğru ve özenli bir şekilde.)
    Ayrıca Elektrik projelerini de oda, belediye, yapı denetim, itfaiyeden sorunsuz geçecek şekilde kısa sürede çizebilirim.
    Hüseyin Acar
    Elektrik Müh.
    Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı
    Tel No: 0 555 553 91 22
    [email protected]
  • çatalmeşe mah. Saray cd. no 291 Alemdağ Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 429 08 90
    Şirket Web Sitesi: www.er-tok.com.tr
  • (FATİH SARIOĞLU)

    sanayi sitesi E bilok no:7 Gürün, Sivas
    SİVAS - GÜRÜN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.346 715 33 41
    Şirket Web Sitesi: izopensivas.com
  • afyon merkez Işıklar, Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ - IŞIKLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.553 354 37 05
    Şirket Web Sitesi: www.resulogullariinsaat.com
  • (HÜSEYİN İNCE)

    SULTAN ORHAN MAHALLESİ. KIŞLA CADDESİ. NO 43 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.026 646 23 51
    Şirket Web Sitesi: www.astalsalt.com
  • (RAFET TÜRKOĞLU)

    E5 ÜZERİ İNÖNÜ CD. NO:15/46 B.ÇEKMECE İSTANBUL Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Cephe Kaplama, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 881 71 19
    Şirket Web Sitesi: www.armimproje.com
  • demirciler sitesi 242 sk. no:17 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 353 53 29
    Şirket Web Sitesi:
  • (EMRE ERTUĞ)

    4900 sokak No:12 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 337 13 16
    Şirket Web Sitesi: www.azmajans.com
  • (NİYAZİ BAL)

    Çeliktepe Kubilay Cad. No:8/A Yeni Levent, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - YENİ LEVENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.536 882 07 61
    Şirket Web Sitesi: www.balticaret.com
  • (MUSTAFA ALTIOK)

    275/24sk no16/b Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 345 99 17
    Şirket Web Sitesi:
  • (AHMET KESKİN)

    Simon Bolivar Bulvarı Korman Apt. No: 32-B 28 Çankaya/Ankara TRT Sitesi, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - TRT SİTESİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Eylül 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 507 79 68
    Şirket Web Sitesi: mantolama-ankara.tk
  • (İSHAK KILIÇ)

    GÜZELYALI MAH.SAHIL YOLU CD. ZEYTİN SOK NO 2/2 Güzel Yalı, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - GÜZEL YALI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 392 46 90
    Şirket Web Sitesi: www.kilichanhavuzinsaat.com