AKUSTİK İZOLASYON BAŞIBÜYÜK MALTEPE İSTANBUL FİRMALARI

Akustik izolasyon

sektörüne ait

Başıbüyük Maltepe İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MÜCAHİT ÇANKAYA)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
  • Ülkü Mah. 774 Sokak No:23 Konak İzmir İkiçeşmelik, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - İKİÇEŞMELİK
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 142 28 84
    Şirket Web Sitesi: www.izmiryapikarot.com/
    Konusunda uzman çalışanlarımız ile izmide yapılarda en son teknoloji makinalarımız ile beton delme, beton kesme, beton kırma, güçlendirme, zemin kaplamaları, Çimento ve Epoksi enjeksiyonu, Montaj ve Ankraj sistemleri konularında ekonomik çözümler ile sizlerleyiz.
  • (NİHAT AKBOLAT)

    Çınar Mahallesi İstanbul Caddesi 7.Sk. No:2 K:2 D:11 Çınar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - ÇINAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 462 27 38
    Şirket Web Sitesi: www.akbolatyapi.com
    AKBOLAT İNŞAAT olarak 1998 yılında bir aile şirketi olarak özel sektörde başlamıştır. Şirketimiz ilk resmi işine İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden 4 adet sağlık ocağı muhtelif tadilatı ve onarımı işini alarak başlamıştır.

    Firmamız büyük firmaların alt yüklenicisi olarak da faaliyet göstermektedir.Çalışmış olduğumuz firmalar genel ağırlıkta kamu binaları muhtelif onarım ve anahtar teslimi yapım işleri yapmaktadır.

    Firmamız portföyünü genişleterek dekorasyon ve tadilat alanlarında da hizmet vermeye devam etmektedir.
    Eviniz ve ofisiniz için tüm dekorasyon ve tadilat işlerinizi uzman ellerden destek alarak yaptırmalısınız. Akbolat Yapı olarak, kurulduğumuz günden bu vakte kadar bir çok kurumsal yapı işlerinde ve devlet dairelerinde bakım onarım ve yeni mimari inşaat alanlarında görev aldık. Bu görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirdik. Başlıca hizmetlerimiz, tadilat, dekorasyon, mantolama, dış cephe kaplama, çatı aktarma, fayans kaplama, iç cephe boya, su ve elektrik tesisatları ve alçı işleri hizmetleri veriyoruz. Yaptığımız işleri mühendis ve teknisyenler gözetiminde altında iş başlangıcında teslimatına kadar kontrol ederek zamanında teslim ediyoruz.

    AKBOLAT YAPI OLARAK FAALİYET İŞ KALEMLERİMİZ
    Tuğla, Yitong ve Bims duvar örülmesi
    Dış cephe kara sıva yapılması
    Dış cephe mantolama yapılması
    Dış cephe Söve uygulaması
    İç cephe kara kaba sıva ve ince sıva yapılması
    Alçı sıva yapılması ( makinalı veya el ile )
    Saten alçı çekilmesi
    İç cephe plastik veya yağlı boya yapılması
    Dış cephe Akrilik veya grenli boya yapılması
    Dış cephe dekoratif sıva veya süngerli kalekim çekilmesi
    Şap atılması ( makinalı veya el ile )
    Seramik granit kaplama yapılması
    Alçıpan bölme duvar ve asma tavan yapılması
    Çatı yapılması ( kiremit , ondalin veya şınglin )
    İzolasyon yapılması ( sürme veya pürmüz yolu ile mebran kaplama )
    Kartonpiyer ve kemer yapılması

    AKBOLAT İNŞAAT olarak birçok kamu binaları, konut güçlendirme, tadilat, restore işleri vs. yapıp teslim etmiş bulunmaktayız.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • Fevzi çakmak Mah. Selvi Sok. No:15 İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.362 233 67 40
    Şirket Web Sitesi: www.sistemgroup.com.tr
    SİSTEM GRUP 2001 yılında faaliyete başlamıştır. Firmamız, araştırma geliştirme faaliyetleri, ürün ve hizmet anlayışındaki farklılık ve satış sonrası sunduğu servis hizmetleri ile sektörünün vazgeçilmezlerinden olarak her geçen yıl bu doğrultuda ürün-hizmet yelpazesini genişletmeye devam etmektedir.
    Sektördeki var oluşumuzun temelinde müşterilerimizden gelen sese elimizden geldiğince teknik ve yasal şartlar altında özverili yaklaşmanın ve müşterilerimizi, uzman ve yetkin kadromuzla beraber tedarikçilerimizi de içeren bir bütün olarak görmemizin yatmakta olduğunun bilincindeyiz.
    Kuruluşumuzun temeli olan çevreye ve insana saygı anlayışı ile sürekli iyileştirme isteğimizle tecrübe ve birikimlerimizi iş ortağı olduğumuz dostlarımızla paylaşmak dileğindeyiz.
  • (ZAFER KAĞIZMAN)

    ismetpaşa mahallesi troya caddesi no:155 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.286 212 99 41
    Şirket Web Sitesi:
  • ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2.KISIM 3.YOL NO:23 Yurtbaşı, Merkez, Elazığ
    ELAZIĞ - MERKEZ - YURTBAŞI
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır

    www.insaatfirmalarim.com
  • (SANER SAÇIKAY)

    Lalapaşa Mah. Somunoğlu Caddesi Kırmacı Apt.Altı 65/B Yakutiye, Erzurum
    ERZURUM - YAKUTİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.442 238 02 62
    Şirket Web Sitesi: www.sfsinsaat.com
    ''Firmamız İnşaat Sektörü Alanında Temelden Çatıya Uygulama İşleri Yapmakla Birlikte,
    Çatı ve Teras İzolasyonları, Temel Perde İzolasyonları, Isı, Su, Ses Yalıtımları, Çatı Kaplama ve Onarımı,
    Mantolama Uygulamaları, Ayrıca Yeni Nesil Yapı Kimyasallarıyla Hizmet Vermektedir.
    Erzurum ve Çevre İllere Uzman Usta Kadromuzla Bu Uygulama Hizmetlerimizi Sunmaktayız..
    Ayrıca İnşaat Demiri, Granit Seramik, Boya, Alçı, OSB Plywood, Kalıp Yağları Satışını Yapmaktayız.''

    www.insaatfirmalarim.com

    Faaliyet Alanları :

    * Teras Yalıtımı
    * Balkon, Banyo, Tuvalet ve Perde Duvar Yalıtımı
    * Yapı Kimyasalları
    * Koku Önleyici Antibakteriyel Boyaları
    *Rutubet, Küf ve Nem Boyaları
    * İnşaat Demiri , Çatı OSB'si Plywood
    * XPS , EPS , Taşyünü
    * Özel Kalıp Yağları

    .
  • 14 SOKAK NO 00083/B KARABAĞLAR Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 248 05 42
    Şirket Web Sitesi: www.akustiksesizolasyonu.com
    SES İZOLASYON
  • (MAHİR TURAN)

    Musalla Bağları Mh. Şehit Ahmet Değerli Sk. 15/B Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 236 27 50
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız konyada su yalıtımı, membran su yalıtımı, pvc su yalıtımı, poliüretan su yalıtımı, bitüm esaslı su yalıtımı, ısı yalıtımı, dış cephe mantolama sistemleri, içten duvar yalıtımı, teras çatılarda ve temellerde ısı yalıtımı, döşemelerde ısı yalıtımı, zemin kaplama, epoksi zemin kaplama işleri yapmaktadır.
  • (BAKİ ÇETİN)

    Karacaoğlan Mh. 6157/2 Sk. No:3/8 Işıkkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - IŞIKKENT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 472 15 15
    Şirket Web Sitesi: www.mantolamayap.com/
    Firma Ünvanı: Flaş İnşaat Taah. Tic. Nak. ve Paz. Ltd. Şti.
    2010 yılından beri DYO Boyaları A.Ş. nin Ege Bölgesi toptan satış faaliyetini sürdürüyoruz. İzmir - Bornova / Işıkkentteki işyerimizde toplam 2000 m²lik kapalı alan ve 18 adet satış, sevkiyat ve sekreterya grubumuz ile dağıtım faaliyetlerini sürdürmekteyiz.
    Isı izolasyon kavramının günden güne önem kazanması ile DYO Boyaları A.Ş. 2010 yılı başından itibaren bu sektöre ciddi yatırımlar yapmaya başladı. Klimaterm adı altında ürettiği ısı yalıtım sistemlerini şirketimiz bünyesinde Uşak, Afyon, Kütahya, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla olmak üzere 7 ilde satış ve dağıtımını yapıyoruz.
    Bu sektörün ihtiyacı olan stok ve hızlı sevkiyat uygulamasını en iyi şekilde yerine getirmek birinci önceliğimizdir. Satış sonrası teknik destek ve müşteri memnuniyeti temel ilkemizdir.
  • 1.çevre yolu Haydar Efendi Cad. No:243 Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.416 216 77 41
    Şirket Web Sitesi: www.vizyondekor.com
    Ev ve işyerlerinize estetik bir görünüm sağlamak için bizi tercih ediniz. Sloganımız temiz iş uygun fiyat..
  • SARIKORKMAZ MAH YESİLTEPE İMAM HATİP LİSESİ KARŞISI NO 45 Ereğli, Zonguldak
    ZONGULDAK - EREĞLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.372 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
  • (FATİH COŞKUN)

    Organize sanayi bölgesi 2. Kısım 7. Cadde No : 10 Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.346 211 45 45
    Şirket Web Sitesi: www.flexeryapi.com.tr
  • (HAYRULLAH SOYLU)

    kürkçüler cad özaydın sok no 2 Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 415 04 47
    Şirket Web Sitesi: norsininsaat.com/
  • KAĞIZMAN CAD. NO:48/A Merkez, Ağrı
    AĞRI - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.472 215 68 96
    Şirket Web Sitesi:
  • Uluanak Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. Ulu Camii Çocukparkı Tatlısu yanı No:c/3 Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 620 80 80
    Şirket Web Sitesi: www.kalepol.com
  • (AHMET)

    mahallesi Büyükada, Adalar, İstanbul
    İSTANBUL - ADALAR - BÜYÜKADA
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 506 32 36
    Şirket Web Sitesi: www.dubleyol.com
  • (ENGİN ATVUR)

    şafak mah 4259 sok kızılay apt Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 321 09 82
    Şirket Web Sitesi:
  • (BİLAL YILDIRIM)

    aynalı çeşme karşısı bafra samsun Bafra, Samsun
    SAMSUN - BAFRA
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.362 542 92 17
    Şirket Web Sitesi: www.sizindekorcunuz.com