AHŞAP CEPHE KAPLAMA GÖZTEPE KADIKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Ahşap cephe kaplama

sektörüne ait

Göztepe Kadıköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • ADNAN MENDERES MAH. MARANGOZLAR SK. EK SANAYİ SİTESİ K2 BLOK NO:14 Cevdetiye, Merkez, Osmaniye
    OSMANİYE - MERKEZ - CEVDETİYE
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 826 09 04
    Şirket Web Sitesi: www.beyazaluminyum.com.tr
    BEYAZ ALÜMİNYUM VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. tüm alüminyum kullanıcılarına ve firmalara yeni tasarım ve montajında en iyi ve kaliteli hızlı hizmet vermeyi kendilerine bir ilke edinerek 1998 yılında Antalya’da Ufuk TOPRAK tarafından faaliyete başlayan firmamız Gün geçtikçe kendisini yenileyerek sürekli yenilik sloganı ile yeni atılımlarda bulunarak kurulduğu tarihten itibaren çalışma alanlarını genişletmiştir. 2001 yılında faaliyetlerini daha genişletmek için Ali KARA ile ortak olarak Osmaniye’de devam eden firmamız Alüminyum Doğrama ve küpeşte, Otomatik Pancur (Kepenk) Sistemi, Fotoselli Kapı Sistemi, Seksiyonel (Endüstriyel) Kapı Sistemleri, Asma Tavan, Cam kapı ve Jumbo Cam İşleri, Silikon Cephe Kaplama, Kompozit cephe Kaplama, Pvc Doğrama, Taşyünü Asma Tavan imalatı ve satışı ile hizmet vermektedir.
    Firmamız sahip olduğu bilgi ve tecrübeyle, Teknik donanımlı ustalarımız ve mimari çizimlerimizle siz değerli müşterilerimizin isteklerine en profesyonel şekilde hızlı ve pratik çözümler üretmeye devam etmektedir.
    Hizmetlerimiz imalatla sınırlı kalmayıp montaj sonrası yapılan işlerimizin her daim takipçisi olarak arıza ve hataların giderilmesi için tüm çaba ve gayretle müşteri memnuniyetine önem veren firmamız hizmette sınır tanımamaktadır.
    Orta ölçekli bir isletme olmasına rağmen kurulduğu ilk günden günümüze kaliteye ve estetiğe verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede büyük işlere imza atmaktan ve bu ilkelere uymaktan asla vazgeçmemiştir.
    Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite ,hizmet, zamanında teslimat ve uygun fiyat politikası olmuştur.
  • Özal Plaza Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 222 43 60
    Şirket Web Sitesi: bedestani.com
    Siding Cephe Kaplama; Cephe Kaplama ve ısı yalıtımında ideal çözüm.  50ye varan ısı tasarrufu. Estetik görünüm ve uzun yıllar boyu dayanım. 
    6-7 sene içinde kendini amorti edebilen modern bir cephe ısı yalıtım sistemidir.
    Fibercement: Betopan, Hekim Board, Yalıpan Kaplama...
    Çatı Kaplama : Beton Kiremit, Metal Kiremit, Geleneksel Kiremit Kaplamalar.
    Tadilat, İnşaat, Taahhüt, Proje
    (cephe, çatı, kaplama, siding, betopan, oluk, kılıçoğlu, kiremit, metal kiremit, ıldızbond, decrabond, tadilat, inşaat, mimari, çatı kaplama, oluk, cephe kaplama, siding kaplama, american siding, pak siding, smart siding, dekorasyon, tadilat, istanbul, kayseri, ankara, nevşehir, yozgat, sivas, taahhüt )
    Tlf: 533.7652783 0352.2224360
    e-mail: [email protected]
    Adres: Gültepe Mah Gelincik Sk Okut Apt no 4/4 Melikgazi KAYSERİ
  • Küçükbakkalköy mah. önder sk. kerimoğlu atabeş konutları no:20 d:11 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 489 75 25
    Şirket Web Sitesi: www.cepheuzmani.com
    FİRMA PROFİLİ
    İzolasyon sektöründe ürünlerinin ve işçiliğinin kalitesiyle güçlü rekabet avantajı sağlayarak fark yaratan ve kurumsallaşmayı ilke edinen CEPHE UZMANI insana ve doğaya zarar vermeyen güvenli ürünler temin etmeyi, İnsan kaynaklarını sürekli eğiterek verimli olmalarını sağlamayı, malzeme ve işçiliğini ilk defasında ve zamanında aynı kalite de sunmayı, müşteri beklentileri doğrultusunda tasarım ve çalışmaları ile sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.

    CEPHE UZMANI, çalışanlarıyla birlikte, müşterilerinin tatminini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlar. Müşterilerimiz velinimetimizdir.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir. CEPHE UZMANI yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin ihtiyaç istek ve beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat politikası ile sunarız.

    Daima "en iyi" olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
    Kalitede, hizmette ve ilişkilerimizde, müşterilerimize sunduğumuz hizmet seçeneklerinde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.

    Amacımız, sürekli gelişmek için kaynak yaratmaktır.
    Hizmetlerimizi sunarken sosyal politikamıza uygun olarak sunmayı , Tüm hizmet ve ürünlerimizin verimliliğini, güvenilirliğini, uygunluğunu ve kalitesini sürekli iyileştirmeyi,çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, faaliyetlerden kaynak yaratmak ve tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek, ana ilkelerimizdendir.

    Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.
    Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize şirketimizin ortağı gözüyle bakarak her türlü öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak onlara daha iyi hizmet vermeyi. Faaliyetlerimizi yaparken iş ahlakı, saygı ve güler yüzü ön planda tutmayı, bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak başlıca ilkelerimizdir.

    Tüm bu ilkelerimizi 'Kalite Yönetim Sistemi' ile güvence altına almak izlediğiz yoldur.

    TÜRKİYE ÇAPINDA HER TÜRLÜ SU VE ISI İZOLASYON SORUNLARINIZA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER ÜRETEN UZMAN KADROMUZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.
  • (ŞEHMUS ŞİMŞEK)

    pınarbaşı mah.acetlerışıklar no.69 Merkez, Batman
    BATMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.488 212 75 72
    Şirket Web Sitesi: www.villaizolasyon.com
    villa izolasyon firması 20 yıllık deneyim ve birikime sahip profesyonel,eğitimli ve sertifikalı güçlü bir ekibe sahip ,uygulama ve satış firmasıdır.
  • (YAHYA KAYA)

    Cevatpaşa Mah Pirireis Cad No:59/8 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 992 50 53
    Şirket Web Sitesi:
    19 YILDIR BU SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYIZ.
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA İŞLERİ 60 AYA VARAN TAKSİTLERLE YAPILIR. KULANMIŞ OLDUĞUMUZ MALZEME VE İŞCİLİK , 5 YIL FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTNDADIR.10 YIL RENK SOLMAMA GARANTİMİZ VARDIR. İSTEĞE BAĞLI OLARAK ENERJİ KİMLİK BELGESİ DE VERMEKTEYİZ.DIŞ VE İÇ CEPHE ISI YALITIM VE MANTOLAMA İŞLERİNDE 19 YILDIR HİZMET VERMEKTEYİZ. ŞEHRİMİZİN MİMARİ YAPISINA UYGUN OLARAK DEKORATİF DIŞ CEPHE ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ VE UYGULAMASINI YAPMAKTAYIZ. MÜŞTERİLERİMİZİN BÜTÇELERİNE GÖRE ÖDEME PLANI HAZIRLAMAKTAYIZ.PRENSİPLERİMİZ KALİTE, GÜVEN,ARZU EDİLEN MARKA ÜRÜNÜ KULLANARAK,İSTENİLEN SÜREDE VE UYGUN FİYATA ÇANAKKALELİ EKİBİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ..
  • (HASAN KENARDA)

    duaçınarı mh. mecir sk no 3-5 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 355 00 20
    Şirket Web Sitesi: www.decorapan.com
    FİRMAMIZ UZUN YILLAR OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE DÜNYA FİRMALARI İÇİN TASARIM VE KALIPLAR İLE YEDEK PARÇA
    ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR. PVS VE PÖLİÜRETAN KONUSUNDAKİ DENEYİMİNİ VE TECRÜBESİNİ ŞİMDİDE DEKARASYON
    ÜRÜNLERİ İMALATINDA SÜRDÜRMEYE DEVAM ETTİRMEKTEDİR.İÇ VE DIŞ CEPHE İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ DEKORATİF DUVAR PANELLERİNİ
    İMALATINA KISA BİR SÜRE İÇİNDE BAŞLAMIŞ VE BAYİLİK SİSTEMİ İLE GÜN VE GÜN GENİŞLEMİŞ BİR AİLE ŞİRKETİDİR. DECORAPAN AŞ
    TÜM TASARIMLARINI VE ÜRÜN KALIPLARINI KENDİ BÜNYESİNDE TASARIMCILARI VE KALIPÇILARI TARAFINDAN GELİŞTİRMEKTEDİR.
    TEKNOLOJİ VE MODAYI TAKİP EDEN GENÇ BİR ARGE KADROSU İLE HER GÜN YENİ MODELLER VE YENİ ARAŞTIRMALAR İLE SEKTÖRÜN EN
    ÖNEMLİ LOKOMOTİF FİRMASI OLMAYA ADAYDIR.SİZLERDEN ALACAĞIMIZ DESTEK İLE BİRLİKTE BU KONUDA Kİ YATIRIM FAAİLYETLERİMİZİ
    DEVAM ETTİRECEĞİZ.
  • Sahrayıcedit mah. İnönü cad. Aydoğan iş merkezi No:12 kat:2 Daire:5 Sahrayıcedid, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SAHRAYICEDİD
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 455 94 29
    Şirket Web Sitesi: www.lgdizayn.com
    LG DİZAYN Yapılarda; Cephe Danışmanlığı ve Alüminyum sistemlerinin tasarlanmasında (Custom Desing) hizmet vermektedir.
    Bağımsız bir danışmanlık firması olarak, LG DİZAYN Alüminyum sistemleri ile ilgili yapı sahiplerine teknik şartnamelerinin oluşturulması, ihale dosyasının hazırlanmasında ve bu doğrultuda alt yüklenici firmalarından alınacak tekliflerin teknik olarak değerlendirmesini yapmaktadır. LG DİZAYN, özellikle malzeme seçimlerinin performansa dayalı ve uluslararası normlarında uygun olmasına dikkat eder. Sözleşme şartlarına uygun imalat ve montajların yaptırılmasını sağlar.
    Bir profesyonel hizmet firması olarak, yenilikçi yaklaşımların geliştirilmesinde yardımcı olmak, dünyada yenilikleri takip ederek yapı sahiplerine ve alüminyum sistem üreticilerine bilgilerimizi ve tasarım gücümüzü kullanmaktır.
    Amacımız yapı sektöründe alüminyum sistemleri ile ilgili doğru ve delillere dayanan bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaktır. Uzmanlığımız, günümüz mimarların taleplerine dünya yeniliklerini takip ederek yenilikçi ve pratik çözümler sunmaktır.
    Firmamız hakkında ya da belirli bir projede yardım almak veya daha fazla bilgi için, [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.
  • Fevzi Çakmak mah. Fevzi Çakmak cad. No:13 Esenler İstanbul Fevzi Çakmak, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - FEVZİ ÇAKMAK
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 508 22 94
    Şirket Web Sitesi: www.revistamosaic.com
  • niyazi mısrı cad leblebici 1.sok Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
  • Isparta merkez Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mayıs 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.553 354 37 05
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • (YUSUF RUDVANOĞULLARI)

    AKDENİZ MAH. Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Nisan 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 678 16 76
    Şirket Web Sitesi:
  • (CANBERK ÖZBALABAN)

    EĞİTİM MAH. PROF. TEZOK CAD. NO:118/A Ortabağlar Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - ORTABAĞLAR MAH.
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.531 812 03 67
    Şirket Web Sitesi: www.ozbalabanyapi.com
  • Şehit ABDULLAH ÇVŞ. MAH. 37. SOK. UÇHİSAR APT. ALTI NO: 18/C Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.344 215 53 33
    Şirket Web Sitesi: www.reelyalitim.com
  • (FATİH BULUT)

    KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ ŞEHİT HASAN ÖZTÜRK CADDESİ NO:74/A-B Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 245 53 66
    Şirket Web Sitesi:
  • Kazım Karabekir Cad Örnek Han 27/65 iskitler İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 324 58 88
    Şirket Web Sitesi: www.aytasmetaltavan.com
  • Güneşli Mah.Cumhuriyet Cad. No: 42/36 Güneşli, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 602 01 33
    Şirket Web Sitesi: www.bogazicimetalurji.com
  • (EROL LACİN)

    Serçe Önü mah. Ahmet Paşa Cad. (Ordu Evi Arkası) Pınar Pasajı Kat:2 no:202 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.352 231 47 37
    Şirket Web Sitesi: www.akdenizpanel.com
  • (A.ZEKİ ASAN)

    NecipFazıl Mah. Trabzon Cad. Gazitepe Sk. No:22/2 Gazi, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - GAZİ
    Cephe Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 497 38 00
    Şirket Web Sitesi: www.figurbeton.com.tr
  • (VEDAT MUTLU)

    Katrancaı Yolu 1.KM Turgut Yatağan - MUĞLA 1201/1 Sok. No:4/I Yenişehir - İZMİR Turgut, Yatağan, Muğla
    MUĞLA - YATAĞAN - TURGUT
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.252 225 44 04
    Şirket Web Sitesi: www.poldeko.com.tr
  • Ceyhun Atıf Kansu Cad. 1370 Sok. No: 22 / 4 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 286 50 45
    Şirket Web Sitesi: www.azayapi.com