AHŞAP ÇATI İÇERENKÖY KADIKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Ahşap Çatı

sektörüne ait

İçerenköy Kadıköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MUHAMMED ATAKAN SERÇE)

    FİRMA ÖDEME YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.xxxxx.com/
    Dış cephe mantolama, iç-dış dekorasyon, inşaat ve yapı alanlarında hizmet veren Serdemir Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, sizlerin huzuru ve mutluluğu için siz değerli müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşamaktadır.
    Uzun süredir hizmet veren dinamik, insana, çevreye ve doğaya saygılı, alanında uzman ekibimizle sizlerin her türlü inşaat, iç-dış dekorasyon ve yapı alanlarındaki ihtiyaçlarınıza profesyonel çözüm bulmak için buradayız.
    Tüm Türkiyeye hizmet vermek için tüm gücümüzle çalışıyor, yaptığımız kaliteli ve sonuca odaklı işleri ve siz değerli müşterilerimizi referans alarak tam gaz devam ettiğimiz bu yolda sizleri de yanımızda görmekten gurur duyuyoruz.
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • (ORHAN ÇALDAĞ)

    TOPRAK SARNIÇ MH.AZERBEYCAN CD. NO:89/C Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 398 24 48
    Şirket Web Sitesi:
    ÇALDAĞ ÇATI,
    ÇALDAĞ İNŞAAT TENEKECİSİ,
    1969DAN BERİ GELEN TECRÜBE,
    KİREMİT AKTARMA,
    KİREMİT ALTI JÜT,
    KİREMİT YENİLEME,
    ÇATI İZOLASYONU
    SU YALITIMI,
    MEMBRAN,ŞINGIL,
    ÇATI ONARIMI,
    EKSİZ YEKPARE OLUK,
    BACA,GİZLİ DERE,BORU
    İŞLERİNİZ ÖZENLE YAPILIR.....
  • 237 Sk. No:20/E Hatay Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.isguvenlikmalzemeleriizmir.com
    Firmamız Eşsiz Grup Yapı olarak iş Güvenliği kıyafet Ekipmanları satmaktadır. Eldiven, baret, Göz koruyucular, kafa koruyucular, Yüz ve Solunum Koruyucular, Emniyet Kemerleri, İkaz Levhaları, Ayak Koruyucular, İş Elbiseleri, El koruyucular, Kulak Koruyucular, Çevre ve yol Güvenlik Ekipmanları, Vücut Koruyucular..
    Bunların yanı sıra Ses, su, ısı yalıtımı, dekorasyon işleri, alçı, sıva, şap, duvar, çatı, boya, tadilat işleri de yapmaktadır.
    www.insaatfirmalarim.com
    www.grafiweb.net
  • Mehmet Akif Cad. Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 652 31 81
    Şirket Web Sitesi: www.tutkunyapi.net
    Biz TUTKUN İNŞAAT olarak tadilat, iç/dış boya, ısı izolasyon, mantolama sistemleri konularında titiz çalışma, teknik bilgi, güler yüz ve çevreye saygıyı ön planda tutarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı kendimize ilke edindik. Yılların deneyimi ve alınan eğitimi bilgi birikimini ilerleyen teknolojiyi harmanlayarak en iyiyi yapmak için bir araya geldik. İnsan ilişkileri özel hayata saygı çevre temizliğine özen göstererek uygulama öncesi proje çalışmalarında, detay çözümleri ile birlikte ürün / sistem analizleri, proje gerçekleştirmesi sırasında uygulama kontrolü, uygulama sonrası ürün performanslarını kontrol eden servis anlayışı sayesinde sizlerle uzun süreli birliktelikler oluşmaktadır. Dekorasyon, tadilat, mantolama sistemleri ve iç/dış boya alanlarında size hizmet verebilmek için bekliyoruz.
  • (MEHMET YURT)

    Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Şirketimiz 1960 yılından bu yana siz degerli müsterilerimize hizmet vermektedir.
    İmalatlarımız :
    Apartman giriş kapısı, Ferforje, pencere demiri , Bahçe korkulukları, Çatı ve oluk, Çardak, Çiçeklik , Sehpa , Posta kutusu , Apt. boşluğu aydınlık tamir ve yenileme işleri...
  • (ERTUĞRUL ŞAHİN)

    Kumburgaz Mevkii Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 863 14 25
    Şirket Web Sitesi: www.fiberdream.com
    FİBER ÜRÜNLER ( CTP ) :Siz hayal edin biz yapalım.İster villanızın girişine bir çift sütun,havuz veya bir sitenin girişi olsun.Başka hiç bir malzeme ile kıyaslanamayacak özelliklere sahip bir sistemdir.
    İmalat prosesimiz şu şekikldedir:Öncelikle isteğinizi belirtirsizin.Ürünle ilgili AutoCAD teknik çizimlerini ister biz isterseniz siz yapabilirsiniz.Ürünün tam olarak sizin istediğiniz şekilde olduğu konusunda hemfikir sağladığımızda imalata başlarız.
    İZOLASYON KAPLAMA : Sızdırmazlık istediğiniz malzeme beton veya ahşap yada metal olabilir.Fiberglass,her tür malzemeye tam ve kesin olarak yapışır bütünlük sağlar.Türkiye'de çatılar genellikle bitüm esaslı malzeme ile kaplanırdı,ne var ki artık ctp ( fiber )'nin üstün özelliklerinden dolayı artık fiberglass malzeme kullanımı hızla artmaktadır.Fiber yaz-kış mevsimlerinde görülen ısı değişikliklerinden etkilenmez.Zamanla ayrılma kalkma yapmaz.Ek yeri olmadığından kesinlikle su vb.sızdırma yapmaz.Uygun ürün çeşidi seçildiğinde deniz suyunun asidik aşındırıcı etkileri bile sıkıntı yaratmaz.Kaplanacak malzeme beton veya metal vb.olabilir.
    İNŞAAT KASET İMALAT VE TAMİRİ : Fiberglass ( ctp ) kaset,hem birim başına düşen maliyet hemde onarımının bulunduğu yerde yapılabilmesi bakımından en uygun tercihtir.Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde fiber kaset kullanılmaktadır.İstediğiniz tüm ölçülerdeki kaset imalatınız yapılır.
    Kasetlerin onarımı aslında düşünüldüğünden daha ciddi ve titiz çalışılması gereken bir iştir.İşçilik ve yanlış kodlu ürün kullanıldığında istenmeyen problemler olabilir.
    HEYKEL ÇALIŞMALARIMIZ : Eğer isteğiniz bir heykel,büst veya anıt olabilir.Artık çoğu heykel ctp ( fiberglass ) tan yapılmaktadır.Ancak fiber yerine metal veya precastta imal edilebilir.Üç boyutlu çalışmayı isterseniz bizde hazırlar ve imalatı gerçekleştiririz.
    KULÜBELER : Kulübenizi ctp ( polyester , fiberglass ) veya ahşap yapabiliriz.Ebatları ve adedi ne olursa olsun en kaliteli şekilde,teknik çizimlerini hazırlarız.Tam sizin istediğiniz gibi olduğu konusunda mutabık kalırsak imalatı gerçekleştiririz.
  • (MURAT)

    Ozdemir sok no. 1/ a Etlik, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - ETLİK
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 322 91 97
    Şirket Web Sitesi: www.ankarateraskapama.com
  • gökmeydan Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 237 90 02
    Şirket Web Sitesi:
  • 1200 (eski 29) Sok. No:136 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 385 72 35
    Şirket Web Sitesi: www.fekamuhendislik.com.tr
  • cumhuriyet mh yavuz selim cad no 35 dilovası Dilovası, Kocaeli
    KOCAELİ - DİLOVASI
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.026 754 71 59
    Şirket Web Sitesi: www.olguncati.com
  • (ÖZGÜR - TARIK BEY)

    Aksakal sok. ATAŞEHİR / İSTANBUL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2009 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 574 16 66
    Şirket Web Sitesi: www.metalcatisistemleri.com
  • Yeni otopark sk. 2/226 Urla Haydar aliyev bulvarı no:34 Bayraklı İzmir
    İZMİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ekim 2009 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 435 75 64
    Şirket Web Sitesi: www.diyainsaat.com.tr
  • (KUBİLAY SEÇGEL)

    tokat yolu üzeri sanayi çarşısı no:98-99 Turhal, Tokat
    TOKAT - TURHAL
    Çatı Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.356 275 46 54
    Şirket Web Sitesi:
  • Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 322 79 24
    Şirket Web Sitesi: www.izbaski.com
  • Mersinli, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - MERSİNLİ
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 449 02 58
    Şirket Web Sitesi:
  • Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 576 33 36
    Şirket Web Sitesi:
  • Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 364 34 71
    Şirket Web Sitesi:
  • Karpuzlu - 1.Cad. No:37/1-2 Sİteler Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 348 68 68
    Şirket Web Sitesi:
  • Bayar Cad. İclal Ataç Işm. No:84/3-5 Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOZYATAĞI
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 410 87 05
    Şirket Web Sitesi: