AHŞAP AKUSTİK PANEL YELDEĞİRMENİ KADIKÖY İSTANBUL FİRMALARI

Ahşap akustik panel

sektörüne ait

Yeldeğirmeni Kadıköy İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • EGEMENLİK MAH. 6106/3 SK. NO:2/A IŞIKKENT / BORNOVA Pınarbaşı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - PINARBAŞI
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 400 68 68
    Şirket Web Sitesi: www.dkskimya.com
    DKS Yapı ve İzolasyon Kimyasalları ; özellikle su yalıtım ürünleri konusunda 2012 yılından bu yana başarılı çalışmaları ile çözüm odaklı ürünler sunmaktadır.
    Üretimini gerçekleştirdiğimiz,bireysel kullanıma uygun olan ; kolay uygulanabilen , ekonomik, kalıcı çözüm sunan ürünler ve geliştirmiş olduğumuz yeni uygulama teknikleri ile yüzde yüz başarı sunmaktayız.
    Firmamız Türkiye geneline 2012 yılından bu yana yapı kimyasalları üretim ve satışı ; ve bünyesinde yer alan konusunda uzman personeli ile su yalıtım uygulamaları üzerine hizmet vermektedir.Kendi ürünümüz olan DKS Markalı ürünler ile temelden,çatıya kadar eski ve yeni tüm yapılarınız için çözüm üretmekteyiz.

    Hizmet verdiğimiz başlıca faaliyet alanları ;

    -Endüstriyel tesislerde yer alan yağmur olukları; eternit,trapez ve sac çatıların onarım ve su yalıtımı

    -Sürekli suya ve neme maruz kalmakta olan soğuk hava depolarının zemin su yalıtımı

    -Eski ve yeni bütün yapıların teras su yalıtımı

    -Kapiler su ve diğer etmenlerden kaynaklı duvarlarınızda oluşan duvar rutubetlenmesine yönelik duvar su rutubet yalıtımı

    -Eski ve yeni tüm yapıların balkon ve ıslak zemin su yalıtımı

    -Asansör çukurlarınızın su yalıtımı

    Hizmet alanlarımıza ilişkin,referans firma ve müşterilerimize ait görsellerden oluşturduğumuz şirketimiz videolarına her bir konu başlığından ayrı ayrı ulaşabilirsiniz.
  • İstiklal Mahallesi, İnönü Caddesi, No 65/A DENİZLİ Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.258 408 98 38
    Şirket Web Sitesi: https://erdemyapidekorasyo4.wixsite.com/sitem
    Eviniz, ofisiniz veya başka bir mekan farketmez.. İhtiyacınız olan Boya, Emlak, Dekorasyon, Mantolama, Tamir Tadilat, Mobilya, Asma Tavan, Parke, Bakım Onarım, Yalıtım-İzolasyon ve benzeri tüm işleri anahtar teslim hizmetinize sunuyoruz.
    Birden fazla kişiyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, hepsini tek çatı altında toplayarak tek sorumlu tek muhatap olarak memnuniyetiniz için hizmetinize hazırız.
  • Turgut Reis Mahallesi Fatih Bulvarı Burgaz Sokak 15 Turgutreis, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - TURGUTREİS
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 116 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    SüperSprey
    Sprey Poliüretan Köpük Yalıtım Uygulama İşlerinde işini severek yapan ve karşısına güven duygusu ile birlikte duâ almayı hedef edinen bir ekip olarak kabul edilen bir firmadır
  • (HALİS YOLCU)

    8850 SOK ADLİYECİLER SİTESİ NO:151/1B Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 329 55 59
    Şirket Web Sitesi: www.aleynadekorasyon.com.tr
    Firmamız 1996 yılında kurulmuş olup mobil iskelelerimizle Mantolama,ısı yalıtım sıvası ve ısı yalıtımı poliüretan su yalıtımı poliüre yapmaktayız.
  • Şeyhli Mahallesi Molla Gürani Caddesi No:25/5 Pendik - İstanbul Şeyhli, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ŞEYHLİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 378 69 16
    Şirket Web Sitesi: www.kaleyapiyalitim.com.tr
    KURUMSAL
    Yalıtım sektöründe, ürün ve işçiliğin kaliteli olmasını sağlayıp insan ve doğa odaklı faaliyet göstererek kurumsallaşmayı ilke edinen , KALE YAPI YALITIM ilk gününden itibaren kalite ve müşteri beklentilerini karşılamak amaçlı doğru ve dürüst çalışmaları ile sürekli geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir. KALE YAPI YALITIM , yalıtım konusunda çözüm merkezi olarak, dış cephe ısı yalıtım uygulamalarında,çatı onarım ve yalıtım uygulamalarında,ses ve yangın yalıtımı hizmetlerinde,su ve havuz yalıtımlarında,çevre düzenleme ile iç ve dış boya uygulamalarında,inşaatın her alanında ki tecrübesiyle müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet vermektedir.
    MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak prensibimizdir. KALE YAPI YALITIM yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat ilkesi ile sunmaktayız.
    HEDEFİMİZ; KALİTELİ, HESAPLI, GÜVEN VE MEMNUNİYET.
    KALE YAPI YALITIM olarak dış cephe kaplama, yalıtım sistemleri ve söve uygulamalarını üç boyutlu tasarım şeklinde mühendislerce hazırlatılıp müşteri isteği odaklı çizimler yapılır. Mantolama ne kadar basit bir uygulama gibi gözükse de kendi içerisinde pek çok detaylı uygulama tekniklerine dayalı bir sisteme sahiptir. Mantolama doğru malzemenin doğru ustayla doğru bir şekilde uygulanması halinde iyi bir sonuç verecektir. Buradan da anlaşılacağı gibi sadece iyi malzeme almanız veya uygun bir maliyet düşüncesi binanızda istediğiniz sonuca ulaşmanıza yeterli olmayabilir...
    İŞ AHLAKI VE DÜRÜST ÇALIŞMA İLKEMİZ.
    Tüm ilişkilerimizde KALE YAPI YALITIM olarak karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, samimi ve anlayışlı davranmak, yasa ve toplum ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize, şirketimizde bizleri daima ileriye yönelik geliştirmek ve karşılığında iyi hizmetler alınabilmesi için öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak güler yüzlü ilişkiler kurmak temel ilkemizdir.
  • Yıldızbakkal Taşköprü Cd. İnkişaf Sk. No:17 Göztepe, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - GÖZTEPE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 336 39 39
    Şirket Web Sitesi: www.persanperlit.com.tr
    1979 yılında faliyet göstermeye başladığımız perlit üretimi sektöründe yıllık 7.500 ton üretim kapasitemiz ve alanında uzman kadromuz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten grur duyarız.
  • (ALİAKBAR REZAEİ)

    Şahinali mah. Cumhuriyet bl. 7 1 Aktaş, Merkez, Niğde
    NİĞDE - MERKEZ - AKTAŞ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.388 233 14 90
    Şirket Web Sitesi: www.ekberticaret.com.tr
    Ekber Ticaret İnşaat İthalatİhracat
    İşinin ehli usta ekiplerimiz ile tüm Türkiyede hizmet vermekteyiz. Yılların ticari tecrübesi ile müşterilerimize piyasada hiçbir yerde bulamayacakları bir kaliteli hizmeti sunmak en büyük gayemiz. Mantolama,yalıtım ve inşaat işleriniz için hadi hemen sizde bizimle iletişime geçin.
    NİĞDE, KAYSERİ, AKSARAY, ANKARA, KONYA, NEVŞEHİR illerine ÖZEL FIRSATLAR
    -GRANİT TAŞ DÖŞEME-
    Firmamız tarafından yurtdışından getirtilen Granit Taşlar müşterilerimize ulaştırılır.
    Ülkemizin neresinde olursanız olun Granit taş döşeme işlemleriniz profesyonel ekiplerimiz tarafından özenle yapılır.
  • (DİLEK BOZAN)

    YTÜ Davutpaşa Teknopark Davutpaşa, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - DAVUTPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 444 34 45
    Şirket Web Sitesi: www.ehil.com
  • (YUSUF GÖK)

    Osman Yılmaz Mh. Millet Cd. NO:23/2 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 644 08 34
    Şirket Web Sitesi: betaizolasyon.com
    2012 Yılında ısı yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış boya, drenaj, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi alanlarında faaliyetlerini sürdürmek üzere kurulan ve sağladığı yenilikçi çözümler ve sektöre getirdiği güçlü altyapı sistemleriyle müşterilerinde güven uyandıran BETA YAPI, üst üste sağladığı büyüme oranlarıyla 2012 yılı itibariyle ısı yalıtımı sektörünün lider uygulayıcı firması haline gelmiştir.
    Beta Yapı’nın kurumsallaşma sürecinde gereksinim duyulan ve yenilikçi yapısı ile sektöre farklı bir soluk getiren yeni markamız Beta Yapı, iş yapış biçimi olarak yenilikçi ve çevreci çözümleri kendine prensip edinmiş, sektördeki geleneksel iş yapış biçimlerine karşı, kendisini müşterilerinin istek ve arzuları ile geliştirmeye çalışan ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sayısız uygulamada yaşadığı süreçleri kendi kurumsal hafızasına kaydederek müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamanın yollarını arayan bir markadır.
    Tüm çözümlerin ve ürünlerin giderek birbirine benzediği ve dolayısıyla tüketicilerin seçim yapmakta zorlandığı çağımızın rekabet ortamında Beta Yapı, iştirak ettiği bütün projelerde müşterilerine ve çözüm ortaklarıyla güvene dayalı ilişkiler geliştirmeyi ve temel uzmanlığı olan ısı yalıtımı alanında dokunduğu tüm binalarda bir değer yaratmayı birinci önceliği olarak görmektedir.
    Yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde hizmet verdiği müşterilerinin en değerli varlıklarının evleri olduğunun bilinciyle, ısı yalıtımı alanında yaptığı birincil görevin, müşterilerinin zor hayat şartlarında en önemli korunakları olan evlerini Beta Yapı güvencesiyle öncekinden daha korunaklı bir hale getirmek olduğuna inanmaktadır.
    Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede ısı yalıtımı sektöründe lider firma konumuna yükselen, ancak bu konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan Beta Yapı, yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.
  • (ATİLLA ZEYBEK)

    13. Bölge DY-45 No: 16 Kayaşehir Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 505 77 36
    Şirket Web Sitesi: www.hafifbetonsa.com
    Hafif beton konusunda yeterli ekipman ve ekibe sahiptir... Daha çok dolgu ve şap ağırlıklı çalışmalar yapmaktadır. Şirket merkezi Kayseride olmakla beraber İstanbulda faaliyet göstermektedir...
  • (MELTEM KOÇAK)

    Piri Mehmet Paşa Mahallesi Burhan Soyaslan Caddesi No:32/A Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 728 03 03
    Şirket Web Sitesi: www.maysyapi.com
  • 3. Organize Sanayi Bölgesi 83324 Nolu Cad. No:4 Şehitkamil, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞEHİTKAMİL
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 337 23 32
    Şirket Web Sitesi: www.eskametal.com
  • (BAHRİ DENİZ)

    çevre yolu no:203 menderes izmir Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 782 46 33
    Şirket Web Sitesi: www.gunessovedekor.com
  • Uluanak Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. Ulu Camii Çocukparkı Tatlısu yanı No:c/3 Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 620 80 80
    Şirket Web Sitesi: www.kalepol.com
  • (SOHAİL POLANİ)

    F-169/A-1 S.I.T.E. Karachi - Pakistan Aladağ, Adana
    ADANA - ALADAĞ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.092 256 64 92
    Şirket Web Sitesi: www.polanico.com
  • (BARLAS DEMİRALAY)

    DİKMEN CAD. 324/5 ÇANKAYA/ANK Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 480 90 12
    Şirket Web Sitesi: www.biomeksan.com.tr
  • DOĞU SANAYİ HALICILAR SİTESİ 62.SOK.NO:22 KAYSERİ Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.352 240 88 90
    Şirket Web Sitesi: www.kaypol.com
  • Tahtalı mh. Çınar Sk. No:7 Çalı, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ÇALI
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mart 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • Niyazi Mah. Yatılı Mektep Sokak Emeksiz Apt.Altı. Altı No:4 (Akbank Yanı ) Yeşilyurt, Malatya
    MALATYA - YEŞİLYURT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.422 323 20 53
    Şirket Web Sitesi: www.izotek.com
  • (SADIK SAVCI)

    Hsanbey Caddesi Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.530 326 44 23
    Şirket Web Sitesi: www.facebook.com/kardeslerizolasyon