3 BOYUTLU ZEMİN SANCAKTEPE İSTANBUL FİRMALARI

3 boyutlu zemin

sektörüne ait

Sancaktepe İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SALİH KIRBOĞA)

    sarıgazi Mh. Ulucanlar Sk. No:8/A Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 621 41 68
    Şirket Web Sitesi: eforepoksikaplama.com
    Efor Epoksi firması ilk hizmet hayatına 2007 yılında adım atmıştır. Firma kurulduğu günden beri birçok alanda kaplama hizmeti sunmaya devam ediyor. Efor Epoksi, epoksi boya, epoksi kaplama, su izolasyonu gibi hizmetlerinin yanında 3d zemin kaplama, yapı kimyasalları gibi ürünlerin satışının yanı sıra uygulanmasını da yapmaktadır. Profesyonel ve alanında uzman kişilerin yer aldığı firmada işler hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Ürünlerin kaliteli olmasına önem veren Efor Epoksi Kaplama firması oldukça saygın bir firmadır. Yapı malzemelerini yurtdışı kaynaklı alıp kişilerin hizmetlerinde kullanan firma öncelikle kaliteye önem veriyor. Firmanın bine yakın ürünü yer alıyor. Böylelikle hizmetin sınırlı olduğunu söylemek doğru değildir.
    Epoksi zemin kaplama çok önemli bir işlemdir. Günlük yaşantıda kişiler genel olarak ev ve iş yerlerinde büyük bir zaman harcadığını görmek mümkündür. Bu yerlerde kişiler ayakta ve oturarak zamanlarını geçirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Ev ya da iş yerlerinde kullanılan zeminin önemi büyüktür. Evlerde genelde halılar yer alıyor ve ısı yalıtımı, izolasyon gibi önemli etkenlere karşı pek bir işlev olmuyor. Temizlik yapmak ise halılarda oldukça zor olmaktadır. Bu yüzden bu konuda devreye epoksi zemin kaplama hizmeti giriyor. Teknoloji ile beraber Epoksi zemin kaplama hizmetleri oldukça gelişmiş ve en iyi şekilde sunulmaya çalışılıyor. Oldukça kullanışlı olan bu ürün sayesinde hem kolay temizlik imkanı sağlanıyor hem de daha avantajlı bir durum ortaya çıkıyor. Ayrıca izolasyon ve ısı yalıtımı daha güzel şekilde aynı zamanda verimli bir hal alması sağlanıyor. Görüntü de epoksi kaplamanın oldukça çekici olmaktadır.
    Epoksi zemin kaplama için birçok seçenek sunuluyor olsa da güvenilir ve deneyimli kişiler tarafından yapılması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Efor Epoksi Kaplama firması bu işte profesyonel olmakla beraber hızlı aynı zamanda cazip fiyatlardan bu hizmeti sunuyor. Zaten kaliteli malzeme kullanan firma size en ideal hizmeti veriyor. İşlerini kadrosu önce planlıyor, daha sonra ise mekan denetlemesi yaparak hizmetin en verimli şekilde yapılmasını sağlıyor.
    Epoksi zemin kaplama ya da epoksi 3d zemin kaplama günümüzde çokça kullanılmaya başlandı. Çünkü çok pratik ve estetik bir görüntü için bu ürünler oldukça ideal olarak biliniyor. 3D yani üç boyutlu zemin ya da duvar kaplama son yıllarda çokça tercih ediliyor. Farklı bir görünüm sunan bu ürün sayesinde evlere ya da işyerlerine güzel bir hava katmak mümkün oluyor. 3D zemin kaplama alanları oldukça geniştir. Banyolar, ev ve ofis yerleri, üniversite, otel ve daha birçok alanda kullanılıyor. 3D zemin kaplama çok önemli bir iştir. Her alanda kullanılıyor olsa da ortamın pürüzsüz olması önemlidir. Çünkü yapının doğru yapılması için büyük önem teşkil ediyor. Özellikle bu işlem için seçilen firmanın payı büyüktür. Kaliteli hizmet sunan firmalara bu işleri yaptırmak lazımdır. Aksi takdirde alınan hizmet çok kötü olabilir. Ülkemizde pek çok firma bu işi yapıyor. Efor Epoksi kaplama firması en iyi şekilde sunan firmalar arasında en üst sıralarda yer alıyor. 3D zemin kaplama işi için fiyatta çok önem teşkil ediyor. Özellikle çok büyük alanlara yaptıracak kişiler için fiyatın uygun olması gerekir. Ülkemizde verilen fiyatlar yüksek olabilir. Bunun için gerekli araştırma yapılması şarttır.
    Efor Epoksi Kaplama şirketi bu alanda ve verdiği hizmetlerin tümünde en kaliteli şekilde hizmet sunuyor. Cazip ve aynı zamanda herkesin bütçesine uygun hizmet sunması ile bu firma oldukça ideal olduğunu söylemek gerekiyor. Alanında uzman kişilerin yer aldığı firma işinizi en güvenli şekilde en kaliteli malzemeler ile yapıyor. Sadece 3d kaplama hizmetini değil diğer hizmetleri de en iyi şekilde almak için bu firma size uygundur.
  • (SUCETTİN)

    Mevlana Mah,Veysel Karani Cad. Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.536 495 62 28
    Şirket Web Sitesi: www.basaranepoksi.com
    sanacaktepe,sancaktepe epoksi firma,firma
  • (MUAMMER DEMİR)

    Süleymanbey Mah. istiklal cad. Üstündağ Apt No:108 Merkez, Yalova
    YALOVA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.541 922 29 42
    Şirket Web Sitesi: www.adaksuyapi.com
    DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;
    BİZ ADAKSU YAPI EKİBİ OLARAK, SİZLERİN EVİNİ, APARTMANINI VE BİNANIZIN ISI YALITIMINI YAPMANIZ İÇİN EN UYGUN FİYAT VE TEKLİFLERLE İMKAN SUNUYORUZ.
    SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ BU FIRSATI KAÇIRMAMANIZI DİLERİZ.
    7/24 BİZLERE ULAŞABİLİRSİNİZ, ARADIĞINIZ TAKDİRDE 24 SAAT İÇİNDE ÜCRETSİZ KEŞİF ELEMANLARIMIZI GÖNDERİP BİNANIN DURUMUNU VE YAPILACAK İŞLERDE SİZİ BİLGİLENDİRECEĞİZ.
  • Şelale Mah. Düden Cad. No:212 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.242 361 53 06
    Şirket Web Sitesi: www.gungorleryapidekorasyon.com
    Güngörler Yapı Dekorasyon olarak 01 04 2012 tarihinde Ramazan Güngör / Hasan karabacak / Mahmut Sami Erdoğan tarafından kurulmuştur. Antalya’ve çevresinde PVC Kapı Pencere, Panjur sistemleri, alüminyum doğrama ve alüminyum küpeşte sistemleri, Cam ,katlanır cam ve yalıtımlı cam sistemleri Mobilya dekorasyon sistemlerinin imalat ve montaj işleri üzerine faaliyet vermektedir.
    WİNHOUSE ANTALYA ÜRETİCİ BAYİSİDİR.
    Misyonumuz: Müşterilerimizin beklentilerini; alanında uzmanlaşmış çalışanlarımızla, dünyadaki en son bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uygulayarak, en üst düzeyde, kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde karşılamak.
  • Aydınlı mah. aydınlık cad. orhanlı yolu üzeri no:50 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 393 06 18
    Şirket Web Sitesi: www.dtekmermer.com
    DemirTek mermer, sektöründeki 20 yıllık geçmişi, yılların verdiği tecrübe ve birikim ile sağlam adımlarla büyümeye devam etmektedir. Ham mermeri, zorluklarla mücadele etmenin sonucunda ortaya çıkan güzelliklere, sevgisini ve alın terini katarak müşterilerine sunabilmek için gece gündüz çalışmaktadır.
    DemirTek Mermer’in; ana ilkesi müşteri memnuniyetidir. Bunun için amacımız müşterilerin taleplerini doğru tespit etmek, uygun fiyat politikası belirlemek, kaliteli ürün ve hizmeti en hızlı şekilde sunmaktır.
  • (İSMAİL ÇEŞME)

    ILICALAR NO 1212 Ilıca, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ILICA
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 597 09 41
    Şirket Web Sitesi: www.turkogluinsaat.net
    epoksi bizim işimiz
  • Kazlıçeşme, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - KAZLIÇEŞME
    Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    1987 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnu’nda 6000 M2 alanda idari bina ve teşhir salonu ile hizmet vermekteyiz.
    Fayans, seramik, granit, ısı grubu(kombi-radyatör), vitrifiye (seramik sağlık gereçleri) armatür, sıhhi tesisat malzemeleri, boya, mantolama ürünleri, ev dekorasyon malzemeleri ve birçok ürünün satışını toptan ve perakende olarak gerçekleştirmekteyiz.
    İnşaat sektöründe de yap-sat ve kat karşılığı inşaat işleri firmamız faaliyetleri arasındadır.
    Sektörde yerli ve yabancı markalardan 30’u aşkın bayiliğimiz, geniş ürün portföyümüz ile yurt içi ve yurt dışı pazarlara çözüm sunmaktayız.
  • AŞIK PAŞA CAD. 24/C Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.581 581 01 80
    Şirket Web Sitesi:
  • (MUSTAFA ÇETİNKAYA)

    Güventepe mah. Karabalı cad. No:24/A Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 378 79 09
    Şirket Web Sitesi: www.satalbakk.com
  • ğül sk no 04 Yeşildere, Merkez, Karaman
    KARAMAN - MERKEZ - YEŞİLDERE
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • HACIFETTAH MH KAYISILIBURUN SK NO 8/A Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.300 352 08 64
    Şirket Web Sitesi: www.konyaisiyalitim.org
  • (MEHMET ALTUNCU)

    AKŞEMSETTİN MAHALLESİ FATİH CADDESİ NO 516 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 487 59 00
    Şirket Web Sitesi: www.altuncuyapimarket.com.tr
  • (FATİH FETULLAH DUMLU)

    206/66 Yıldız, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - YILDIZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ayfet.com
  • (ERKAN ALP)

    Sefaköy sanayi sitesi 1. Blok no:8 ikitelli istanbul İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 407 00 22
    Şirket Web Sitesi:
  • ÇETİN EMEÇ BULVARI NO:68/D Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 284 86 60
    Şirket Web Sitesi: www.arifogluzemin.com
  • VATAN CD. HAKKI KARAL SİTESİ B-BLOK 101\B İstasyon, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - İSTASYON
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 446 76 02
    Şirket Web Sitesi:
  • Köroğlu cad maçka Sok no 13/4 Cevizli, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - CEVİZLİ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 473 92 14
    Şirket Web Sitesi: www.ecebaskibeton.com
  • PERPA TİCARET MERZ. A BLOK NO:1123 Halil Rıfat Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - HALİL RIFAT PAŞA
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Eylül 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 34 53
    Şirket Web Sitesi: www.elitasfalt.com
  • 1. ORGANİZE SANAYİİ BÖLGESİ 4. CADDE Merkez, Malatya
    MALATYA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.422 323 37 57
    Şirket Web Sitesi: www.mabimssan.com.tr
  • Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Pazar
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: