3 BOYUTLU ZEMİN TEPEBAŞI ESKİŞEHİR FİRMALARI

3 boyutlu zemin

sektörüne ait

Tepebaşı Eskişehir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Şeker Sok. No:17 Yenimahalle İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 226 87 97
    Şirket Web Sitesi: www.dmdinsaatmantolama.com
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE DIŞ CEPHE MANTOLAMA, SU, SES, ISI YALITIM İŞLERİ, ÇATI AKTARMA İZOLASYON İŞLERİ, ALÇI, BOYA BADANA , ASMA TAVAN İŞLERİ, KARA SIVA TUĞLA KALEBODUR, FAYANS,SERAMİK DÖŞEME İŞLERİ AYRICA İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞI YAPMAKTADIR.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (SENİHİ TUĞRUL)

    Alemdağ Caddesi Papatya Sokak No:15 Ihlamurkuyu Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.epoksikaplamasi.com
    Mavi damla inşaat ve zemin kaplama ltd. şti. 18 yıllık bilgi birikiminin sonucunda 2007 yılında istanbul da faaliyetine başlamış epoksi satışı ve epoksi uygulaması yapan referanslı, zemin kaplama konusunda ihtisas sahibi profesyonel bir kuruluştur.

    Şirketimiz epoksi zemin kaplama,poliüretan zemin kaplama uygulamalarının yanısıra teraslarda su izolasyon uygulamaları da yapmaktadır. uygulamasını yaptığımız hizmetlerin tamamında kullandığımız malzemeler AB normlarına uygun nitelikte ve kalitede olan malzemelerdir.

    Ekip arkadaşlarımız firmamızda yetişen her biri nitelikli,vasıflı kaliteli ustalardan oluşmaktadır. Epoksi reçine uzman ellerde sıradışı bir görünüm sergiler. amaç epoksi reçineyi doğru ve kullanım amacına göre detaylandırmaktır. fiyat politikamız şeffaf ve esnektir.projelerinizdeki epoksi zemin kaplama ile ilgili bölümleri biz detaylandıralım,sizler keyfini çıkarın. projelerinizde yer almaktan ve projelerinize katkı sunmaktan onur duyarız.

    Epoksi ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü uygulama seçeneklerimiz mevcuttur. çünkü epoksi kaplamada sınır yoktur. epoksinin çeşitliliği ve uygulama zenginliği bizlere her türlü tasarım imkanı vermekte bizlerde bu imkanları el becerimizle hayata geçirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
  • (MEHMET KIRICI)

    EGEMENLİK MH. 21023.SK NO:8/A (UNCULAR CAMİİ ARKASI) DULKADİROĞLU/KAHRAMANMARAŞ Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.344 235 46 66
    Şirket Web Sitesi: mkrcyapi.com
  • Yurtbey Mahallesi (Gerder) Andezit Kesmetaş Fabrikası Serpmeler No: 3 Yurtbeyi, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - YURTBEYİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 498 31 21
    Şirket Web Sitesi: www.hastas.com.tr
    HASTAŞ İnşaat Turizm Madencilik Sanayi ve Tic. A.Ş.,1986 yılında açtığı ilk taş ocağı ile sektördeki yerini almıştır. Yirmi yıla yakın süredir sürekli gelişen ve bilgi birikimini teknolojideki yeniliklerle geliştiren HASTAŞ, bugün taş ocakları, fabrikası, merkez ofisi ve bölge müdürlükleriyle yaşanır ve doğal mekanlar, çağdaş kentler yaratmak için çalışmakta.

    300 hektarlık Gölbaşı, 225 hektarlık Bolu-Sırçalı, 240 hektarlık Beypazarı Sekli doğal taş ocak alanları, 25.000.000 m3 görünür rezervi ile yaklaşık 4000 m2 kapalı alandan oluşan fabrikasında yılda 100.000 m3 blok ve 350.000 m2 üretim kapasitesine ulaşan HASTAŞ, doğaltaş sektörünün ihtiyaç duyduğu her ebat ve biçimdeki taşı işleyebilmektedir. Yaklaşık 200 kişilik HASTAŞ ekibi, çağdaş kentlerin doğal ve yaşanır mekanları için tasarlar, üretir ve uygular.
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • SEYRANTEPE MAHALLESİ 15.SOKAK NO:15 Merkez, Sivas
    SİVAS - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 583 64 46
    Şirket Web Sitesi: hurogullariinsaat.com/
    Hüroğulları İnşaat olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.

    sivas renkli saha beton uygulamaları, sivas renkli beton, sivas helikopterli saha beton uygulama firmaları, sivasda renkli beton helikopterli beton
  • (TANER DENİZ ERBAŞ)

    Cumhuriyet Mah. Avcı Sok. No:5 Kuşadası Kuşadası, Aydın
    AYDIN - KUŞADASI
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.256 612 32 22
    Şirket Web Sitesi:
    Kuşadası Sahil Siteleri Davutlar Güzelçamlı İzmir Seferihisar Gümüldür Doğanbey-Payamlı Özdere Milas Bodrum Didim Altınkum Akbük Güllük Kıyıkışlacık da Adan Zye inşaat Tadilat Dekorosyon İtina gösteilerek ve Uzman Kadromuz tarafından yapılır, Arsanıza ev yaptırmak istediğinizde En Uygun Fiyatlarda ve Şartlarda Daireler Villalar Havuzlu Villalar Malikhaneler Pansiyonlar İşyerleri Eğlence merkezleri İnşaası ve Onarım Rekreasyon Tadilat İnşaat İşleriniz ( Adan Zye - Temelden Çatıya İtina Özen gösterilerek Proffessionel İnşaat Kadromuzca Yapılır. ) TANER DENİZ ERBAŞ 0541 409 11 80 -
    Kuşadası sahili, DAVUTLAR , DAVUTLAR SAHİL, GÜZELÇAMLI, GÜZELÇAMLI SAHİL, SOĞUCAK, YAYLAKÖY, CAFERLİ, KİRAZLI, AĞAÇLIda SATILIK EN CAZİP FİYATLARLA SATILIK ARSA TARLA DAİRE YAZLIK İŞYERİ DÜKKAN OTEL TURİSTİK TESİS DENİZE SIFIR ARSA Vs. GAYRİMENKULDE GÜVEN = TANER DENİZ ERBAŞ AYNI ZAMAN DA SATIN ALDIĞINIZ TAŞINMAZIN EMLAK BORCU ELEKTRİK SU TADİLAT İŞLERİ BAHÇE İŞLERİ RESMİ İŞLER SATIŞ SONRASI DESTEK BİRİMLERİMİZLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SATIŞ SONRASI HİZMET WERİYORUZ.. ( TANER DENİZ ERBAŞ )
    Facebook:; TANER DENİZ ERBAŞ, Kusadasidavutlar Guzelçamlı Tadilatemlakins, KuşadasıDavutlar Guzelcamli Emlak Portali
    FARKIMIZI ORTAYA KOYUYORUZ 1. DERECEDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ DAİMA ÖN PLANDA TUTUYORUZZ.... bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederizz.... En Derin Saygılarımızla TANER DENİZ ERBAŞ DAVUTLAR GÜZELÇAMLI EMLAK PORTALI 0541 409 11 80
    Facebook : TANER DENİZ ERBAŞ Facebook: DAVUTLAR GUZELCAMLİ EMLAK PORTALİ Adan Zye inşaat Tadilat Dekorosyon İtina gösteilerek ve Uzman Kadromuz tarafından yapılır, Arsanıza ev yaptırmak istediğinizde En Uygun Fiyatlarda ve Şartlarda Daireler Villalar Havuzlu Villalar Malikhaneler Pansiyonlar İşyerleri Eğlence merkezleri İnşaası ve Onarım Rekreasyon Tadilat İnşaat İşleriniz ( Adan Zye - Temelden Çatıya İtina Özen gösterilerek Proffessionel İnşaat Kadromuzca Yapılır. )
    ---------------------------- HAZIR DA ELİNİZ DE PROJE VAR İNŞAAT YAPMA GÜCÜNÜZ ZAYIF MI?? BİZ EN UYGUN KOŞULLAR DA VE KALİTELİ TEMİZ İŞCİLİKLE ANAHTAR TESLİMİNE KADAR DESTEKCİNİZİZ.. KUŞADASI-DAVUTLAR-GÜZELÇAMLI-DİDİM-AKBÜK-BODRUM-ÖZDERE-SEFERİHİSAR-GÜMÜLDÜR-ÜRKMEZ-SELÇUK da ARSA ALIMINDAN ANAHTAR TESLİMİNE KADAR İNŞAAT İŞLERİNİZ İTİNAYLA VE PROFFESSİONEL İNŞAAT KADROMUZ TARAFINDAN YAPILIR. 0541 409 11 80 - KALİTE-HİZMETTEN ASLA ÖDÜN VERMEDİK... HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. SİZ İSTEYİN BİZ İNŞAA EDELİM. İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FARKIMIZI GÖRÜN BİZ DE DAİMİ VE ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ESASTIR. SAYGILAR SUNARIZ ( Taner Deniz Erbaş )

    HAYALİNİZİN EVİ SİZİ ÇAĞIRIYORR

    0541 409 11 80 ARSALARINIZA veya
    GÜNCEL PÖRTFÖYÜMÜZ DE YER ALAN ARSALARIMIZI SATIN ALDIĞINIZ DA EN UYGUN FİYATLARLA VE KALİTELİ TİTİZ İŞCİLİKLE KONROLLÜ BİR ŞEKİLDEARSANIZA İSTEDİĞİNİZ PROJEYİ UYGULAYIP SİZLERİ EV SAHİBİ YAPIYORUZ veya 25.000 TL DEN DEN BAŞLAYAN ARSALARLA EGENİN İNCİSİ DAVUTLAR-GÜZELÇAMLI-SOĞUCAK ve KUŞADAInda SİZLERE MUTLU YUVANIZI KURMADA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLIYORUZ- ARSA ALIMINDAN ANAHTAR TESLİMİNE KADAR YANINIZDAYIZ 0541 409 11 80 SİZLERE DAHA ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANAHTAR TESLİMİ İNŞAAT TADİLAT DEKORASYON İŞLERİNİZDE, 2003 YILINDAN GÜNÜMÜZE YANINIZDAYIZ.İLGİNİZ GÜVENİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.
    0541 409 11 80
    TANER DENİZ ERBAŞ
    ilkelerimiz •Bağımsızlık •Tarafsızlık •Sorumluluk •Mesleki Yetkinlik •Bilimsellik •Uzmanlık
    SİZ HAYAL EDİN BİZ GERÇEKLEŞTİRELİM
    GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE EVRENSEL DEĞERLER PROFESYONEL ÇÖZÜMLER
    TANER DENİZ ERBAŞ Gayrimenkul ve İnşaat, 2003 yilindan beri birikmis is tecrubesiyle gayrimenkul ve insaat piyasasinda hizmet vermektedir.Firmamiz Turkiyede emlak yatirimi yapmak isteyen yerli ve yabancilara kaliteli hizmet vermekte oncudur. TANER DENİZ ERBAŞ firmasi Satış pazarlama, sigorta, kiralama, dekorasyon, ic dizayn, kooperatif kuruluş ve planlamasi, inşaat firmaları için alim vesatım sözleşmeleri, müşteri ve satıcı temsili, tapu işlemleri, dahil dahil olmak uzere uzmanlik hizmeti sunar. TANER DENİZ ERBAŞ Şirket avukatı , mühendis, mali müşavir, gayrimenkul pazarlama ekibiyle sizlere profesyonel hizmet vermektedir. Deneyimli ve nitelikli personeliniyle TANER DENİZ ERBAŞ Emlak ve İnşaat ile Şirketin amacı musterilerine yüksek kaliteli hizmet vermek ve musteri memmuniyetini saglamaktir. Sizinle tanışmak ve kaliteli bir hizmet vermek arzusu ile,
    KUSADASI DIDIM SEFERİHİSARın IN DIDIM BUTUN SEMTLERINDE YAZLIKLAR DAIRELER AYRICA EN GUZEL FIATLARLA GELECEK VADADEN LOKASYONLARDA KELEPIR FIATLARLA ARSALAR. TARIM ARAZILERI CIFTLIKLER MANZARALI VE NATUREL KOY EVLERI ANAHTAR TESLIMI TERCIHLERINIZE VE YASAM TARZINIZA UYGUN VILLALAR INSAA EDILIR
    Daire, Otel, Ev Kara, Proje, Mağaza, Yazlik Kiralık veya satılık Villa İrlanda, İngiltere, Almanya, Hollanda.isvec ve danimarkadan is ve cozum ortaklari aramaktadir.Bize katilmayi dusunurseniz lutfen cekinmeden 0541 409 11 80 -
    [email protected]
    Facebook: Taner Deniz Erbaş Seferihisaremlak Tanerdeniz Erbas Portali Denizesifir TanerDeniz Erbaş Arsaoteller Davutlar Guzelcamli Emlak Portali Kusadasiseferihisar Dairevillaprojeler
    FACEBOOK SAYFALARIMIZ: Seferihisar Gümüldür Kuşadasi Davutlar Güzelçamli Emlak Inşaat Portali Kusadasi kelepir emlak Gruplarımız:; DAVUTLAR KİRALIK VİLLALAR
  • (UMUT BAYINDIR)

    Fındıklı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - FINDIKLI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Firmanın Müşterilerinden Gelen İş Şikayetleri Doğrultusunda Reklam Sayfası Kapanmıştır...
    İş Yaptıracak Müşterilerin Dikkatine
  • (MEHMET TAHİR DAĞ)

    carfi iş merkezi gıda çarşısı Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 431 00 77
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
  • İBOOSMAN CAD.AKMEKAN APT.B BLOK NO:139/C Yeşilyurt, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - YEŞİLYURT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.322 225 39 24
    Şirket Web Sitesi: www.yerser.com.tr
  • (SONER BİROL)

    bahçelievler mah. reis cd şefika apt no 11 antalya Bahçelievler, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - BAHÇELİEVLER
    Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Haziran 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 999 16 37
    Şirket Web Sitesi:
  • (CENGİZ DEMİR)

    İstanbul Caddesi No: 99/B Merkez, Yalova
    YALOVA - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.226 812 04 92
    Şirket Web Sitesi: www.basakyapi77.com
  • Güzel Yurt Mah. Zübeyde Hanım Cad. Ümit Sok. No:60 Jakem Alt Giriş Karşısı Merkez, Nevşehir
    NEVŞEHİR - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.384 213 59 70
    Şirket Web Sitesi: www.varolmuhendislik.com
  • (MÜCAHİT ERMİŞ)

    YENİ MAH.YASEMİB SOK NO 6 Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 728 64 80
    Şirket Web Sitesi: wwww.ermisyapi.com
  • ALTINKUM Didim, Aydın
    AYDIN - DİDİM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 395 97 41
    Şirket Web Sitesi:
  • (BEŞİR HANÇER)

    BİNEVLER MAH.ÜNİVERSİTE BUL. NO:168 Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.342 338 42 43
    Şirket Web Sitesi:
  • KONİMSAN SANAYİ SİTESİ TURANOĞLU SOKAK Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 355 06 66
    Şirket Web Sitesi:
  • OTİM YOLU AYAZMADERE CAD.NO:7A Fulya, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - FULYA
    Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 236 55 75
    Şirket Web Sitesi: www.dayyapi.com
  • ALTINŞEHİR MAHALLESİ ŞENEL CADDESİ NO:118/A ÜMRANİYE/STANBUL Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 313 15 77
    Şirket Web Sitesi: www.ecrinhavuzculuk.com
  • G.Paşa Mah.K.Boyu Cad.No7/b Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.531 516 56 76
    Şirket Web Sitesi: